Peršokti į turinį

"Apple" ir "Samsung" pralenkia "Nokia" kompaniją išmaniųjų t


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4659 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

25651.jpg?t=1312035574

Šių metų pradžioje net kvalifikuoti specialistai nedrįso spėti, kad ilgametę mobiliųjų komunikacijų rinkos lyderę "Nokia" metų eigoje galėtų aplenkti kitos telefonų gamintojos, tačiau antrojo ketvirčio rezultatai byloja, kad suomių kuriamų smartphone'ų nuo balandžio iki birželio pabaigos parduota daugiau nei 7 milijonais vienetų mažiau lyginant su pirmuoju ketvirčiu. Žinoma, "Nokia" neišvengė ir nemažos rinkos dalies sumažėjimo - kompanija prarado beveik 23 nuošimčių dalį.

c0daec4d0ffc1e20649e55d7481ac8e197.jpg

Kaip matote, pastarosios rinkos lydere tapo amerikiečių "Apple" kompanija, kuri sugebėjo įsitvirtinti šioje pozicijoje antrame metų ketvirtije parduodama 20.3 milijono "iPhone 4" išmaniojo telefono vienetų ir turėdama 18.5 procento rinkos dalį. "Apple" iš paskos žengia "Samsung", kuri taip pat pralenkia suomių "Nokia", parduodama 19.2 milijono išmaniųjų telefonų, dauguma jų yra su "Android" operacine sistema, be to korėjiečiai nuo "Apple" atsilieka vos vienu procentu išmaniųjų telefonų rinkos dalies. Ketvirtoje vietoje, greičiausiai, yra "HTC", kurios laipsniškas pardavimų augimas leido tapti viena iš smartphone'ų gamintojų lyderių.

0dadffbb0ce5221776dde5f67fa6d16d177.jpg

Nors "Nokia" pardavimai ir smarkiai krito, mano nuomone, tai tik suteiks stimulo kompanijai dar sparčiau ruošti telefonus su "Windows Phone 7" operacine sistema, juo labiau, kai statistika rodo, kad išmaniųjų telefonų paklausa vis didėja (76.3 proc. augimas lyginant su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu).

Games.LT

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4659 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...