Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4464 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

GM platinimo sustabdymas!  

195 balsai

1. 1. Ar reiktų, jūsų nuomone, ištrinti visus GM iš SG ir nebeplatinti?

• Taip, aš už SA:MP atgaivinimą
    • Ne, man patinka da***a šūdservių

Recommended Posts

Aš nemanau kad reikia trinti ta tema, tas nieko nepadės, nes tiesiog keičiasi kartos todėl tu šudserviu atsiranda vis daugiau ir daugiau, kiekvienas bando prasimaniti pinigu ir dažniausia pasirenka sa-mp bet po keletos dienu užsidaro dėl žaidėju stokos ir ivesticiju stokos bei fantazijos, kaip čia jau minėjo vienas žmogus tai tiesiog reikia žiurėti į realybe ir stengtis atkurti tai kas yra realybėje, darbo priemima, parduotuvėje pirkima ivairiausiu prekiu, neužtenka manau tiesiog užeiti i koki nors interjera užlipti ant pickup arba checkpointo ir nusipirkti išsivaizduojama telefona arba kompiuteri su kurio praktiškai nieko negali veikt serveri, jai jau kuriam tai nepatingėkime ir fantazijos į kurimo procesa įkišti norint išpopulerėti, aš pats gana dažnai stebiu ši foruma ir aplankau nemažai serveriu bet visose pasigendu žmoniu fantazijos atkurti realius dalikus, kad ir smulkius dalikus, visur į darbus priemimas yra standartinis, ateiti taves paklausinėja keletos taisykliu info apie daba ir t.t ir jai gerai atsakai tu jau priimtas, juk tai nuobodu, o kad jau prabilote apie sa-mp eros pabaiga aš drisčiau su tuo nesutikti, manau kad dar toli gražu iki tos eros pabaigos, nes pawn kalboje dar galima tobulėti skriptu prasme ir galima labai daug visko prikurti, tik nereikia patingė

(redaguota)

Tegul būna tie visi serveriai, ką čia bepadarysi...O manymas, kad tipo unikalūs serveriai kur tikrai darbo įdėta, juose daugiau žais tai čia manau didelis pasikėlimas yra prieš kitus. Kad aš dabar nepasiekiu, nes pas kitus lošia ir žaidėjų pas mane nelieka ir man dabar per sunku daryti, nes nėra žaidėjų. O tai gal jūs stenkitės sukūrt tokį žaidimą, kad pas jus ateitų tų žmonių? ir prie ko tada bus tie prasti serveriai? visko turi būt, kitaip būtų neįdomu ir tokių temų nebūtų ir diskusijų irgi nebūtų įdomu. Čia visgi tik žaidimas. Tiesiog kuriant, tarkime, kad ir sarg'as. Kodėl ten tiek daug žaidžia? paprastai, tiesiog ten per tiek daug laiko tiek daug pridėta visko, kad tiesiog žaidėjų skaičius yra proporcingas ten padarytų dalykų. Jūs nemanykit, kad imsit paleisit unikalų serverį pas jus žais. Nieka taip greitai nevyksta.

Redaguota , nario pukelis159

Tegul būna tie visi serveriai, ką čia bepadarysi...O manymas, kad tipo unikalūs serveriai kur tikrai darbo įdėta, juose daugiau žais tai čia manau didelis pasikėlimas yra prieš kitus. Kad aš dabar nepasiekiu, nes pas kitus lošia ir žaidėjų pas mane nelieka ir man dabar per sunku daryti, nes nėra žaidėjų. O tai gal jūs stenkitės sukūrt tokį žaidimą, kad pas jus ateitų tų žmonių? ir prie ko tada bus tie prasti serveriai? visko turi būt, kitaip būtų neįdomu ir tokių temų nebūtų ir diskusijų irgi nebūtų įdomu. Čia visgi tik žaidimas. Tiesiog kuriant, tarkime, kad ir sarg'as. Kodėl ten tiek daug žaidžia? paprastai, tiesiog ten per tiek daug laiko tiek daug pridėta visko, kad tiesiog žaidėjų skaičius yra proporcingas ten padarytų dalykų. Jūs nemanykit, kad imsit paleisit unikalų serverį pas jus žais. Nieka taip greitai nevyksta.

Duok max pinigų, max xp ir žais, va čia didžiausia problema, kad nemoka žaisti ši karta...

Didžioji dalis tų "šūdservių" naudoja IPB, prašom, jis nelegalus, suskundžiam visus tam skirtoms inspekcijoms kaip mokesčių slėpimas, licenzijos nepirkimas ir t.t. Kai gaus baudas tėvai, tai, gal, nebeduos tėvai ant hosto pinigų.

IPB nekreips jokio dėmesio į tokius forumus su "nelegaliom" ipb sistemom jei mažas lankomumas, joms nusispjaut, nes yra išleista NULLED versija internete su daug klaidų ir panašiai, jau apie šį dalyką pasidomėta, tad jie sėdi ramūs ir kuria toliau, Stuneri :)

@CAMELION 

IPB nekreips jokio dėmesio į tokius forumus su "nelegaliom" ipb sistemom jei mažas lankomumas, joms nusispjaut, nes yra išleista NULLED versija internete su daug klaidų ir panašiai, jau apie šį dalyką pasidomėta, tad jie sėdi ramūs ir kuria toliau, Stuneri :)

IPB ir neturi kreipti dėmesio... Į tai tūrėtų kreipti dėmesį VMI, tai vadinama mokesčių slėpimu, nes šis TVS yra licencijuotas.

IPB ir neturi kreipti dėmesio... Į tai tūrėtų kreipti dėmesį VMI, tai vadinama mokesčių slėpimu, nes šis TVS yra licencijuotas.

VMI.. į tą vmi gali bet kas parašyt ir dėl supergames,nes parduoda reklamas, moderatorius ar dar ką ir nemokami mokesčiai, niekas neapsims savo laiko dėl tokių šūdniekių ypač LIETUVOJ :)

@CAMELION 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4464 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...