Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

❗️ Vienam uždarbiui gali būti skirta 1-2 temos. Kitos tokios pačios temos bus netvirtinamos. ❗️

Ar įmanoma užsidirbti papildomai pinigų su IT žiniomis namuose?


Arm1nas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 234 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šiuo metu mokausi mokykloje, retkarčiais kada būna laiko dirbu Wolt'e, bet norisi dasidurti šiek tiek pinigų.

Tai mano klausimas būtų, ar su šiomis žiniomis galėčiau kažką padaryti?

Turiu nemažai patirties su Linux OS administravimu, aplikacijų diegimu, tvarkymu ir šiaip Linux command line knowledge.

Su Windows sakyčiau žinau tikrai daugiau negu average žmogus, pačios OS veikimas, nežinau kaip apibūdinti, bet suvokiu kaip kas kur su Windows.

Virtualios mašinos, Proxmox, docker konteineriai.

Žinau nemažai apie networking'ą, apskritai patį internetą (DNS, domenai, IP adresai, pašto serveriai ir t. t.).

Wordpress svetainių pora esu padaręs, apache2, nginx, mysql duombazės, php įdiegimas ir konfigūravimas su apache2/nginx, reverse proxy, TLS sertifikatai.

Manyčiau esu security aware, namuose savo serverį tvarkau, naujinu, tikrinu ar nėra jokių security problemų, vulnerabilities.

Turiu basic html ir css skills, php tai beveik nemoku, nebent pažiūrėjęs į kodą kažkiek galiu suprasti ir most basic dalykus padaryti.

 

Gal kas nors esate panaudoję savo žinias ir esate užsidirbę iš to pinigų? Nebūtinai klausiu kažkokių pasiūlymų, būtų įdomu išgirsti jūsų patirtis.

Redaguota , nario Arm1nas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Arm1nas pakeitė pavadinimą į Ar įmanoma užsidirbti papildomai pinigų su IT žiniomis namuose?

Kaip minėjai esi security aware, turi namuose savo serverį, tvarkai ir naujini, tai ties tuom ir galima teikti paslaugas žmonėms kurie tau atneš kažkiek tai pelno. Daugelis žmonių teikia sistemų administravimą, tai basically tai gali būti iš žaidimų pusės kaip konteinerių, vpanelių valdymas ir jų diegimas kaip "pterodactyl", bei jų prižiūrėjimas iš linux pusės, o iš windows'u irgi kažkas panašaus gali būti.

Ex: ši mergina siūlo Sys. admin ( Windows / Linux ) minecraft ir kitų žaidimų srityje su 10e/h
[$10/Hr] JasmeowTheCat's System Administration Services & More | Mutiple Years Experience | 300+ Exceptionally Reputable | Unrivaled Pricing | BuiltByBit (MC-Market)


Tai į tavo klausimą ar įmanoma užsidirbti papildomai pinigų su IT žiniomis namuose? Taip, bet čia tik nuo tavęs priklauso ar tu uždirbsi ar ne, ir kiek.

Redaguota , nario - ただし
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Patarčiau tokias platformas kaip fiverr, upwork. Pažįstamas jose freelancina, tai pradžiai sunkoka, o paskui gauni įvairių darbų, galiausiai gali rasti ir kokiai pusei metų ar daugiau darbą. Patarčiau susikurti Linked In, ten IT sferoje daug kas siūlo įvairių pasiūlymų, galbūt kur nors prisilipdytum. Dar būna įvairių startupų kur negali pasamdyti normalių profų arba net ir junior, bet reikia jog ten ta ir ta padarytų, tai turi ieškoti, domėtis tuo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 mėnesių...

Of course, it's definitely possible to earn extra income from home by leveraging your IT skills. One fantastic way to do this is by exploring the world of e-commerce and online advertising.

E-commerce platforms like Shopify, WooCommerce, or Etsy provide you with the tools to set up your online store and sell products or services. You can either create your unique products or source items to resell. With your IT skills, you can customize your website, optimize its performance, and ensure a seamless user experience.

Once your e-commerce store is up and running, the next step is to promote it effectively. Online advertising is a powerful tool for driving traffic to your website. Platforms like Google Ads and Facebook Ads allow you to target specific audiences and reach potential customers. You can use your IT knowledge to optimize ad campaigns, track performance, and refine your strategies for better results.

For more in-depth information and tips on how to get started with earning extra money from home using your IT skills, I recommend checking out this comprehensive article: https://www.vz.lt/izvalgos/2021/04/17/a-mikulskis-e-komercijos-pradmenys-arba-10-svarbiu-dalyku-i-interneta-besikraustantiems-smulkiesiems 

This article will provide you with valuable insights and actionable steps to kickstart your journey toward additional income through e-commerce and online advertising. Good luck, and feel free to ask if you have any more questions!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 234 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...