Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4915 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Parduodamas 200FLT ir +REP kaip atsiskaityti parašyta temoje.

Noriu pasakyt, kad tikrai neįkelsiu šio sf gamemod'o į talpyklą, todėl galite nelaukt.

O jei kas nors nupirks ir įkels? :D

Gera idėja gta-samp-gamemodes/sf-tg-lt-free-t117109.html

Bet pasekmes :D

[20] Rapolas: siunciu

[20] Rapolas: bet netalpink, nedalink

[20] Rapolas: nes pyksimes po to :/

[20] *** Rapolas nusiuntė SF-TG.LT alchobakoTV.rar ***

[20] Rapolas: Ė ir po to galėsi prisijungt į servą? Parodysiu gm pasakysi ar talpintas ar ne.

[20] R0L1ﮎ: Nelabai esu megejas grp serveriu, taigi nežinosiu ar platintas ar ne, o dėl netalpinimo, tai būtent tam ir nusipirkau ji kad padovanočiau žmonems, manau tai galima, nebuvo jokiu taisykliu.. argi ne?

[20] Rapolas: :D.

[20] Rapolas: Ot geras čia.

[20] Rapolas: Vagis iš vagio pavogė.

[20] Rapolas: Nu gerai dėk.

[20] R0L1ﮎ: nenoriu pyktis

[20] R0L1ﮎ: bet tiesiog..

[20] R0L1ﮎ: manau nieko čia blogo

[20] R0L1ﮎ: ar ne?

[20] Rapolas: Aš ir taip manau.

[20] R0L1ﮎ: Liuks tada

[20] Rapolas: :)

[20] Rapolas: Toks ir liksi *Myliu SuperGames.lt*, kuris išduoda draugus į forumą. :)

[20] Rapolas: Gerai sėkmės.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Rol1s,*Myliu SuperGames.lt* duchas tu *Myliu SuperGames.lt*,per tave gm daugiau niekada nedės. Užpisa mane kaip SuperGames.lt atsiranda tokių supistų debilų. Užaikrušk asile.

Parduodamas 200FLT ir +REP kaip atsiskaityti parašyta temoje.

Noriu pasakyt, kad tikrai neįkelsiu šio sf gamemod'o į talpyklą, todėl galite nelaukt.

O jei kas nors nupirks ir įkels? :D

Gera idėja gta-samp-gamemodes/sf-tg-lt-free-t117109.html

Bet pasekmes :D

[20] Rapolas: siunciu

[20] Rapolas: bet netalpink, nedalink

[20] Rapolas: nes pyksimes po to :/

[20] *** Rapolas nusiuntė SF-TG.LT alchobakoTV.rar ***

[20] Rapolas: Ė ir po to galėsi prisijungt į servą? Parodysiu gm pasakysi ar talpintas ar ne.

[20] R0L1ﮎ: Nelabai esu megejas grp serveriu, taigi nežinosiu ar platintas ar ne, o dėl netalpinimo, tai būtent tam ir nusipirkau ji kad padovanočiau žmonems, manau tai galima, nebuvo jokiu taisykliu.. argi ne?

[20] Rapolas: :D.

[20] R0L1ﮎ: nenoriu pyktis

[20] R0L1ﮎ: bet tiesiog..

[20] R0L1ﮎ: manau nieko čia blogo

[20] R0L1ﮎ: ar ne?

[20] Rapolas: Aš ir taip manau.

[20] R0L1ﮎ: Liuks tada

[20] Rapolas: :)

[20] Rapolas: Toks ir liksi *Myliu SuperGames.lt*, kuris išduoda draugus į forumą. :)

[20] Rapolas: Gerai sėkmės.

Šiaip gal nereikėjo taip daryt? :D

Rol1s,*Myliu SuperGames.lt* duchas tu *Myliu SuperGames.lt*,per tave gm daugiau niekada nedės. Užpisa mane kaip SuperGames.lt atsiranda tokių supistų debilų. Užaikrušk asile.

Pritariu! Tikį gaidį *Myliu SuperGames.lt* reikia pakart paėmus. Žmogus stengiasi,daro,filmuojia,kelia,o toki lochai atsirade viską sugadina. Gaidį tavo rep greitai įšnyks.

Pritariu! Tikį gaidį *Myliu SuperGames.lt* reikia pakart paėmus. Žmogus stengiasi,daro,filmuojia,kelia,o toki lochai atsirade viską sugadina. Gaidį tavo rep greitai įšnyks.

O tu greit BAN gali gaut forume, nes su savim kalbi forume. Tu esi tas pats narys "sa-mp nubas".

