Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Apgailėtinas freposteri tu,su mediniu kompu pažaidęs versija kuri užima 13gb nepizdavok gero žaidimo..

Kad ir su geru kompiuteriu nieko gero nepamatysi. Man skirtumo tarp 13GB ir 22 nebuvo. Grafika ULTRA tikrai nepasikeitė į tą kuri turėjo būti kaip E3 2012. Istorija žaidimo yra įdomi, bet nedaug išplėtota. Tarkim apie pačius DedSec kurie buvo reklamuojami Ubisoft klipuose.. pačiame žaidime mažai informacijos. Ir galas traukia link to jog jeigu bus 2 dalis. Pagrindinis veikėjas tikrai nebus tas pats.

//* Tikiuosi jog Ubisoft su Massive užbaigs The Division ir neapgaus žmonių kaip su Watch_Dogs.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Kad ir su geru kompiuteriu nieko gero nepamatysi. Man skirtumo tarp 13GB ir 22 nebuvo. Grafika ULTRA tikrai nepasikeitė į tą kuri turėjo būti kaip E3 2012. Istorija žaidimo yra įdomi, bet nedaug išplėtota. Tarkim apie pačius DedSec kurie buvo reklamuojami Ubisoft klipuose.. pačiame žaidime mažai informacijos. Ir galas traukia link to jog jeigu bus 2 dalis. Pagrindinis veikėjas tikrai nebus tas pats.

//* Tikiuosi jog Ubisoft su Massive užbaigs The Division ir neapgaus žmonių kaip su Watch_Dogs.

For those who are wondering why this version has a different size.

Simple, this release supports additional languages ​​including voiceovers, so it is larger than the previously released version, which had only the audio in English. - Visa tiesa kam buvo pridėti papildomi 8GB.

Žaidžiau. Kol kas neilgai, bet man patiko! Ypač mašinų valdymasis, nesuprantu kaip jis kam nors gali nepatikti? Žinoma, nėra lengva vairuoti, bet tai nereiškia kad negalima linksmintis. Pati istorija, nors tik pradėjau atrodo įdomi. Vienintelis dalykas kas man nelabai patiko tai tas kamerų ar šviesaforų "hackinimas", tiesiog neįprasta, gal vėliau ir įprasiu.

Grafika pakankamai gera, nors prisipažinsiu kad nežaidžiu su ULTRA ar net HIGH. Manau ji verta tokio dydžio.

Pirmi įspūdžiai tikrai geri ir manau liksiu patenkintas ir toliau jį žaisdamas. 

• Teigiamai 3

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Žaidžiau. Kol kas neilgai, bet man patiko! Ypač mašinų valdymasis, nesuprantu kaip jis kam nors gali nepatikti? Žinoma, nėra lengva vairuoti, bet tai nereiškia kad negalima linksmintis. Pati istorija, nors tik pradėjau atrodo įdomi. Vienintelis dalykas kas man nelabai patiko tai tas kamerų ar šviesaforų "hackinimas", tiesiog neįprasta, gal vėliau ir įprasiu.

Grafika pakankamai gera, nors prisipažinsiu kad nežaidžiu su ULTRA ar net HIGH. Manau ji verta tokio dydžio.

Pirmi įspūdžiai tikrai geri ir manau liksiu patenkintas ir toliau jį žaisdamas. 

Man žaidimas taip pat patiko,taip pat nežaidžiau ant ultra kompiuteris stipriai kaista,21mm storis :D blogai aušina be aušinimo pado.

Dėl mašinų valdymo,tai tik pradėjus žaisti nepatiko,bet kiek ilgiau pažaidęs pramokau vairuoti ir tikrai daug geresnis vairavimas nei kokio San Andreas ar GTA IV,aišku need for speed toli gražu neprilygsta,bet žaidimo esmė ne tame. Dėl hackinimo tai man kilo daug problemų,šaudyt kažkaip nelabai eina man ant Watch_Dogs :/ Kol nepramokau su kamerom sunkiai kai kurias misijas pereidavau,bet taip daug patogiau nereikia po to nei nuo policijos bėgti nei šaudytis :)

Sutinku, man labai patinka sitas zaidimas, reikes turbut isigyt legalia versija, asmeniskai vairavimas man labai patinka, kazkas idomaus ir labiau tikroviskai jauciasi negu paspaudus rodykle iskarto masina ant sono ima driftu.

tame ir esme kad cia net netikroviskai suka masina, taip paspaudi ir inai iskart vos ne 90 laipsniu pisa i sona.

palosiau ant ultra grafikos tai visai neblogai. Saudymas ir vaziavimas yra sito zaidimo kertiniai minusai.

tame ir esme kad cia net netikroviskai suka masina, taip paspaudi ir inai iskart vos ne 90 laipsniu pisa i sona.

palosiau ant ultra grafikos tai visai neblogai. Saudymas ir vaziavimas yra sito zaidimo kertiniai minusai.

