Peršokti į turinį

fivem Sanwood.LT Atidarymas.


Sanwood.LT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 930 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveika Fivem'o bendruomenę. Norim kreiptis i jūs visus mums nesvarbu tu mažas ar didelis, tu moterys ar vaikinas? Bet jei tu mėgsti vakarais ir ne tik praleisti laika prie kompiuterio? Nuolat vaikštai ir keiti fivem serverius, nes nerandi sau patinkančio? dėl ne kokios administracijos ? Dėl ne kokio RolePlay atlikimu serveri, dėl žaidėju? Jei tavo atsakymas taip? Tada skirk pora minučių ir perskaityk tai iki galo.

Sanwood.LT tai naujas FiveM serveris, mūsų tikslas suburti bendruomenę, kuri nori pabėgti nuo pasikartojančių FiveM serverių, mes norime būti kuo labiau išskirtiniais ir sukurti kažką unikalaus ir kitokio. Įsitraukite į individualų vaidmenį ir patirkite jaudinantį kasdieninį gyvenimą Paleto Bay – tai mūsų miestelis, kuriame vyks pagrindinis serverio RolePlay. Ar tavyje snaudžia blogis, ar tau patinka padėti kitiems žmonėms, ar labiau esi nepastebimas? – Viskas priklauso nuo jūsų fantazijos, kaip pritaikysite savo RolePlay mūsų serveryje.

Mes Jums siūlome: Stabilia ir išskirtinia ekonomika, daug ivairiu darbu, nusikalstama gyvenimą. Tad drąsiai galim teikti kad visi nuo mažu iki dideliu gales atrasti save ir savo patinkančia srityje serveri.

Vis dar skaitai? sudomino? Tad varom toliau.

Ka serveris siūlo jums?

⦁šaunia ir aktyvia serverio komanda.

⦁Sunkesne ekonomika.

⦁Visas realistiškas transporto priemones.

⦁įdomesni nusikalstama gyvenimą. 

⦁Legaliu frakcijų nemaža darbu pasirinkimą.

⦁laisvai samdomu darbu pasirinkimą.

⦁Pramogas - dažasvydį, naktini klubą. 

⦁Realistiškas aprangas.

⦁Nuolat įvairius renginius.

⦁Kreditu sistema. Jei esi azartiškas galėsi lošt ir laimėti gan sauniu prizu. 

Nu o dabar trumpai apie kiekviena aukščiau išvardintu punktu.

Sunkesne ekonomika daroma tam kad būtų smagiau žaist ir siekti savo norimu tikslu.

įdomesni nusikalstama gyvenimą. Tai narkotiku sistema kur galėsit auginti narkotines medžiagas ir iš jų gaminti, tai yra lokacijos. Vogti transporto priemonės ir daiktus. Esi virėjas? Okay tad galėsi iki išnaktų virti "šaibas" turim Amfetamino virimo sistema. Koks nusikalstamas gyvenimas be gaujų? taip turime nuolat kariaujančias tarpusi gaujas, taipogi turime rimta mafija po kurios akyje sėdi visa nusikalstama veikla. Žaidėjai gales burtis i nelegalias grupuotis ir sekti oficialumo. Turime nešvariu pinigu plovima, kurios išplauti galėsit prisidengė naktinio klubo veikla.

Visas realistiškas transporto priemones. Transporto priemonės įdėtos tik atitinkančios realybes ir ju markes.

Legaliu frakcijų nemaža darbu pasirinkimą. Medikai, Pareigūnai, Pasienis, Mechanikai, Taksi.

Laisvai samdomu darbu pasirinkimą. Medžiokle, Žvejyba, Vištininka, Medkirčius , Siuvėja.

Pramogas - dažasvydį, naktini klubą. Visi mes mėgstam su draugais kažkur patusint, pašokti. Naktiniam klube galėsit su draugais ar vienas praleist gerai laika, klausytis mėgstamos muzikos ir gurkšnoti kokteiliukas o gal net ir stipriau.

Turi chebra? ir nori išsiaiškint katras iš jūsų geriausias? Susirenki chebra atlekiat i dažasvydi ir išsiaiškinat katras iš jūsų geriausias.

Realistiškas aprangas. Esi firminiu drabužiu mėgėjas? jei atsakymas taip? tada rasi savo didžių ir mėgstamos firmos rūbu.

Nuolat įvairius renginius. serverio komanda nuolat mėgėjai, surengti įvairius renginius iš visokiu prizu, tad galit laimėt visi, reik tik vieno, noro.

Kreditu sistema. Jei esi azartiškas galėsi lošt ir laimėt gan šauniu prizu. Kreditus galit gaut darant užduotis. Bet gal ta diena nebuvo sėkminga ir pralošiat viska. Galit nusipirkt kreditu už tikra valiuta ir bandyti laime iš naujo.

Laimėt galite nuo įvairiu prizu. Vaistinėlių, bintu, dar didesni kieki kreditu, net importini automobili.

Susikaupę daug kreditu? Nueik i kreditine parduotuve ir nusipirk in game valiutos, importini automobili, daiktu, ginklu.

Tad Fivem'o bendruomene. Jei sudomino jūs šitas mano visas postas? Noriu jūs pakviesti i musu maža bet tikra neprasta bendruomene. Jau ši penktadieni spalio 29 diena. Kerpam raudona kaspiną ir atveriam jums serverio duris. Tad palieku jums čia mūsų serverio discord'o link'a ir lauksiu aš jūsų visu ten. https://discord.gg/h2aVQjcc9z

 Noriu padėkoti jums visiems, kas paaukojo keliata minučių perskaityt visa šita posta. Gal ir nesudomino jūsų šitas visas mano postas, bet aš tykios kad nors vienas susidomės ir prisijungs prie mūsų mažos bet neprastos bendruomenes. Gražios dienos linkiu jums.

Redaguota , nario Sanwood.LT
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

27 minutes prieš, Sanwood.LT parašė:

mūsų tikslas suburti bendruomenę, kuri nori pabėgti nuo pasikartojančių FiveM serverių, mes norime būti kuo labiau išskirtiniais ir sukurti kažką unikalaus ir kitokio.

sorry not sorry, bet iš aprašymo nieko „išskirtinio“ ir „unikalaus“ nepamačiau. gl

edit: vėl paleto bay, vėl fivem platforma, sistemos visos tokios pačios, kurias gali rasti kituose serveriuose. idk idk

Redaguota , nario Eigirdas
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nežinau nežinau... Man asmeniškai, skaitant aprašymą ir matant vieną po kitos elementarias klaidas tekste, nesusidaro geras įspūdis apie projektą. Pateikiant pristatymą skaitytojui ir norint sudaryti gerą pirmąjį įspūdį, reikėtų parašyti bent jau sąlyginai tvarkingą ir be klaidų tekstą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 930 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...