Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

RNG.LT Savininkas Erpis Sako kad Jis Geriausias Scripteris.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5097 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 59
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Jus durniai durniai,na ir kas,kad pasigyrė,žmogus stengiasi dirba dėl servo,o jus jo darba,nunešit šuniuj ant uodegos.. Jeigu apie gyrimasi,tai Stuneri tu čia pagirunų pagirunas, ,,Aš viską mokų'' html užema tik 1metus ir jau PRO sakos,taspats su PAWN,jei už gyrimasi taip darytu tai tu galvos nebeturėtum,atsibuskit veiksmai veikais,žodžiai-žodžiais. Ddoseriai jus,tik mano pc nenulaužkit okyte?

Jus durniai durniai,na ir kas,kad pasigyrė,žmogus stengiasi dirba dėl servo,o jus jo darba,nunešit šuniuj ant uodegos.. Jeigu apie gyrimasi,tai Stuneri tu čia pagirunų pagirunas, ,,Aš viską mokų'' html užema tik 1metus ir jau PRO sakos,taspats su PAWN,jei už gyrimasi taip darytu tai tu galvos nebeturėtum,atsibuskit veiksmai veikais,žodžiai-žodžiais. Ddoseriai jus,tik mano pc nenulaužkit okyte?

Dalys tiesos. Nu bet zmones nemiegsta rng.lt ka padarysi nu ir as nemegstu bet po***

narys.png

fd43d0e62e50cd305df49fc8f1e83fd4661.gif

RNG - Daug kas nemėgsta jo.

HTML užsiima 1 metus? :o HTML kalbą per savaite laisvai galimą išmokt :/.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

RNG - Daug kas nemėgsta jo.

HTML užsiima 1 metus? :o HTML kalbą per savaite laisvai galimą išmokt :/.

HTML Kalba nėra sunki. Lengviau negu PAWN Kalba.

P.s Stunerį gaidys ir apgavikas. Jus pažiurėkit kiek apie jį temų kad jis apgavo ir t.t

ArnolD dabar dėl RNG.

RNG.LT Sucks. Erpis *Myliu SuperGames.lt* pasigyrė ir dabar jo servui žopa. Žinos tas čigonas savo vieta. :}

graphic.png

Na kažkodėl šiame forume aš neradau, kad Stuneris ką nors apgavo. Jeigu turi įrodymų-dėk link. Be įrodymų tavo kalbos ir liks tik tuščiomis kalbomis ;)

Gerai va link :

1.

http://sanet.lt/forumas/viewtopic.php?f=18&t=41

2.

http://www.ecolor.lt/forum/kristupas-pe ... t7546.html

P.s pažiekit į jo foto. Tikras Gaidys. :}

Va Tau įrodymai. :}

Tai kad jam tikėti labai galima..

Stuneri gali atmazintis kiek nori bet įrodymai yra.

graphic.png

Matosi, kad labai pavydite dėl to projekto... Pamatysi patys kai atsidarys projektas :) O taip tai apie Erpi nieko nežinote.

Nelabai noriu kištis į ginčą su tavimi, nes žinau, kad tave suvartysiu, bet. Atsimeni turbūt kaip erpiui čiulpei? Aš galvojau tu nekęsi jo, bet pasirodo kuo daugiau jis tau duoda čiulpti, tuo labiau tu jį mėgsti, paskui prie bučinių gal prieisit ar dabar priėjot?

Matosi, kad labai pavydite dėl to projekto... Pamatysi patys kai atsidarys projektas :) O taip tai apie Erpi nieko nežinote.

Nelabai noriu kištis į ginčą su tavimi, nes žinau, kad tave suvartysiu, bet. Atsimeni turbūt kaip erpiui čiulpei? Aš galvojau tu nekęsi jo, bet pasirodo kuo daugiau jis tau duoda čiulpti, tuo labiau tu jį mėgsti, paskui prie bučinių gal prieisit ar dabar priėjot?

:DDDD šneki kaip mažas vaikas :D

76561198021428691.png

:DDDD šneki kaip mažas vaikas :D

Vakar mintis gerai nesidėliojo ir rašiau tai, kas buvo net nemano galvoje. Tiesa sakant aš ir esu vaikas.

• Parašė po 2 savaičių...
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...