Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Nba 2K12 Vertas dėmesio žaidimas ;)


jusmil17

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4089 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

nba-2k12-cover-mj-560x798.jpg

Bene laukiamiausias krepšinio fanų žaidimas NBA 2K12 išvydo dienos šviesą. Šiais metais jis buvo laukiamas kaip niekad, įvertinant faktą jog NBA lyga šiuo metu yra sukaustyta lockout'o ir visi fanai yra ištroškę bet ko, kas susiję su oranžiniu kamuoliu. Šis ore tvyrantis laukimas, bei praeitų metų NBA 2K11 žaidimo sėkmė pastatė pamatus didžiuliams lūkesčiams, kurie užgulė 2K Sports komandos narių pečius. Šioje apžvalgoje pabandysime išsiaiškinti kiek tvirti buvo 2K Games pečiai ir ką jie mums pateikė kartu su naujuoju NBA 2K12.

Grafika praktiškai nepagerėjo, lyginant su NBA 2K11, tačiau dėl to neverta nusiminti, nes ir praeitais metais ji buvo pakankamai gera. Galima pasidžiaugti dėl detalumo, kuris ženkliai patobulėjo ir suteikia žaidimui didesnį tikroviškumo jausmą. Žaisdami atkreipkite dėmesį į mažas detales - arenos detalumą, žaidėjų sportbačius, sirgalių minią. Pastarojoje žmonės ne tik sėdi ar stovi, kaip būdavo seniau, bet ir vaikšto į savo vietas ar iš jų. Žaidėjai atrodo geriau nei praėjusiais metais, bet vis dar yra daugybė vietos tobulėjimui. Garsiausi ir geriausi lygos krepšininkai, tokie kaip Kobe Bryant'as ar Derrick'as Rose'as atrodo išties įspūdingai ir realistiškai, tačiau pasitaiko tokių atvejų, kai į aikštelę įžengia mažiau žinomas žaidėjas panašus į svečią iš kitos planetos. Pats žaidimo varikliukas taip pat turi keletą naujovių. Jei praeitose žaidimo serijose tyčia ar netyčia bėgdavote labai arti aikštelės ribų, arba iš vis už jos ribų, kur buvus kur nebuvus iš nežinia kur atkeliaudavo mistinė jėga, kuri tiesiog neleisdavo išbėgti iš aikštelės ir sviesdavo žaidėją atgal. Šiais metais, to nebeliko. Jei jūs kontroliuodami žaidėją nebeišsilaikysite aikštelėje, nuskambės teisėjo švilpukas ir kamuolys atiteks priešininkų komandai, jokia mistinė jėga nuo to nebeapsaugos. Gan įdomi naujovė yra metimo pakartojimas. Jei atliksite metimą paskutinę sekundę, teisėjas gali nubėgti prie arbitrų štabo ir pažiūrėti metimo pakartojimą, tam kad įsitikintų ar kamuolys paliko žaidėjo ranką laiku ar ne. Žemo ūgio krepšininkams ženkliai padidėjo galimybė atkovoti kamuolį prieš aukštesnius varžovus, kas ankstesnėse žaidimo serijose buvo praktiškai neįmanoma. Tai yra ne tas žaidimas, kuriame tereikia perduoti kamuolį LeBron'ui James'ui ir paspausti mygtuką "dėtį į krepšį". Tam, kad atliktumėte dėjimą, reikės nemažai paplušėti. Šioje vietoje ypač pagelbėtų geras komandinis žaidimas. Tad kaip jau supratote, žaidimas yra pakankamai realistiškas.

[YouTubeCom]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rDEyePvEw0I[/YouTubeCom]

Gerokai patobulėjo ir visų mėgstamas "My Player Mode" (toliau - MP). Savo talento nebereikės įrodinėti gan nuobodžioje, treniruočių rungtynių tipo serijoje prieš kitus naujokus, žaidžiant tuščioje treniruočių salėje. Dabar pirmos rungtynės, kurias teks sužaisti susikūrus savo krepšininką bus naujokų parodomosios rungtynės, sausakimšoje Madison Square Garden arenoje. Šis mačas, priklausomai nuo jūsų pasirodymo, teigiamai arba neigiamai įtakos pozicijas naujokų biržoje. Iš kart po šių rungtynių, prieš NBA naujokų biržą, vyks susitikimai su komandų, kurios yra suinteresuotos jūsų žaidėju, vadybininkais. Jie uždavinės klausimus, o atsakymai į juos taip pat turės įtakos naujokų biržos šaukimams. Biržoje jus pakvies pats NBA lygos prezidentas David'as Stern'as. Nuo šiol jums rūpės ne tik "skill points" (įgūdžių taškai), kuriuos gausite priklausomai nuo savo pasirodymo kiekvienose rungtynėse, bet ir kontrakto pelningumas. Už pinigus, kuriuos gausite iš komandos kurioje žaidžiate, galima įsigyti įvairių žaidimo įgūdžių patobulinimų, pažaisti boulingą kartu su komandos draugais, surengti treniruočių stovyklą vaikams ar tiesiog nusipirkti tų pačių "skill points". Skirtingai nei būdavo NBA 2K11 žaidime, galėsite pasirinkti tikslų atsakymą į užduotą klausimą spaudos konferencijoje, kuri vyks po kiekvienų jūsų sužaistų rungtynių. Pačios rungtynės ir jų rezultatai bus kur kas panašesni į realius krepšinio mačų rezultatus, nei būdavo seniau. Jūsų komandos draugai žais banguotai - vieną kart geriau, kitą blogiau, todėl ir jūsų komanda nelaimės arba nepralaimės visų rungtynių iš eilės. Šiais metais MP rėžimas nustatė ir tikslą - tapti šlovės muziejaus nariu. Tam, kad tai padarytumėte, yra visas sąrašas užduočių, kurios turi būti įvykdytos. Jei pradėsite nuobodžiauti žaisdami kiekvienas sezono rungtynes, galėsite pasirinkti funkciją leidžiančią žaisti tik svarbiausiuose, kertiniuose susitikimuose ir taip greičiau rutulioti savo karjerą. Ir bene svarbiausias MP patobulėjimas - tai galimybė sukurti unikalų metimą savo žaidėjui. Seniau jums reikėdavo tiesiog pasirinkti vieno iš NBA žaidėjų metimą, o dabar galite sukurti jį nuo A iki Z, pradedant pašokimo trajektorija ir baigiant rankų padėtimi. Nors kai kurie entuziastai pergyveno, kad ši funkcija leis susikurti metimą, kurio bus neįmanoma uždengti, tačiau kol kas didesnių nusiskundimų dėl to nekyla.

