Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4259 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aha GTA San Andreas su naikintuvu pamėgink triukus tokius padaryt panašius duodu 100% kad sprogtum greitai.

1. Ant SanAndreas nėra naikintuvų.... Shamal čia visai kitas jis ne toks kaip naikintuvas manevringas. 2. Nėr tokio map'o ant kurio rodyt.

Lošiu ant XBOX 360 grafiką nera tokia kokios tikėjaus bet... Žodžiu visai nieko tas žaidimas bet jau užpiso.

Na ant PC,PS4, XB1 bus pagerintos grafikos todėl bus gražiau, o kad už**** čia jau nežinau Online lošk kad neuž***** Arba Video filmuok

Nesakau kad blogas tas žaidimas, bet ne toks kokio manau daugumą tikėjosi. Kaip kam bet man mapas nera labai didelis kokio tikėjaus galvojau kad bus ten bent miestų. Arba dar neišbandžiau nuskrist į kitus miestus. Nu žodžiu kaip kam.

Na aš kažkur esu skaitęs, kad pagrinde visas Mapas iš LS ir šiek tiek  gamtos bei mažų miestelių. Tame ir yra didžiausias trūkumas, bet Manau kada anonsuos GTA VI tada tikrai turės būti LS,LV,SF ir t.t. Dabar tik LS nes jei darytų visus miestus kokie buvo ant SanAndreas ir koks dabar yra LS per GTA V tada sunku įsivaizduoti kaip XB360 ir PS3 savininkai žaidžia šį žaidimą ant savo konsolių be lago.

Mano XBOX 360 koncolėj nera net metų, tad žaidžiu visiškai be lagų visus žaidimus o apie GTA VI Nieko negirdėjau :o

Ir neturėjai girdėti aš sakau kad jeigu būti tokie dideli visi 3 ar 4 miestai tada XB360 labai su PS3 lagintų nes neužkrautų objektų tiek ir ne nuo metų priklauso aš galiu dabar nusipirkti XB360 ir kas iš to? Specifikacijos vistiek tos pačios

1. Ant SanAndreas nėra naikintuvų.... Shamal čia visai kitas jis ne toks kaip naikintuvas manevringas. 2. Nėr tokio map'o ant kurio rodyt.

Na ant PC,PS4, XB1 bus pagerintos grafikos todėl bus gražiau, o kad už**** čia jau nežinau Online lošk kad neuž***** Arba Video filmuok

Nekliedėk gerai ? Yra tie naikintuvai.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4259 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...