Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

fivem Dream Roleplay | Lietuva


superiz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1170 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

giWcrX7.png


Labas rytas, o kam diena ar vakaras. Kadangi šį aprašymą rašau ryte tai ir gaunasi man kaip rytas. Bet čia susirinkome pašnekėti ne apie tai koks dabar yra laikas. O apie GTA V projektą kuris yra FiveM platformoje. Galbūt daug kas sakysite, kad eilinis serveris kuris nieko nepasieks ir neturės sistemų su kuriomis galės pasigirti, bet deja taip nėra ir sistemų pas mus tikrai bus. Daugelis FiveM serverių naudoja ta patį scriptą ( būtent Lietuvos bendruomenė ), bet manau aprašius šį jus truputį pakeisite savo nuomonė. Šis projektas yra naujas bei daug žadantis, daug laiko skyrėm jam ir tikrai nežadam lengvai pasiduoti. Mes atėję su tikslu padaryti kuo geresnį ir kokybiškesnį projektą FiveM platformoje būtent Lietuvos bendruomenėje, kad žaidėjai žaistų ir jaustų malonumą. Gerai daug negirsiu, o apačioje papasakosiu apie visa projekto veiklą.

Serverio administracija

Serverio administracija surinkta iš geriausių žmonių, kurie turi RP patirties tikrai daug ir yra verti būti komandoje. Daug nepasakosiu kokie jie yra, bet laikui bėgant jeigu apsilankysite pas mus pamatysite labai draugišką kolektyvą.

 

Rinkimai į direktoriaus pareigas bei į pačia komanda

Šiuo metu Discord programėlėje yra renkami direktoriai, bei tuo pačiu Support komanda plačiau apie tai galite sužinoti prisijungę į mūsų Discord serverį kurį paliksiu apačioje.

Gaujos

Serveryje bus neoficialios ir oficialios gaujos. Noriu papasakoti dar labiau apie jas. Būdamas neoficialia gauja yra tikslas tapti - oficialia gauja, nes tapus oficialia gauja atsiranda daugiau galimybių. Oficialia gauja paprastai negausi nebus nei anketų nei nieko viskas priklausys nuo jūsų gaujos noro. Tai yra turėsi parodyti gera Roleplay su savo gauja susigalvoti kažką tokio kuo vadovautųsi gauja ir ką ji darytu kitaip nei kita gauja. Tai šiuo atveju jūsų neoficiali gauja gali susikurti su bet kokiu pavadinimu ( čia IC turi atsirasti pavadinimas ). Neoficiali gauja galės daryti viską ką ir oficiali gauja ( plėšti žmonės, apiplėšti banką ir kitus dalykus ). Bet tapus oficialiai gaujai pas jus atsiranda interjeras kuriame jūs galėsite būti ir viduje yra "SEIFAS" kuriame galėsite dėti savo daiktus/ginklus ir kitus dalykus ( Gaujos Lyderis pats pasirenka kurioje vietoje jie nori namo interjero ). Vis gi oficiali gauja turi turėti ir savo privalumų. Ne gana to jiems atsiranda "turfai" turbūt esate kažkur tai girdėję. Oficialios gaujos galės kovoti su kitomis oficialiomis gaujomis dėl savo "Vardo" šiame mieste, bei užsitarnauti pagarba. Ne gana to savo "zonose" galės gaminti narkotikus ir juos pardavinėti ten.

 

 


aha.png

 


Namų sistema

Neseniai padarėme namų sistema kuria pilnai sutvarkėme ir jau startavus serveriui jūs galėsite nusipirkti namą, papasakosiu kaip atrodo namų sistema ir įkelsiu vaizdo įrašą.

1. Gali pirkti baldus ir namo interjere juos įdėti ir redaguoti.
2. Gali įdėti seifą į kuri galima dėti daiktus.
3. Gali įdėti drabužinė ir išsaugoti savo drabužius.
4. Name yra įrengta kameros sistema kai esi viduje gali stebėti kas vyksta išorėje.
5. Gali duoti savo namų raktus savo draugui.
6. Policija gali įsilaužti į jūsų namus su IC priežastimi ir ištuštinti jūsų seifą.
7. Gali savo mašina pastatyti į namo garažą ir vėliau ją išimti.



Apie darbus dabar nešnekėsiu kadangi ne pilnai yra padaryti, bet laikui bėgant keisiu šios temos turinį, atleiskite jeigu jums nepatiko ši pradžia. Bet pažadu pasikeisti ir įkelti dar daugiau visko, kad pamatytumėte!

Mūsų Discordhttps://discord.gg/ppt6xDpVZ4
Pats serveris dar nestartavęs.

Redaguota , nario superiz
  • Teigiamai 7
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Turime naujienų kartu su komanda sukūrėm projekto forumą. Galite jame apsilankyti - paspaudus šias nuorodas http://dream-roleplay.lt/forum/ arba http://dream-roleplay.lt/
Serverio startas numatomas Vasario pirmąją arba antrąją savaitę. Daugiau informacijos galite surasti apsilankius mūsų Discord serveryje?

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pasiėmę Qbus leakintus failus, nieko nepakeitę ir rašot "Neseniai padarėme namų sistema kuria pilnai sutvarkėme", negėda? Nors kur čia bus gėda, eilinis lietuvių šūdservis, kuris pasileidžia ant leakintų failų ir tikisi, kad niekas to nesužinos ir iškils į viršų. Graudu.

Jeigu kam įdomu, va jų "padaryta" namų sistema.

 

Redaguota , nario Ocetter
  • Teigiamai 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1170 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...