Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4259 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jinai galvoja, kad čia jinai pavaizduota:

gtabikinigirl.jpg

Bet šiame paveikslėlyje yra vaizduojama Kate Upton...

kateupton.jpg

Gal tagul Lindsay Lohan nesitampo po tuos teismus tai bent narkotikam pinigų sutaupys :D

Ne Kate Upton yra ta mergina ant Coverio. Tikroji mergina yra Shelby Welinder.

hqdefault.jpg

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

(redaguota)

nusišnekėjai juoda. dabartinis watch dogs su nerealia grafika prašo 6gb ramų ir tu nori kad gta v mažiau prašytų? dar vienas klausimas,tau stobal viskas nuo ramų priklauso ane? pofik kad ten vaizdūške medinė kuri jau seniausiai neparduodama ane?

Supraskit kad nebus toks kaip gta sa ir pnš.. bent turėkit pc kurie bent gta iv išveža o ne gta v mastykit.. profesorei ir geniai

Tai, kad ta watch dogs graika prastesnė už Far Cry 3, kuris puikiai sukasi ant max su 2gb ram ir 7770hd.

Redaguota , nario NightKata
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

Tikrai, kad yra ką veikti ypač per GTA online daug įdomios veiklos su draugais :).

Na ir kokios ? Begioti ir gaudyti kitus žaidėjus ? Dalyvauti nereikšminguose eventuose ? Ir tai viskas ką siūlo mūsų nuostabusis GTA 5 online ! Aš verčiau liksiu prie blogesnės grafikos, bet įdomesniu online žaidimu ( gal ir nėra oficialus ) t.y. SA:MP. RockStar tikrai galėjo pritraukti dar daugiau gerbėju padarydami elementarų žaidimą t.y. i žaidimą įtraukti realybė, ekonomiką ir kitus dalykus. Taip GTA 5 būtu aplamai geriausias žaidimas, kuris tik galėtu būti. Žinoma tai tėra mano nuomonė, tačiau esu nusivylės GTA 5, ką jie vaizduoja pristatamuose video medžiaguose yra tiesiog melas, nes atėjęs į žaidimą tu tokių dalykų neįgausi. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4259 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...