Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3857 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aišku kvailas klausimas, bet gal yra žinoma maždaug kaina (eurais ar rubliais) GTA V PC versijos Steam'e? :D Čia bus kaip su Watch Dogs spėju, lockintas + 10% Off Early Acs. kokį mėn :D Įdomu, kiek reiks raktų :D

Eurais bus 49,99€ arba 59,99€. Mano manymu tai būtų logiškiausia kaina.

YpIX4xG.jpg

Man atrodo, jog nereikės belenkokio žvėrio ir kaip daugelis sako jei velka max payne 3 tai vilks ir GTA.

tikrai ne, mano pc gal jau dveji metai+ bet watch dogs zaidziu ant high, kiek ekranas leidzia, jei neklystu 1920 x. Jei nelagina ant tokios zaidziant watch dogs ir dar per steam, tai manau net ir ant kokios 800x tikrai gta v pavez. Cia yra mano nuomone.

• Teigiamai 4
(redaguota)

Blemba apsiraminkit su tokiais klausimais ar paveš ar paveš atsiprašant bet atrodot kaip kokie debilai, Reikės pc su mimum 2-4gb ram, vaizdo ploštės irgi nereikės ten jau geros.

Kažkas čia sakė apie watch dogs kad reikia 6gb ram, tegul išsitrina galva, ten 4gb pilnai užtenka, o kad parašyta kad minimum 6gb reikia tai čia speceliai uždėjo kad pirktu naujus kompus galingesnius su nvidia vaizdo plokštė, nes pagal nvidia technologijas kurė ta watch dogs tai kad prisikraut pinigu toki dalyka padarė, bet ir palaukit kiek žinau watch dogs norint žaist reikės 4 branduoliu ? Na mano draugas pas kuri yra 2 branduoliai žaidė be problemu, vienu žodžiu, o su gta 5 ten nespankit kad ten labai dideliu reikalavimu reikės, manau su 4gb ram susivarkys lengvai ir nereikės tikrai ten monstro kokio.

P.S Atsiprašau už gramatines klaidas :D

Redaguota , nario Aleksas

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

''Shetland Pony''

Būtent taip yra pavadintas GTA 5 Beta testavimo kodas. Yra daug šansų jog jau, net ir šią vasarą turėsime progą pratestuoti GTA 5 žaidimą. Tiesa ar melas? Štai kur yra vienintelis ir didžiausias šio kodo klausimas.

Kaip matome čia yra 2 package'ai su pavadinimais Shetland Pony ir Shetland Pony for Beta testing.

2v7ujjk.png

Codename su ,,for Beta Testing'' prirašymu visada būna skiriamas Steam žaidimams kurie būna Early Access arba testuojami testais prieš išleidimą.

Prieš savaitę daugelyje GTA diskusijų forumuose buvo kuriamos kelių žmonių temos su prašymais išsiųsti R* kompanijai laišką su jų nurodytu tekstu kuriame rašoma apie Early Acess žaidimo versijos testavimą. Ar šis jų prašymas išsipildė? O ar patys norėtumėte ištestuoti GTA 5 next-gen pc versiją?

Būtų neblogai, jei išeitų koks GTA V Demo, kaip pvž Watch Dogs :D Jei išleis GTA V, įdomu, įdės jį į GTA Complete Pack http://store.steampowered.com/sub/28987/ , kaina turėtų tada pašokt norml. :D:taika: Nes kai CS : GO išleido, tai įmetė į CS : Complete.

Tai va apie ką aš ir kalbėjau neseniai, kad yra šansų Beta testui, tai, net demo nereikės :D

YpIX4xG.jpg

Būtų neblogai, jei išeitų koks GTA V Demo, kaip pvž Watch Dogs :D Jei išleis GTA V, įdomu, įdės jį į GTA Complete Pack http://store.steampowered.com/sub/28987/ , kaina turėtų tada pašokt norml. :D:taika: Nes kai CS : GO išleido, tai įmetė į CS : Complete.

Nu šitas tai joa, o pliusas geras toks kad MP galima bus lošt :D

Na bet kaina tai tada pakils gerai.

76561198155908169.png

Nu šitas tai joa, o pliusas geras toks kad MP galima bus lošt :D

Na bet kaina tai tada pakils gerai.

Kalbant apie GTA Complete tai būtų išvis gerai, kad tie kurie jau jį nusipirkę jiems būtų primetamas GTA 5 kai tik jis būtų išleistas :D Na čia aišku turbūt kiekvieno GTA Complete dabartinio savininko svajonė :D

YpIX4xG.jpg

Lindsay Lohan po teismus nori R* užtampyt dėl GTA 5... Tipo Rockstar panaudojo jos paveiksliuką ir sukūrė jos veikėją pačiame žaidime be jos leidimo...

Daugiau info: http://www.ign.com/articles/2014/07/02/lindsay-lohan-suing-rockstar-over-gtav

Iš pradžių irgi pagalvojau, kad čia ją rimtai nukopijavo kol nepamačiau kaip atrodo Steve Ogg :D

30hphft.jpg

Panašumu tai bšk yr :D

76561198155908169.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3857 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...