Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

ideali konsolė


tak

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1258 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, nesu didelis konsolių entuziastas, neteko turėt nei vieno playstationo ar xboxo, paskutinis aparatas, kurį esu turėjęs buvo psp, todėl šiuo klausimu esu gan atsilikęs ir būtent dabar sugalvojau, kad būtų visai smagu pamaigyt joystick'ą, todėl reikalinga jūsų pagalba, kokią konsolę pasirinkti? Pagrinde turbūt naudosiu singleplayeriui ir su draugais pažaist prie vieno teliko, finansų daug nėra, todėl norėtųsi apsieit kuo pigiau. Idealiausia būtų toks variantas, kad atrišus būtų galima be problemų siųstis žaidimus nepirkus orginalių diskų:) tv palaiko 4k, bet ps4 pro kaina atbaido, esu nusižiūrėjęs šitą variantą https://www.kaina24.lt/ex/74f0b37f6c7f5a2f6742f764739459ce/ , įdomu išgirst jūsų nuomones ir pasiūlymus. Taip pat ar daro kokią nors įtaką regionas? kaip čia rašo prie konsolės EU. 

Panaudota konsolė manau irgi variantas, bet baisu pirkt, nes neaišku ką ten nusipirksi. = D 

Redaguota , nario tak
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Asmeniškai rinkčiausi viską tik ne Xbox. Turėjau šį variantą - jokių perspektyvų žaisti, nėra special exlusive žaidimų, jokių naujovių. Atsibodo po 3 dienų nuo pirkimo. 
 

Siūlau: 

• Orientuotis į playstation 4 slim arba fat.

• Pataupyti ir įsigyti playstation 5

• Žaidimus pirkti naudotus.

• Niekas negali nieko nuspręsti už tave, tai siūlau nueiti ir elektroninėje parduotuvėje išbandyti abu variantus ir pasirinkti tau maloniausia.

• Pasižiūrėti YouTube atsiliepimus vienas prieš kita.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 3 valandas(-ų), tak parašė:

vis dar neatrištas? :D nes skelbiu.lt yra skelbimų, kad atrišinėja

Vis dar neatrištas, man rodos tu Xbox 360 su Xbox One maišai, nes aš skelbimų nerandu, kurie rašytų, kad atrišineja Xbox One.

Redaguota , nario darrel.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 mėnesių...

Sena tema, bet pasireikšiu.

Prieš du metus kai Tele2 dalino Xbox'us tiems kas pratęsia abonentines sutartis, pasiėmiau pora, vieną sau, vieną pardavimui. Po šiai dienai naudoju, šiaip iš esmės patenkintas, kadangi beveik nieko nekainavo, 1 euras į menesį dviem metam. 

Kalbant apie exclusive'us, priklauso nuo tavo skonio, bet asmeniškai man tai š krūva visiška. Vienintėliai žaidimai kuriuos nusipirkau ir žaidžiu, tai State of Decay 2 ir Forza Horizon 3 ir 4. FH3 pirkau kai tik atsirado ant PC, bet labaai sunkiai vežė, tai net nežaidžiau, State of Decay 2 tai meh, idėja super, bet nu nežinau, kažkoks nuobodokas, greit labai atsibosta, FH4 vienintėlis kurį po šiai dienai žaidžiu. Iš ne exclusive Red Dead Redemption 2, kadangi vėlgi, PC neveža ir Battlefield 1 ir 5, nes buvo už centus. BF1 gan įdomus, BF5 visiškas šlamštas, gailiuos kad pirkau. 

Kitas dalykas, kiek žinau visus exclusive'us gali ir ant PC žaist, tai jeigu pas tave geras kompas, kam ta konsolė. Nusiperki pultelį jeigu nori, arba vairą ir žaidi per PC. 

Pas mane Xbox One S 1TB, pats iš savęs veikia gerai, problemų dar neturiu su juo. 

Jeigu kada ir pirksiu konsolę už pilną kainą, arba naudota, tai tik PlayStation. Esu turėjęs PS3, žaidimai pasakiški, visi geriausi žaidimai būtent singleplayer, ką aš ir mėgstu, įdomus, vizualiai gražus. Ant Xbox'o nu visiškai nieko gero nėra, Wolfenstein nebent, RDR2, Blaire Witch, bet visi šie žaidimai yra ir ant PC, taip kad čia jau kiekvienam savaip, ar tu geriau PC atsinaujinsi, ar pirksi konsolę. Tik tiek, kad konsolė pigiau. Vienintėlis Xbox'o privalumas man tai pultelis, tikrai labai patogus. 

 

Trumpai drūtai, imk PS, tavo vietoj laukčiau PS5. Jeigu kada užsimanysi kažką iš Xbox exclusive, jeigu PC "vežtu" geriau pasiimti GamePass ant kompo, atsisiųsti controller emulator, pasijungti PS pultelį ir tuomet turėsi du prietaisus su skirtingais žaidimais ir mėgausies jais visais. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1258 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...