Šaudymas tikrai didelis minusas,bet prie važiavimo galim įprasti :)

Nepasileidžia ant xp86 :(

http://<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script> <!-- Knygos Namai --> <ins class="adsbygoogle" style="display:block" data-ad-client="ca-pub-3145581466016309" data-ad-slot="1168013874" data-ad-format="auto"></ins> <script> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); </script>

Na, dabar pasireikšiu aš  :soka:... Vos tik pradėjus žaisti, be galo kliūna tai, jog vis gi, žaidimas nė iš tolo nėra toks nesveikai geras, kaip buvo reklamuoti, bet vis gi, jis yra geras, tik ne toks "stebūklingas" kaip reklamavo... Pasičiumpi mašiną ir pasijauti kaip vos gimęs kūdikis bandantis vaikščioti... Sakykit visi kas ką norit, bet tas valdymas, bei pačių mašinų fizikos - tiesiog  tragiškos. Dažniausiai vos įsėdus į mašiną, ar šiaip pradedant važiuot, norisi šiek tiek pasukti į vieną, ar kitą šoną, bet žaidimas padarytas taip, jog vos tik pradėjus važiuoti - tu jau skrendi, na ir jei žaidime būtų spidometras, manau jog rodytų kokį 80-100km/h jau po 1s važiavimo, kai ką tik stovėjai vietoje, taigi, todėl jog šitaip, kaip raketa šauni į priekį, bei bandai šiek tiek pasukti, tu apsisuki 90, ar dar blogiau - 180 laipsnių kampu ir žinoma kur nors tėškiesi... Panašiai (labai smarkiai) yra sukama ir normaliai važinėjant. Šiaip ar taip, vis gi galima priprasti, aš pripratau... Bet tai iš mano pusės sudaro LABAI NETIKROVIŠKO ŽAIDIMO ĮSPŪDĮ, GTA IV lyginant šiuo aspektu mano galva yra daug geresnis... Na toliau apie mašinas, fizikos... Kai šoki per kokį nors tramplyną, ar dar ką nors, tavo mašina pakyla į orą ir jos pozicija tiesiog "užsifreezina" ir ji kaip raketa (dažniausiai priekiu į viršų) skrenda tol, kol nukrenta ant žemės, o dar blogiau, jog jei skrendant atsitrenki į kokį nors objektą, tarkim medį, mašina nepakeičia savo trajektorijos, toliau skrieja ta pačia krypti, tiesiog ji kažkaip nuo to medžio nuslysta į šoną ir šiek tiek sulėtėja... Tai pat, visiem tikriausiai žinomas triukas - privažiuoji iš kitos važiuojančios mašinos galo ir trenkiesi tai mašinai į maždaug tą vietą kur yra galinis ratas, su ta vieta kur yra tavasis priekinis ratas, tada prieš tave važiuojanti mašina susimėto, pasisuka apie 90 laipsnių kampu, kur nors trenkiasi ir galiausiai sustoja... Taigi, šiame žaidime, taip padarius, prieš tave važiuojanti mašina tiesiog pasislinks visa į šoną ir tiek, fizikos juk čia neveikia... Visokios nesąmonės būna ir panašiais atvejais, visko dabar neišvardinsiu. Tada dar yra kitas keistas dalykas su mašinomis... Ar pastebėjote jog mašina, kurioje sėdite jūs, tiesiog kaip tankas? Kai kaktomuša susiduriate su kita, tokios pat kategorijos mašina, jinai tiesiog "išsitaško", o jums dažniausiai nei lempos nesudūšta? Taip jau durnai padaryta (prieš gerus ~8 metus ir seniau, tai buvo normalu, bet po velnių tai buvo prieš 8 metus), jog mašinos kurią vairuojate jūs ir kurią vairuoja paprastas NPC, gyvybės, greitis ir visos kitos statistikos skiriasi, jūsų mašina tuo atžvilgiu yra daug galingesnė, būtent ta, kurioje jūs sėdite, prieš įlipant į ją, jos visos dinaminės savybės būna kitokios, bet kai jau jūs joje - jūs nebe mašinoje, čia jau tankas... Taigi, manyčiau verta pridurti, jog kūrėjai pasišiko ne vien ties mašinų valdymo sistema, bet ir ties mašinų fizikomis... Kas dar iš tos blogosios pusės, tai šaudymas. Asmeniškai man, jis taip smarkiai nekliūna kaip tos mašinos, juolab jog žaidimas net neparemtas šaudymu, pagrindinis ginklas gi yra "hackinimas", tad man šis minusas per daug nekliūna, nors vis gi, prie to priprasti galima, bet kai taip baisiai padaryta ties mašinomis, tai