Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4915 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šiaip aš nemėgstu kaimeliu visuokiu ten bet šitas nematytas geras :) bet man reikėtu SF miesto :)

Tai gali ir persikelt iš kaimelių į SF. ;)

Tiesa.

O dėl to 10 litų tai kažin ar parduosiu, nes man geriau patalpint, nei tas 10 litų.

Nu jai patalpintum tai man labai butu gerai duočiau ką tiktai galiu FLT +rep nes tokio gamemode man ziauriai reikia. :S :D:woot: :lok: (Jai patalpinsi dėkui labai)

Ai bet tas patalpintas neturi pawno failo.

-- Papildyta --

Karočia, tai va kiti gmai netalpinti, nes šitas net nežinojau, kad patalpintas. Laukit rytojaus.

u really, really mad bro?? Kurėj nuo 0 ir sukūrėj tokį patį? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kas tau sakė debile, kad mano kurtas? Be to ten patalpintas be pawn failo.

j

Jeigu paplatintas, tai jis ne tavo, kad ir be .pwn failo ir dar nežinia kiek žmonių turi šį modą. Manau pasiknaisiojus googlei gali rast šį modą ir su .pwn failu. Praradai pasitikėjimą, iš kur mums dabar žinot gal ir kiti gamemodai paplatinti, nors sakai, kad ne. Beto kai davė gamemodo link ir pasakė, kad paplatintas pradėjai vartytis ir sakyt kad nežinojai ir kiti gamemodai nebus platinti, o dbr kai pamatei, kad jis be .pwn pakeitei visas žinutes. Vnž failas esi susimovei. Todėl būkit atidesni žmonės.

Nenusišnekėk tas gm'as patalpintas be pawno failo, todėl jo neina redaguot, o aš patalpinsiu su pawno.

O kas sukurė temą, o gi projektų griautojas... Pagal mane visiškai nepasitikėkit šiuo žmogumi, kiek jis sakydavo kad moka skriptinti o ištikrujų gauna (pavoge) modifikacijas ir jas platina. Beto jis yra projektų griautojas, ir vos nevisi šitą žino, per jį mano www.sflife.lt žlugo, ir vien per jį.

Dabar taip. Sakai nėra PAWNO? Meluoji vėl, gi būvo paplatintas kažkur tas PAWNO failas. Dar paplatino paulius_massive, tai čia neapgaudinėk žmonių.

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Taigi eVLG gamemo'das parduodamas už +rep ir 350FLT.

Kaip elgtis?:

1. Jūs turite duoti +rep su komentaru - „Už eVLG sa-mp gamemod'ą skype: tavo skype vardas“, vietoj „tavo skype vardas“ įrašykite savo tikrąjį skype vardą, kad aš žinočiau kam atsiųsti. Pavyzdžiui „Už eVLG sa-mp gamemod'ą skype: rapoliux332“.

2. Jūs turite duoti 300 FLT su komentaru - „Už eVLG sa-mp gamemod'ą skype: tavo skype vardas“, vietoj „tavo skype vardas“ įrašykite savo tikrąjį skype vardą, kad aš žinočiau kam atsiųsti. Pavyzdžiui „Už eVLG sa-mp gamemod'ą skype: rapoliux332“.

Tai yra tik 1 būdas gauti šį gamemod'ą su pawno failu. Negavus gamemod'o per 24h, galite rašyti į šią temą.

j

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4915 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...