Žaidimo garso takelis taip pat įspūdingas. Kaip ir ankstesnėse NBA 2K serijose, NBA 2K12 vyrauja hip hopas su roko ir elektroninės muzikos priemaišomis. Ties dainų sąrašu galima išvysti tokių skambių pavardžių kaip Eminem ar Busta Rhymes. Komentatoriai yra vieni geriausių vertinant visus sporto žaidimus, kuriuose iš vis egzistuoja toks dalykas kaip komentatoriai. Jie labai realistiški ir dinamiški, turintys po atskirą frazę kiekvienai išskirtinei situacijai ar krepšininkui apibūdinti. Žaidžiant žaidimą karts nuo karto galima suabejoti , ar tikrai dirbtinis intelektas galėtų taip puikiai pakomentuoti krepšinio rungtynes? Komentatoriai ne tik apibūdina tai, kas vyksta aikštelėje, bet taip pat pasakoja įvairiais istorijas apie krepšininkus ir komandas, narplioja statistinius duomenis, pokštauja. Pavyzdžiui, galima išgirsti faktą, jog galingasis Dwight'as Howard'as skuta galvos plaukus du kartus per savaitę. Visa tai tik dar labiau priartina jus prie realistiškumo pojūčio.

Taip pat verta paminėti ir "NBA Greatest Mode". Tai naujovė, pakeitusi NBA 2K11 buvusį "Jordan Challange". Dabar jūs galite įsikūnyti į 15 geriausių visų laikų NBA žaidėjų ir vesti tuometines jų komandas į pergalę. Kaip pavyzdys - MIchael'as Jordan'as su "Bulls" komanda, ar Magic Johnson'as su LA "Lakers". Kaskart, kai laimėsite rungtynes, atrakinsite vieną iš legendinių komandų. Tai puiki galimybė pažiūrėti, kaip atrodytų čempioniška to meto Čikagos "Bulls" ekipa prieš dabartinę LeBron'o James'o Miami "Heat".

Dabar pereikime prie žaidimo trūkumų, kurių yra tikrai nedaug. Tikriausiai skaudžiausias minusas tikriems NBA fanams yra nepakitusios komandų sudėtys, tačiau dėl to negalime kaltinti 2Ks Sports komandos, nes šioje vietoje kaltas tas nelemtas lockout'as. Kitas minusas, dėl kurio bent kartą galėsime pakeiksnoti žaidimo kūrėjus - dėjimų ir tritaškių konkursų nebuvimas. Abu šie žaidimo elementai buvo visose serijose, pradedant 2008 metais.

Nevyniojant žodžių į vatą, NBA 2K12 yra geriausias sporto žaidimas rinkoje. Atsižvelgiant į grafiką, detalumą, žaidimo varikliuką ir grafinę aplinką, jis vis dar išlieka nepralenkiamu. Įsigyti žaidimą rekomenduojama ne tik kompiuterinių žaidimų entuziastams, bet ir paprastiems sporto aistruoliams, besidomintiems krepšiniu. Šiais metais žaidimo pardavimų kreivė neturėtų leistis žemyn, ypač su visais lockout'o išprievartautais NBA ir krepšinio fanais, trokštančiais sugrįžti į NBA arenas, nesvarbu kokioje nišoje.

[imghttp][/img]

nba-2k12-match.jpg

NBA 2K12 Minimum System Rquirements

*OS: Windows XP/ Windows Vista/ Windows 7

*Processor: Intel Pentium 4 @ 2.6 GHz / AMD Athlon XP 2800+

*Memory Ram: 512 Mb

*Hard Disk Space: 8.5 Gb free

*Video: 256 Mb @ nVidia GeForce 6600 / ATI Radeon X1300

*Sound Card: DirectX Compatible

*DirectX: 9

*Keyboard / Mouse

*Installation: DVD-Rom Drive

NBA 2K12 Recommended System Requirements

*OS: Windows XP/ Windows Vista/ Windows 7

*Processor: Intel Core 2 Duo @ 3.0 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000+

*Memory Ram: 2 Gb

*Hard Disk Space: 8.5 Gb free

*Video: 512 Mb @ nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3850

*Sound Card: DirectX Compatible

*DirectX: 9

*Keyboard / Mouse

*Installation: DVD-Rom Drive

Grįžau RUDENIUI ir vėl dėsiu naujienas ;))

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 5 mėnesių...
  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 8 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4089 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...