Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4259 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

No arguments, so your message is useless. Me and the others explained why.

Are you serious? You gaved zero arguments in the first place, okay... on a scale from 1 to 10 how arrogant are you?

You and the others? It's really funny how the master race can't handle the fact that they're not alone in this business market, and the competitors are doing really well, so well that 3rd party developers are shifting towards them. So yeah. Gaming market in a nutshell. You should get your imaginary facts straight next time, cuz it really looks like the master race is filled with pricks.

Redaguota , nario No Fear
  • Teigiamai 1
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Paagaaliau:D kažin man pavežtu?

Pc spec.   

Ram: 8Gb

GhZ: 5.3 lygtais

Processorius I7

64 bit'ų

2gb vaizo plokštės

Aš nesuprantu koks tolkas savo ''statsus'' mest jeigu ir jie tikri. Nei reikalavimai yra išleisti nei kas nors žino ar veš ar neveš tai ko čia kelt?

Suprantat man konsolę pirktiya pigiau negu kokį žaidiminį kompiuterį už 5k. O PS4 jeigu ką nėra su 720 p jis su 1080 taigi prašau taip ant konsolių nestumti

Kompiuterį už 5k? Jau belekokio gerumo kompą už maximum 2k gali susidėliot + dar PS4 už 1.5k nusipirkt jeigu jau proto vapšė neturi :D

❤️

Aš nesuprantu koks tolkas savo ''statsus'' mest jeigu ir jie tikri. Nei reikalavimai yra išleisti nei kas nors žino ar veš ar neveš tai ko čia kelt?

Kompiuterį už 5k? Jau belekokio gerumo kompą už maximum 2k gali susidėliot + dar PS4 už 1.5k nusipirkt jeigu jau proto vapšė neturi :D

2k kainavo mano. GTX 760 2gb i5 3.10ghz 8gb ram. ir aisku isideda i kaina hdd, motinine ir kitos sudas. Parasiau tik pagrindines dalis. Va uz 2k susidejau tikrai galinga ir zaidziu ir zaisiu be problemu. O tiek kas moka ten po 4-5k tai yra visiki beprociai.

• Teigiamai 4

2k kainavo mano. GTX 760 2gb i5 3.10ghz 8gb ram. ir aisku isideda i kaina hdd, motinine ir kitos sudas. Parasiau tik pagrindines dalis. Va uz 2k susidejau tikrai galinga ir zaidziu ir zaisiu be problemu. O tiek kas moka ten po 4-5k tai yra visiki beprociai.

Jeigu žmogus turi a lot of cash. Titan Z įsimeta ir užsitikrina ilgam laikui.

Simply amazing

(redaguota)

Nvidia GeForce 7300GT nuo 2007 metų iki 2014.05 mėnesio atlaikė... Antikvaras atlaiko 7 metus... Na**i tas Titan Z???

Jeigu žmogus turi daug pinigų - "įsimeta ir užsitikrina ilgam laikui." +Perskaityk žmogaus postą kurį citavau

Redaguota , nario No Fear

Simply amazing

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4259 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...