Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

RNG.LT Savininkas Erpis Sako kad Jis Geriausias Scripteris.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5079 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nu ką Šiandien Parašiau Erpiui kad nusiramintu savo locheliu reklameriu nes prifloodines visa foruma Va Foto :

http://www.part.lt/img/5c1e5d0daa402dc9 ... 693640.png

Ir aš jam pasakiau viska ką apie jį galvoju :D

Čia Mano Žodžiai o Poto erpio.

Tu Esi Geriausias Lietuvos Sudzius.

[16] Erpis: nemanau

[16] Erpis: As esu geriausias lietuvos scripteris tai gal patikesiu

[16] Erpis: o zodi sudzius tau reiketu priderinti

[16] Erpis: ;D

[16] Erpis: okey dink is kontaktu nenaudeli

graphic.png

• Atsakymų 59
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Erpis daunas ir visada toks liks nei jis skriptint moka nei ka tik perka sistemas net savo sukurt negali krc aš tokiu metu kitaip elgiaus ne kaip erpis nes jis tik kieta vaidina nors toks nėra man yra 13 metu bet nevaidinu kad esu ten geriausias ir pnš krc apgailėtinas tas erpis su savo RNG.LT jau geriau loškit sarge lmg ir kitur kur patinka jums tik neikit į ta RNG,dar neblogai gerinas Nebuk Molis Buk RNG Brolis argi ne ripped :D

O gi TEIP tai va koks žmogus toks ir servas bus.

Mapperis

Mappinimo patirtis Vieneri Metai (1)

narys.png

• Parašė po 2 savaičių...

Visiškas atsilikėlis yra, aukština šitą nesamonę, ir itikinėja vaikus nežaidusius samp dar kad čia geriausia.

Sako kad pirko samp licenzija iš pačio Kalcor (SA-MP savininkas), nors didžiausi lietuvos projektai jos neturi, ir niekam ji nereikalinga, ir išvis nelabai tikiu kad yra toks dalykas.

Poto reklamuoja per visus forumus (pas mane tris kart reklamavo) poto atsakymas - čia fanai kalti, arba "ir ka tu mums padarysi?", "čia geriausias, galingiausias SA-MP projektas pasaulyje"

Klounai :D

Atsiras laiko, išjungsiu forumą, pamatys koks jausmas kai kenki svetimui projektui ....

www.Nevada-RPG.lt

Visiem aš jums pritariu. Kai jie turėjo LVLife, buvau administratorius. Tačiau, projektą nulaužė, kažkaip į RNG eit nesinori.

1. Ir Erpis ir jo brolis sukčiai. (nusuko nuo manęs virš 100 kronų (kas litais pavertus 38 litai))

2. Na nežinau ar ten scriptina jie patys ar ne, tai dėl šito nieko negaliu pasakyt.

3. Flooderiai, jų adminas atvarė į LAStories forumą visai neseniai (pats šiame serveryje žaidžiu ir man jame patinka, rekomenduoju žinokit) ir priflooodino.

4. Tie kas jiem trugdė (ir dabar manau kad labai gerai darė) prarado savo tinklapius, serverius ir t.t. (buvo nulaužti kitaip pasakius)

5. Sarge ir LMG man irgi nepatinka (pagrinde dėl PING limito, nors žinau kad šitiem serveriam tai svarbu (tiesiog jie apriboja galimybę užeit užsienyje gyvenantiems lietuviams į serverius)).

6. Tai aš ir vaikas (prieš tris dienas gimtadienis 13 metų buvo), tačiau bent jau stengiuos nesielgt kaip vaikas, serveriuos nečytinu (nors daugumai atrodo kad šokinėju pirmyn atgal, tačiau susidaro tai dėl siaubingai didelio pingo (Vietom 1k pasiekiu), tačiau jo numažinti negaliu, nes tokiu atveju niekada galbūt nebeateičiau pažaist į serverį), nešaudau į visas puses (o jei rimtai tai apskritai nešaudau ir vengiu šaudyti (nebent per DM eventus)).

Vienu žodžiu, tingiu bevardint kokie jie blogi, tačiau mes tai visi (na bent tie kurie rašėm čia), kad jie tokie yra.

