Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4259 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na ir kokios ? Begioti ir gaudyti kitus žaidėjus ? Dalyvauti nereikšminguose eventuose ? Ir tai viskas ką siūlo mūsų nuostabusis GTA 5 online ! Aš verčiau liksiu prie blogesnės grafikos, bet įdomesniu online žaidimu ( gal ir nėra oficialus ) t.y. SA:MP. RockStar tikrai galėjo pritraukti dar daugiau gerbėju padarydami elementarų žaidimą t.y. i žaidimą įtraukti realybė, ekonomiką ir kitus dalykus. Taip GTA 5 būtu aplamai geriausias žaidimas, kuris tik galėtu būti. Žinoma tai tėra mano nuomonė, tačiau esu nusivylės GTA 5, ką jie vaizduoja pristatamuose video medžiaguose yra tiesiog melas, nes atėjęs į žaidimą tu tokių dalykų neįgausi. 

Tu logiškai pagalvoji kartais, kad Rockstar taikėsi į "arcade" pusę? Jiems nereikia realizmo, jiems nereikia ekonomikos kažkokios. Čia yra paprastas žaidimas su papildoma Online funkcija, kuris pardavė 30 milijonų kopijų, kiek manai iš tų 30 milijonų žmonių manai nori tokių dalykų ką tu čia išvardinai? GTA-Online siūlo nemokamus atnaujinimus, ateityje Heists ir t.t. Su SA-MP to lyginti negalima, nes viename žaidimo tu negali kurti Modifikacijų, skriptų. Kitame gali. 

• Teigiamai 2
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Tu logiškai pagalvoji kartais, kad Rockstar taikėsi į "arcade" pusę? Jiems nereikia realizmo, jiems nereikia ekonomikos kažkokios. Čia yra paprastas žaidimas su papildoma Online funkcija, kuris pardavė 30 milijonų kopijų, kiek manai iš tų 30 milijonų žmonių manai nori tokių dalykų ką tu čia išvardinai? GTA-Online siūlo nemokamus atnaujinimus, ateityje Heists ir t.t. Su SA-MP to lyginti negalima, nes viename žaidimo tu negali kurti Modifikacijų, skriptų. Kitame gali. 

Taip, aš manau bent pusę iš tų žmonių neatsisakytu idėjos, kad pačiame žaidime galima užsiimti darbu, kurti savo ateitį bei siekti karjeros. O šeip perskaitei visą mano komentarą ? Nežinau gal tau reikia asmeniško pasakymo, o gal teksto pabrežimo ? Nes esu parašės - Tai yra tik mano nuomonė!!! O kalbant apie tuos atnaujinimus ... Emm tu turi GTA 5 ? Nes kiek aš jį esu žaidęs GTA 5 atnaujinimai visada susieje su bugu ištaisymu, o pagrindinis GTA 5 bugas yra pinigai. ! Žinoma tikiuosi ateityje, kad gta turės geresnių atnaujinimu.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Taip, aš manau bent pusę iš tų žmonių neatsisakytu idėjos, kad pačiame žaidime galima užsiimti darbu, kurti savo ateitį bei siekti karjeros. O šeip perskaitei visą mano komentarą ? Nežinau gal tau reikia asmeniško pasakymo, o gal teksto pabrežimo ? Nes esu parašės - Tai yra tik mano nuomonė!!! O kalbant apie tuos atnaujinimus ... Emm tu turi GTA 5 ? Nes kiek aš jį esu žaidęs GTA 5 atnaujinimai visada susieje su bugu ištaisymu, o pagrindinis GTA 5 bugas yra pinigai. ! Žinoma tikiuosi ateityje, kad gta turės geresnių atnaujinimu.

Aha turiu, ir atnaujinimai pristato naujų dalykų: The High Life, The Business Update, Valentine Day, Christmas, įvairių kitų švenčių.

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Simply amazing

Nu gi gali kurt kokius, tik nori modus servui mp ir išvis pirmą kartą girdžiu, kad kažkam nepatinka, jog sp nėra ekonomikos :D

Nenoriu būti Debbie Downer, bet tai nėra Open-Source. Example: Windows, jie nėra Open-Source, bet ant jų gali kurti stuff. Dėl viso kito sutinku, ypač dėl tos ekonomikos :D

Simply amazing

Kas sako, kad nėra ekonomikos GTA V nusišneka. Galima investuoti į įmones, ir poto gauti procentus. Tai ne ekonomika? Procento kainos keičias, reikia stebėti kainas. Atlikinėt Lester'io misijas, kad atsirakintum įmones.

