Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5029 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 537
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Jai dar vis galima į Draugus, o jai ne tai į Fanų grupę.

Jabyštvaimat . Būtina jum parašyt " Jei galima " . NEGALIMA , kiek kartų buvo sakyta.

Priėmimai į šias grupes šioje temoje nesuteikiami: Jaunieji moderatoriai, Globalūs moderatoriai, Administratoriai, Atstovai, VIP, Draugai, Kūrėjai

Dabar gal bent pamatysit į kurias grupes NEPRIIMAMA!

❤️

Norėčiau būti jaunasis moderatorius :D

O aš norėčiau būti prezidentu. Ir ką man daryti? Jūs gal žlibi ar kas jums yra? Įdomu kaip jus į mokyklą įleido...

Priėmimai į šias grupes šioje temoje nesuteikiami: Jaunieji moderatoriai, Globalūs moderatoriai, Administratoriai, Atstovai, VIP, Draugai, Kūrėjai

Norėčiau būti jaunasis moderatorius :D

O aš norėčiau būti prezidentu. Ir ką man daryti? Jūs gal žlibi ar kas jums yra? Įdomu kaip jus į mokyklą įleido...

Eik asvaltą patrypk ir priims tave į prezidentus :kuku:

2586f5c2f4fc19f471218397fbc90082312.png

Aš norėčiau patekti į fanų grupę.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5029 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...