Taip pat žinomas kaip: mBuc

Jo geri jusu komentarai :liuxas:

Galima sakyti jog Erpio projektas bus the best nors toks nebus pvž koks sabter.lt ar kiti rpg bus geresni negu tas šudinas rng ne dėl žmoniu skaičiaus o dėl serverio kokybės ir žmoniu tarp administracijos bendravimu

Krc Kai Erpio Gejaus nes jis toks yra forume tai po to dienos nulaužė o jis pats ateina į webus ir floodina kad eitu į rng tai čia elgesi tik vaikai :funny:

Mapperis

Mappinimo patirtis Vieneri Metai (1)

narys.png

• Parašė po 2 savaičių...

Aš nesuprantu ko jūs čia taip siuntat ant to RNG.lt pažiūrėkit į gerą pusę bus mažiau kuriamų LTG eilinių servų, gal dar iš SARG.lt pasitrauks daug žaidėjų, nes jums tai tikrai atsibodo tie eiliniai servai nori pažaisti kokiam serveryje ir neivieno servo normalaus visi po 0 online ir gm LTG, tai dėl to ir eina visi į SARG, LMG t.t

Nepagalvokit kad aš čia RNG.lt fanas :D tik išsakiau savo nuomonę :)

Na, bet ant tinklalapio negaliu varyt, gražiai padarytas.

IPB forumas tai ... Išlindę viskas ir t.t. O pradžia tas tinklapis tiesiog flash padaryta,nėr sunku ten tokį sukūrti...

P.S. Ir tu manai jis ten viską pats kūrė? :DD

Pats jaučiu tokio nepadarytum. :D

norėčiau padaryčiau, dabar nėra reikalo.

-- Papildyta --

[19] Stuneris: nieko gero nesukursi

[19] Erpis: ane?:DDDD

[19] Stuneris: nepradėk vėl girtis apie tai, kad tu "geriausias"

[19] Erpis: geriausiu scripteriu nera

[19] Erpis: :D

[19] Stuneris: aš tave dvikovoj padėčiau kaip žaislini meškiuką

[19] Erpis: dabar tu nepradek girtis

[19] Erpis: geriausias scripteris yra tik Bilas Geitsas

[19] Stuneris: jis ne scripteris, o programuotojas

[19] Stuneris: neužsiima su tokiom nesamonėm kaip mes, jis dirba su C++

[19] Erpis: tu bent skiri kuom skyrias zodis scripteris ir programuotojas?

[19] Erpis: :DD

[19] Erpis: cia tas pats

[19] Erpis: tik scripteris cia grubiai tariant

[19] Erpis: nuo zodzio script

[19] Erpis: durniau

[19] Stuneris: scripter išvertus yra koduotojas gudruti

[19] Erpis: gerai dabar pasakyk kuom skyrias koduotojas nuo programuotojo?:D

[19] Erpis: niekuom

[19] Erpis: dabar ziurek

[19] Erpis: as pasakau savo tautybe

[19] Erpis: ir tu dar labiau pradesi varyt

[19] Stuneris: koduotoją daugiau sieja grafika, paprastai koduojami yra dizainai, bet žaidimų serveriuose taip pat tas žodis naudojamas, ne čia yra viskas susietą su grafika ir kordinatėmis, programuotojas užsiima tik sunkiuoju kodu, pavyzdžiui, kad ir žaidimo, kurimu, koduotojas tik serverį ar dizainą gali sukurt, bet ne sistemą ar patį žaidimą

[19] Stuneris: tu lenkas aš žinau

[19] Erpis: bet lenku nesiskaitau

[19] Erpis: ;D

[19] Erpis: save rusu skaitau

[19] Erpis: nes mintyse net rusiskai galvoju

[19] Erpis: lenkiskai beveik nemoku

[19] Erpis: ir tavo atsakymas neteisingas

[19] Erpis: jie yra tokie patys

[19] Erpis: tik skirtingai tariant

[19] Erpis: gerai neturiu laiko

[19] Erpis: tu pats ivertinsi per servo starta

[19] Erpis: mano

[19] Erpis: tada pasakysi

įdomus jis žmogus :|

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...