Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4769 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nu ir nxj, prikėlė 5 metų senumo temą. Taigi per tą laiką atsirado geresnių PC. Kokia prasmė prikelti tiek laiko numirusią temą?

Apsiverk...

Pritariu sancio, dabar geriausi žaidimų kompiuteriai yra DELL ALIENWARE ir ASUS REPUBLIC OF GAMERS gaminiai.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

(redaguota)

*Myliu SuperGames.lt* mano sudo gabalas

Killing floor lagina ant min nustatymu.l

Man tai Amnesia - The Dark Descent ant visu max nustatymu 60 fps :D, minecraft irgi visada 60 fps laikosi. Dabar ziuresiu kaip veiks GTA 5... Redaguota , nario Grigalius

-------------------------------------

Mano YouTube Kanalas

Galingiausi žaidimų kompiuteriai yra rinkti iš dalių , nes stokiniuose tikrai nedęs kokio gtx titan.

Viska jie deda, va pavizdys su GTX 690: http://rog.asus.com/desktops/x79/rog-cg8890/

ASUS pati gamina specialias motinines plokštes ir kitas dalis tokiems kompiuteriams. Aišku ir pats gali susidėti gera kompiuterį.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Nu ir nxj, prikėlė 5 metų senumo temą. Taigi per tą laiką atsirado geresnių PC. Kokia prasmė prikelti tiek laiko numirusią temą?

O aš ir žiūriu, kad nėra jis čia labai galingas, mano turbūt geresnis :D

Apsiverk...

Pritariu sancio, dabar geriausi žaidimų kompiuteriai yra DELL ALIENWARE ir ASUS REPUBLIC OF GAMERS gaminiai.

Mhmh. Pasidomėk Alien ware'u :) Turbut neesi matęs Alien Ware stalinio kompiuterio kompliktaciją.

Stalini susirinkti geresni gali

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4769 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...