O tu greit BAN gali gaut forume, nes su savim kalbi forume :D tu esi tas pats narys "sa-mp nubas". :D

Todėl,kad kaip norėjau gaut gm turėjau kurt nauja acc kad +R3P uždėčiau. Nes šendien jau buvau uždėjas,ir kaip pasakė kad tas mėšlas viska sugadino,tai susinervinau ir nuėjas parašiau nešovė į galva kad ne su tuo acc.

O tu greit BAN gali gaut forume, nes su savim kalbi forume :D tu esi tas pats narys "sa-mp nubas". :D

Todėl,kad kaip norėjau gaut gm turėjau kurt nauja acc kad +R3P uždėčiau. Nes šendien jau buvau uždėjas,ir kaip pasakė kad tas mėšlas viska sugadino,tai susinervinau ir nuėjas parašiau nešovė į galva kad ne su tuo acc.

O dėl to kad kuri acc tam kad REP uždėt, tai tikrai BAN gali gaut..

O dėl to kad kuri acc tam kad REP uždėt, tai tikrai BAN gali gaut..

nu ir pxj dek ta block. Jeigu čia visus dėl tokiu dalyku gaudysi tai all layer turesi blokuot

Oba mano SF-TG modas ;D Įdomiai,o alch0bako,ar Roli,iš kur tą modą gavot? Įdomu sužinot,kas davė,ar arme,ar alzo,ar kas kitas.

Jei nepaslaptis pasakyk :)

Viskas tuo pasakyta

Sneroq tiesiog norejau gero padaryti, matau visiem labai reikia tu paprastu palei pamokas pakeistu gamemodu... :) Na o jei Alchobako nores karo, tai aš nepradesiu, tol kol iš Aurimo atsakymo negausiu, o jei gausiu neigiama mano nuomonei, tada kariausim.

Oba mano SF-TG modas ;D Įdomiai,o alch0bako,ar Roli,iš kur tą modą gavot? Įdomu sužinot,kas davė,ar arme,ar alzo,ar kas kitas.

Viskas tuo pasakyta

Nelabai tuo supratau, ;D Tai mane vagiu vadinat ar kaip,aiškiau pasakyk.

iGC.LT - Internet Gaming Community

350x20.png

IP: cs.igc.lt:27015

Viskas tuo pasakyta

Sneroq tiesiog norejau gero padaryti, matau visiem labai reikia tu paprastu palei pamokas pakeistu gamemodu... :) Na o jei Alchobako nores karo, tai aš nepradesiu, tol kol iš Aurimo atsakymo negausiu, o jei gausiu neigiama mano nuomonei, tada kariausim.

Čia tas pėstininkas kuriam įsako leitenantas :D? R0L1IS aš pėstininkas! :D dabar tave vadinsiu taip. O kur tavo kita armija? Matosi, kad vaikas vaikystėje per daug su kareivėliais žaidė.

j

Viskas tuo pasakyta

Nelabai tuo supratau, ;D Tai mane vagiu vadinat ar kaip,aiškiau pasakyk.

Ne... Tiesiog jis vagis iškažkokiu vaiku pavoge, ir aš iš jo nupirkau ir paplatinau, ir jis tai pavadino "vagis iš vagio" :)

Bijau net čia su tokiais prasidėt, paskui užpuls karių čigonų, hitlerių, stalinų armija ir dar nušaus. Baisu net.

Kokia vaikiška logika, beto jugi sakiai kad esi gėjus kažkada man į skype, taigi tau patiktu kad užpultu ir pavarytu tave koks pulkas bernu, bet dėja tai tik tavo svajonese.

cituok žinutę, jei taip padarai tai aš ožys, gaidys, *Myliu SuperGames.lt*, pedik*s, ir dar koks koks tik galiu būt. Jei nepadarai tai tu aišku koks bachuras.

j

Bijau net čia su tokiais prasidėt, paskui užpuls karių čigonų, hitlerių, stalinų armija ir dar nušaus. Baisu net.

Kokia vaikiška logika, beto jugi sakiai kad esi gėjus kažkada man į skype, taigi tau patiktu kad užpultu ir pavarytu tave koks pulkas bernu, bet dėja tai tik tavo svajonese.

cituok žinutę, jei taip padarai tai aš ožys, gaidys, *Myliu SuperGames.lt*, pedik*s, ir dar koks koks tik galiu būt. Jei nepadarai tai tu aišku koks bachuras.

Pats puikiai žiani kad iš po paskutiniu barniu pasakiau neturiu nes windowsai perašyti, tai dabar šustras? eh... velnias, baigiam offtop'int kai padarysi ta izdivalke padarysiu toke kad verksi, nors ir dabar verki.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4915 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...