Man atrodo čia kai kuriems niežti, kad GTAV geresnis už nuvalkiotą senuką SA:MP.

• Teigiamai 1

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

Kas sako, kad nėra ekonomikos GTA V nusišneka. Galima investuoti į įmones, ir poto gauti procentus. Tai ne ekonomika? Procento kainos keičias, reikia stebėti kainas. Atlikinėt Lester'io misijas, kad atsirakintum įmones.

Man atrodo čia kai kuriems niežti, kad GTAV geresnis už nuvalkiotą senuką SA:MP.

Ekonomika labai daug ką apima, ten nėra taip kaip tau atrodo(taip, aš žaidžiau, taip ilgą laiką)... patikėk manim to neužtenka. O dėl pavežimo - nesivargink jais, čia jau jų reikalas.

Simply amazing

(redaguota)

Ekonomika labai daug ką apima, ten nėra taip kaip tau atrodo(taip, aš žaidžiau, taip ilgą laiką)... patikėk manim to neužtenka. O dėl pavežimo - nesivargink jais, čia jau jų reikalas.

Atvirai - žmonės žaidžia GTA serijos žaidimus, dėl free-roam galimybių ir istorijų, o ne dėl ekonomikos. R* tai žino, ir R* ties tuo fokusuojas. Pamąstykit logiškai - mašinos vis dar magiškai varomos oru, o jūs čia dar norit išplėstos ekonomikos.

Redaguota , nario Spookas

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

Atvirai - žmonės žaidžia GTA serijos žaidimus, dėl free-roam galimybių ir istorijų, o ne dėl ekonomikos. R* tai žino, ir R* ties tuo fokusuojas. Pamąstyk logiškai - mašinos vis dar magiškai varomos oru, o jūs čia dar norit išplėstos ekonomikos.

AŠ TĄ IR NORIU PASAKYT, Man ekonomikos ir nereikia, čia kitam žmogui reikia.

Simply amazing

taip , vaikų paklausė nes jie verksiai yra + nematei tu kad jie litus mokėjo supportus paskaityk , o dėl litų aišku milijardieriai jie 8,5 uždirba nei vienas lietuvoi tiek litų neuždirbtu .

pavydas uzejo ane?

Hey, mano vardas Simas. Esu UI/ UX dizaineris iš Vilniaus. Baigiau Interaction Design Genoblio universitete. Dirbu su startup'ais ir kuriu geriausią kada nors egzistavusį samp serverį :)

Jeigu dar kažko apie mane nežinai, tai brūkštelk į skype :) 

Mielai atsakysiu :)

Dar viena GTA 5 PC išleidimo datos versija...

http://www.pcgamer.com/2014/07/14/grand-theft-auto-5-for-pc-may-release-november-14-according-to-retailer/

Apie šitą sakyčiau, kad būtų irgi visai protinga išleidimo data, bet aš vistiek pasilieku prie savosios datos, Rugsėjo 23 diena.

Na, bet dabar daugiau gandų negu informacijos apie mūsų GTA 5 ant "naujos generaijos" platformų. Esu girdėjęs 4 datas: Rugsėjo 14 Rugsėjo 23 Rugsėjo 28 ir Spalio 28 net nežinau kuom tikėti, bet jeigu skelbia pcgamer kad gali būti 14 dieną tos datos irgi atmesti negalima, nes tai vistiek žinomas žaidimų portalas todėl dabar net nežinau... Aš tai labiau manau kad tai bus spalio 28, nes kaip buvo su XBOX 360 ir PS3 turėjo būti pavasarį buvo Rudenį tai čia tas pats gali įvykti turėjo būti rugsėjo 14 kokią nors, o po to kokią nors 13 dieną paskelbs reikia dar porą klaidų sutvarkyti ir va tau gal nusikels į numanoma Spalio 28 datą. Na baigiu čia litaniją ir sakau aš labiau prie Rugsėjo 23, nes tai antradienis ir dar manau kad viskas gali įvykti ir Spalio 28 nes tai antradienis, o kiek girdėjau žaidimai išleidžiami dažniausiai antradieniais

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4259 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...