Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4259 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pritariu.Man tas pats Assassins Creed 3 kazkaip idomesnis ir fainesnis.

Suprantat, kiekvienam savaip ir negalima kalbėti už kitus. Mano karta augo su GTA tai mums GTA yra tas vienas iš geriausių žaidimų kurį norime žaisti ir žaisti, o kiti gal būt pradėjo nuo tų gerų žaidimų kaip Resident Evil ar Tomb Raider ar Prince Of Persia, tai dėl to jiems ir patinka būtent tokio stiliaus žaidimai.

• Teigiamai 3

YpIX4xG.jpg

Suprantat, kiekvienam savaip ir negalima kalbėti už kitus. Mano karta augo su GTA tai mums GTA yra tas vienas iš geriausių žaidimų kurį norime žaisti ir žaisti, o kiti gal būt pradėjo nuo tų gerų žaidimų kaip Resident Evil ar Tomb Raider ar Prince Of Persia, tai dėl to jiems ir patinka būtent tokio stiliaus žaidimai.

Prince Of Persia yra gera serija, pamenu lošiau pas draugą tai teko kviesti kitą draugą, jog padėtų praeiti tą vietą kur reikia užšokti aukštai ir paimti dagerį :D

(redaguota)

Gaila, jog negalima servus kurt tokius kaip real-life. Nes kai samp'ą db galima užscriptint, o tai GTA V būtų išvis įdomu išbandyt. :D

Taip gal nelegalioms versijoms bus VMP, kaip ir buvo IVMP ir SAMP. Kol GTA V neišleido neaišku niekas, tai va reik laukt kol bus GTA V išleistas, tai manau, kad GTA V Real-Life tikrai bus.

EDIT:

Šiandien, kad ir baigėsi Steam Summer Sale ir kaip bebūtų gaila mes GTA 5 Steam PRE-ORDER dar neišvydome. Tikėkimės jį pamatysime artimiausiu laiku. Jį išvysti šiandien būtų buvęs logiškiausias Steam ir Rockstar sprendimas.

Šmaikštus fano grafikų palyginimas :)

OyjQvDq.gif

Redaguota , nario OsVa
  • Teigiamai 4

YpIX4xG.jpg

Taip gal nelegalioms versijoms bus VMP, kaip ir buvo IVMP ir SAMP. Kol GTA V neišleido neaišku niekas, tai va reik laukt kol bus GTA V išleistas, tai manau, kad GTA V Real-Life tikrai bus.

EDIT:

Šiandien, kad ir baigėsi Steam Summer Sale ir kaip bebūtų gaila mes GTA 5 Steam PRE-ORDER dar neišvydome. Tikėkimės jį pamatysime artimiausiu laiku. Jį išvysti šiandien būtų buvęs logiškiausias Steam ir Rockstar sprendimas.

Šmaikštus fano grafikų palyginimas :)

OyjQvDq.gif

Kaip kažkas sakė galės kiti eiti kurti kaimelių gyvenimo :D

(redaguota)

Kol GTA 5 dar neišleistas PC, vis daugėja ir daugėja GTA 5 mod'ų skirtų GTA 4 žaidimui. Kelis išbandžiau :)

m9myap.jpg

GTA 5 North Yankton map'as, GTA 5 HUD'AS (Susibuginęs.), GTA 5 veikėjų keitimosi mod'as, GTA 5 flashlight'as, GTA 5 loadscreens, GTA 5 crosshair, GTA 5 mašinos, GTA 5 efektai, GTA 5 high enb.

Redaguota , nario OsVa

YpIX4xG.jpg

Tu mane debilu ar kuom laikai? Galvoji pasakysi, kad numesčiau video kaip Crysis 3 Ultra eina ant mano pc, bėgsiu vien dėl kažkokio dalbajobo neturinčio ką veikti ieškoti kažkokių tai įrodymų? Tu padusk velnias. Išleis GTA 5 dės tavo tuos visus Crysis į vietą. 

Gal pavėluota, bet... Kad ir kaip durnai skambėjo tas žmogus kuriam rašei atsakymą, bet tenka pripažinti jog Crysis žaidimo variklis Cry Engine yra tobulesnis variklis už RAGE. Ir sakydamas jog GTA V padės į vietą Crysis grafikos atžvilgiu tikrai meluoji, viskas atrodys gražiau, įdomiau kai variklis yra dinamiškas ir viskas vyksta realiu laiku negu scripted events. Istorijos, žaidimo mechanika atvžilgiu GTA V yra pranašesnis už Crysis 3, bet grafiškai Crysis 3, bei pati Crysis serija triuškina visus žaidimus iki dabar, Cry Engine technologija yra nuostabi. Vienintelis variklis kuris dar turi bent kiek šansų priartėt prie Cry Engine yra SnowDrop. 