kiti šūdukai tiesiog "nuplaukia" į šoną... Na o dabar - geroji pusė... Žaidimo grafika vis gi yra tikrai stulbinanti, nors pats ir neturiu galimybės žaisti nusistačius "ULTRA" grafiką (nusistatęs esu pagrinde viską ant HIGH ir REFLECTION'us ant ULTRA), bet vis vien, man to puikiausiai pakanka ir aš drąsiai galiu teigti, jog tai yra geriausias šio žanro žaidimas iš grafikos pusės. Tai pat, labai šauniai padirbėta ties aplinka, bei gyventojais. Atsistojęs stebėjau, kaip žmona išveja vyrą iš buto ir išmeta pro langą jo gitarą, bei kaip įvyko avarija, išlipo dvi bobulės, išsikvietė policiją, išsiaiškino ir išsiskirstė (vieną mašina nutempė ant tralo). O taip, šiuo atžvilgiu šiam žaidimui neprilygs joks kitas, čia ir NPC turi savo normalų, išvystytą gyvenimą, kurį jie ir gyvena, o ne vien tik važiuoja, ar eina iš vietos į vietą ir viskas... O dar ta žinia, jog išvis nėra vienodų NPC... Jie visi turi unikalią išvaizdą ir unikalius gyvenimus... Čia tai jau persistengta, galėjo taip ir su mašinom padirbėt :crazy: ... Asmeniškai man, kas labiausiai patiko iš pirmųjų akimirkų - bėgimas nuo policijos... Ta sistema tai tikrai, apgalvota ir įgyvendinta tikrai nepriekaištingai... Galima net to išvengti, jei priverti visus neskambinti policijai, bet jei jau tave gaudo, tai tikrai yra kur smagintis, kai tau paklūsta viso miesto elektronika... Čia ne per GTA nuo mentų bėgiot, kur skirtumas tik tame, kaip gerai tu padarysi posūkį, čia jau reikia ir pagalvot, ir nutaikyt, ką, kur ir kada įjungti ar susprogdinti... Toliau apie tą patį, tai man patiko tos misijos, kur reikia kam nors neleisti nuvažiuoti į jo maršruto tikslą, ir kai tavo taikinys tave pastebi ir pakviečia pastiprinimą, bei tu galiausiai jį nugali ir susidoroji su pastiprinimu, ta scena, kai visi guli iššaudyti, vienos mašinos dega, kitos rūksta, trečios šiaip sumaitotos, dar kokia nors išvis sveika, kita tiesiog apšaudyta, taip nesveikai realistiška, niekur kitur to nemačiau, nebent tai būna surežisuota... Pats žaidimo funkcionalumas irgi stulbinantis... Viska įjungti, panaudoti, susprogdinti... Visur ir su viskuo yra ką veikti... Gaila tiktais to, jog neeina į kiekvieną namą įeiti, maniau jog jei jau Ubi tiek daug dirbo ties smulkmenomis, tai ir pastatai bus ne vien išoriški griaučiai, bet matyt, dar neatėjo tam laikas... Na, o pati žaidimo istorija, kaip ir bet kokio kito, normalaus žaidimo istorija - tikrai įtraukianti, įdomi, nepriekaištinga ir nušlifuota, nors pastebint tai, jog ta istorija yra visiškai unikali, tai galime šiam žaidimui priskirti dar vieną didelį pliusą... Tai kaip ir viskas, nelabai yra apie ką daugiau kalbėti iš žaidimo pusės... Nors iš pradžių ir labai nusivyliau šiuo žaidimu, bet ilgainiui tas nusivylimas dingo ir vis gi, tai pagal mane yra geriausias žaidimas per praeitus ir šiuos metus...  :kiets:

Tai pat, dėl tų žaidimo versijų ir jų skirtumų, išbandžiau tiek tą "pre-realise", ar kaip ji ten vadinasi, kuri užima 13GB, bei RELOADED versiją, užimančią 22GB ir tiesiog pamačiau, jog jos visiškai niekuo nesiskiria... Kažkas čia minėjo, jog pilnoje žaidimo versijoje, tiesiog pridėti kitų kalbų tekstiniai, bei audio failai, todėl ir pasikeitė žaidimo dydis...

Tai pat, aš nuoširdžiai tikiuosi, jog žaidimo kūrėjai paliko galimybę, ar bent jau tos galimybės visiškai "neužraukė", redaguoti žaidimą, jį modifikuoti... Na ir jei vis gi jame bus modų, tai labai, tiesiog be galo, norėčiau išbandyti modifikaciją sutvarkančią vairavimą, mašinas, bei fizikas... Tada tai jau būtų dešimtmečio hitas, na o dabar, šis žaidimas manau nebus itin pripažintas... 

Filthy-Frank.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...