Peršokti į turinį

Runescape skill'ai ir trumpa info apie juos


Dimac

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4628 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi šiandien jus supažindinsiu su visais Runescape skill'ais. Pradėkim :)

Visi skil'ai pažymėti *, yra P2P, t.y. norint juos kelti turite nusipirki member'į (narystę) kuris jeigu neklystu kainuoja apie 20-30lt 1mėn.

Mining – keldami šį skill turėsite kasti įvairias uolienas, o kuo didesnis šio skill lygis, tuo geresnes jas galėsite kasti, bei žinoma brangiau parduoti.

Smithing – su šiuo skill galėsite gaminti įvairius šarvus, bei ginklus. Norint pagaminti šarvus ar ginklus jums prireiks Ores. T.y. uolienų kurias gausite keldami Mining skill‘ą arba pirkdami iš kitų žmonių.

Woodcutting – norint kelti šį skill jums reiks kirsti medžius. Kaip ir visuose skill‘uose kuo didesnis jo lygis – tuo geresnius medžius galėsite kirsti.

Firemaking – norint kelti šį skill jums reikės deginti malkas, kurias gausite kirsdami medžius t.y. keldami Woodcutting skill'ą, arba pirkdami iš kitų žaidėjų.

Crafting – keliant šį skill galėsite pasigaminti įvairių pakabukų ir pan. daiktų. Turėsite šlifuoti brangakmenius ar gaminti ką nors ir taip kelsitės lygį.

Runecrafting – su šiuo skill jums reikės gaminti runas su kuriomis galėsite kelti Magic skill‘ą (apie jį šiek tiek vėliau). Kuo didesnis lygis – tuo galingesnes ir vertingesnes runas galėsite gaminti.

Fishing - norint kelti šį skill jums reikės gaudyti žuvis. Įvairioms žuvims gali prireikti visokiausių įrankių. Pvz; plunksnų, narvo ar dar ko nors :) Kaip ir visuose skill'uos, kuo didesnis Fishing lygis - tuo geresnes žuvis galėsite gaudyti.

Cooking - su šiuo skill'u jūs turėsite kepti įvairiausius daiktus, nuo žuvies iki duonos ar picos. Kuo didesnis šio skill lygis - tuo geresnius daiktus galėsite kepti.

Thiefing * - su šiuo skill galėsite vogti nuo įvairių parduotuvių stalų. Tiesa, jus gali užpulti sargybiniai, bet tik retkarčiais. Didesnis šio skill lygis atrakins jums kitas vietoves iš kur galėsite vogti.

Slayer * - norint kelti šį skill jums reiks žudyti monstrus. Pirma jums reikės nueiti pas kokį nors Slayer master kuris atitiktų jūsų lygį ir ten pasiimti užduotį kokius monstrus žudyti. Mažame lygyje bus nesunku, bet vėliau gausite labai sunkias užduotis.

Herblore * - norint kelti šį skill turėsite gauti įvairių daiktų ir gaminti gėrimus kurie padidina įvairius stat'us ar laikinai pakelia kokio nors skill lygį. Didesnis skill lygis leis jums gaminti geresnius gėrimus.

Agility * - keliant šį skill turėsite eiti į tam tikras arenas kuriose reikės įveikti įvairias kliūtis. Didesnis skill lygis leis jums lengviau pro jas praeiti.

Fletching * - šis skill naudojamas darant įvairius lankus ar strėles. Didesnis skill lygis leis jums daryti geresnius lankus ar strėles.

Hunter * - keliant šį skill jums reikės gaudyti įvairius gyvūnus su spąstais. Taip pat su šiuo skill galima užsidirbti labai labai daug pinigų. Didesnis skill lygis leis jums gaudyti geresnius gyvūnus.

Construction * - norit kelti šį sill turėsite statyti savo namą. Didesnis skill lygis leis jums statyti geresnius daiktus.

Summoning * - keldami šį skill turėsite gaminti įvairius summon'us. Vėliau ir patys galėsite juos išsikviesti. Didesnis skill lygis leis jums išsikviesti geresnius gyvūnus.

Combat - į tai įeina 5 skill'ai : Strength - padidina jūsų galingiausią smūgį. Attack - padidina šansą įkirsti daugiau nei 0. Defence - kuo didesnis skill lygis - tuo mažiau jums kirs priešas. Range - jums reiks lanko ir strėlių, su šiuo skill galėsite atakuoti iš toli. Magic - jums reiks runų ir lazdos. Didesnis skill lygis leis leisti geresnius burtus. Prayer - kuo didesnis lygis, tuo geresnes apsaugas ar stat'ų padidinimus leis įjungti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 1 metų...
geras, čia naujokam..

Well, no duh, ir taip aisku, kad naujokams, isvis, kam atgaivint sena tema savo tokiais postais?

Jau nerandat, kaip besurinkt postu...

Man rods pats tik ieskai kaip surinkt ju ir nepavydek,kiek pasiziuri i avo komentarus dazniausiai ir kalbi apie post'u rinkima.

-- Papildyta --

geras, čia naujokam..

Well, no duh, ir taip aisku, kad naujokams, isvis, kam atgaivint sena tema savo tokiais postais?

Jau nerandat, kaip besurinkt postu...

Man rods pats tik ieskai kaip surinkt ju ir nepavydek,kiek pasiziuri i tavo komentarus dazniausiai ir kalbi apie post'u rinkima.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Va, dar bereiksmis postas, nuo laiptu cj nukrites esi, nebezinai, ka atsakyt, tai "gerus prikolus" skaldai? Tokiu, kaip tu zinok pilna yra, ir jie greit buna nusodinti, taip, kad zinok cia tau ne vieta yra. nieko geriau nesuradai intike nei si fraze? tave gyvenimas nuskriaude.

Nemokyk tevo pi**,aiskini cia kaip koks pamokslininkas pats daba renki postus ir nevaidink tokio rimtuolio nes esi beviltiskas...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

First of all, jokio rimtuolio nevaidinu, jei rasau be klaidu, tai nera vaidinimas rimtuoliu o_0

Ir, taip, kazkas uz tave pirmiau atgaivino tema, bet ar tu trenktas, ar kaip, as nezinau, matau, jog neskaitai ka rasau, taves as nelieciau, kol pats nepradejai sakotis, visi tie pamokslai tau pravestu, nes labai labai cia save aukstu laikai. Gali mane vadint beviltisku, bet manau, daugelis pritars, kad tik pats tu toks esi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4628 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...