• Teigiamai 1
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Gal pavėluota, bet... Kad ir kaip durnai skambėjo tas žmogus kuriam rašei atsakymą, bet tenka pripažinti jog Crysis žaidimo variklis Cry Engine yra tobulesnis variklis už RAGE. Ir sakydamas jog GTA V padės į vietą Crysis grafikos atžvilgiu tikrai meluoji, viskas atrodys gražiau, įdomiau kai variklis yra dinamiškas ir viskas vyksta realiu laiku negu scripted events. Istorijos, žaidimo mechanika atvžilgiu GTA V yra pranašesnis už Crysis 3, bet grafiškai Crysis 3, bei pati Crysis serija triuškina visus žaidimus iki dabar, Cry Engine technologija yra nuostabi. Vienintelis variklis kuris dar turi bent kiek šansų priartėt prie Cry Engine yra SnowDrop. 

GTA 5 Next-Gen grafikos bus pranašesnės už Crysis 3 grafikas. Tai ne prognozė, tai 100% tiesa.

• Teigiamai 5

YpIX4xG.jpg

Šiaip būtų geriau jog GTA V asmeniniams kompiuteriams išleistu pavizdžiui lapkriti arba gruodi, nes pvž bent jau man tai yra įdomiau žaisti žaidima kai lauke visur balta ir šalta, atsisėdi prie pc atsineši arbatos ir žaidi :D Nes rugsėji ir mokytis reikia, dar kartais būna ir gražus oras ir t.t

• Teigiamai 2

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Šiaip būtų geriau jog GTA V asmeniniams kompiuteriams išleistu pavizdžiui lapkriti arba gruodi, nes pvž bent jau man tai yra įdomiau žaisti žaidima kai lauke visur balta ir šalta, atsisėdi prie pc atsineši arbatos ir žaidi :D Nes rugsėji ir mokytis reikia, dar kartais būna ir gražus oras ir t.t

Pritariu, nelabai norisi vasarą prie žaidimo kiurksoti, nebent naktimis, bet kiek ten tepažaisi... 

• Teigiamai 1

UpcomingEvents_HomeBanner.jpg

Nu jo čia tiesa, bet nu kiek dar reiks laukt :D

• Teigiamai 1

Nu jo čia tiesa, bet nu kiek dar reiks laukt :D

O tai koks skirtumas, pavizdžiui aš tai gryžęs iš mokyklos paruošiu namų darbus ir tada einu laukan jei gražus oras, o žiema tai vapšie jokio noro eit laukan nėr kadangi labai šalta būna. :D

Bet šiaip labiausiai tikėtina kad GTA 5 ant pc išleis rugsėji-spali aš taip manau.

• Teigiamai 1

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

North Yankton modifikaciją išbandžiau ir galiu pasakyti, kad beveik idealiai ji yra konvertuota iš GTA 5 į GTA 4. Aišku yra galimybė išvažiuoti už map'o ribų ir panašiai. Ką tik išbandžiau ir dar vieną GTA 5 modifikaciją pavadinimu ViiV. Šioje modifikacijoje galima važinėtis po GTA 5 map'ą (Los Santos). Aišku jis nėra užbaigtas iki galo, bet kai kurios vietos tiesiog atrodo puikiai ir visai taip pat kaip GTA 5 žaidime.

Pora paveikslėlių iš mano gameplay:

5z1to5.jpg

103ha1s.jpg

33xbma9.jpg

2a7v3uf.jpg

North Yankton GTA 5

v8233a.jpg23qz1hx.jpg

sxkbp4.jpg

YpIX4xG.jpg

North Yankton modifikaciją išbandžiau ir galiu pasakyti, kad beveik idealiai ji yra konvertuota iš GTA 5 į GTA 4. Aišku yra galimybė išvažiuoti už map'o ribų ir panašiai. Ką tik išbandžiau ir dar vieną GTA 5 modifikaciją pavadinimu ViiV. Šioje modifikacijoje galima važinėtis po GTA 5 map'ą (Los Santos). Aišku jis nėra užbaigtas iki galo, bet kai kurios vietos tiesiog atrodo puikiai ir visai taip pat kaip GTA 5 žaidime.

Pora paveikslėlių iš mano gameplay:

5z1to5.jpg

103ha1s.jpg

33xbma9.jpg

2a7v3uf.jpg

North Yankton GTA 5

v8233a.jpg23qz1hx.jpg

sxkbp4.jpg

Iškur parsisiūst? Reiks draugą patrolint :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4259 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...