Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

North Yankton modifikaciją išbandžiau ir galiu pasakyti, kad beveik idealiai ji yra konvertuota iš GTA 5 į GTA 4. Aišku yra galimybė išvažiuoti už map'o ribų ir panašiai. Ką tik išbandžiau ir dar vieną GTA 5 modifikaciją pavadinimu ViiV. Šioje modifikacijoje galima važinėtis po GTA 5 map'ą (Los Santos). Aišku jis nėra užbaigtas iki galo, bet kai kurios vietos tiesiog atrodo puikiai ir visai taip pat kaip GTA 5 žaidime.

Pora paveikslėlių iš mano gameplay:

5z1to5.jpg

103ha1s.jpg

33xbma9.jpg

2a7v3uf.jpg

North Yankton GTA 5

v8233a.jpg23qz1hx.jpg

sxkbp4.jpg

Kodel pas tave zemelapis buginasi?

4040475214.png

Sutinku, konsolininkai didesni "hackeriai", nulaužė 2 dienas iki išėjimo...

Aš nesuprantu visi "stumia" ant PC savininkų,kad piratauja,o kaip konsolininkai? Gi ir ant konsolių pilną žaidimų nuhackintu,bet jie mato tik PC hackintus žaidimus,pagalvokit patys kaip ir su GTA V buvo...

Aš nesuprantu visi "stumia" ant PC savininkų,kad piratauja,o kaip konsolininkai? Gi ir ant konsolių pilną žaidimų nuhackintu,bet jie mato tik PC hackintus žaidimus,pagalvokit patys kaip ir su GTA V buvo...

Tu pagalvok kiek pasaulyje konsolių žaidimams (Neatrištų ir be to kai kas nemoka žaidimų įsirašinėt(Ne apie mane pas mane PS4) ir kiek PC.. Suprask Rockstar kompanijai neatsipirks GTA VI leidimas ant PC nes tikrai ne visi pirks. 

Tu pagalvok kiek pasaulyje konsolių žaidimams (Neatrištų ir be to kai kas nemoka žaidimų įsirašinėt(Ne apie mane pas mane PS4) ir kiek PC.. Suprask Rockstar kompanijai neatsipirks GTA VI leidimas ant PC nes tikrai ne visi pirks.

Netikiu. Tu pasakyk,kuri gta dalis nebuvo isleista ant PC? Beto juk 50% mazdaug pirktu ant pc,nes daugelia nori pilnu funkciju. O tuo r* ir dziaugiasi. Todel jiems apsimoka kurti ant pc.

Netikiu. Tu pasakyk,kuri gta dalis nebuvo isleista ant PC? Beto juk 50% mazdaug pirktu ant pc,nes daugelia nori pilnu funkciju. O tuo r* ir dziaugiasi. Todel jiems apsimoka kurti ant pc.

Na jeigu GTA VI Būtų anonsuotas su Online rėžimu tada be abejonės kurtų ant PC o jei ne dėl to dar reikia pagalvoti. O kad PC gali nebekurti čia nebus nieko ypatingo tik pamokys piratus ir viskas

Ateities GTA išeis ant visų 5 konsolių, nėra tolko atsikratyti Xbox 360 ir PS3, bet kai dabar auga XOne ir PS4. Negalima pamiršti jų. Dėl to kad naujų konsolių architektūra yra kaip PC - todėl žaidimas turėtų išeiti vienu metu ant visų 5 konsolių.

Toliau: GTA V pardavimai ant PC platformos bus labai maži, tiesiog taip veikia PC biznis, iš tai neuždirbsi didelio pinigo.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Ateities GTA išeis ant visų 5 konsolių, nėra tolko atsikratyti Xbox 360 ir PS3, bet kai dabar auga XOne ir PS4. Negalima pamiršti jų. Dėl to kad naujų konsolių architektūra yra kaip PC - todėl žaidimas turėtų išeiti vienu metu ant visų 5 konsolių.

Toliau: GTA V pardavimai ant PC platformos bus labai maži, tiesiog taip veikia PC biznis, iš tai neuždirbsi didelio pinigo.

Na tai žinoma pinigų negausi daug iš PC, kam gi dabar pirkti CS 1.6 jei galima atsisiųsti ir ramiai žaisti už dyką?

Konsolininkai nėra niekuo geresni už vartotojus kurie mieliau naudojasi aukštesnio lygio aparatais - PC. Iš tų visų nulaužimų pusės, esmė yra tik iš pačių žmonių pusės, o ne iš aparatų, kuriuos jie naudoja žaisti tiems žaidimams. Jei žmogus yra sąžiningas, nori visų žaidimo funkcijų ir turi keliasdešimt atliekamų eurų, tai nėra skirtumo, ar jis naudoja PC ar konsolę. Tie kurie nenori mokėti už žaidimus ant konsolių, bet patys nemoka jų įsirašyti bei "nusilaužti" konsolės, mieliau išleis kokį 10 - 20 litų žmogui, kuris visą darbą padarys už juos, nei pirks žaidimą kainuojantį kelis šimtus litų... 

Čia ties tais žaidimais, bei siūlymais jų neišleisti ant PC, konsolininkai tiesiog bando konpensuoti tą nepilnavertiškumo jausmą, kai jie gali tik žaidimus žaisti, o PC naudotojai - gali viską... 

• Teigiamai 1

Filthy-Frank.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...