Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

LTRP sugrįžta


Molekulė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1392 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas, kviečiu tave prisijungti prie PlayHub.lt GTA roleplay serverio (LTRP laikai sugrįžta). Serveryje yra aktyvi ir puiki administracija kuri visada jums pagelbės, kad ir kiek laiko tai užtruktu. Taip pat administracija  stebi jūsų roleplay, tad už taisyklių nusižengimus jūs visada privalėsite atsakyti. Čia galite rasti akcijų sistema, kurioje galėsite uždirbti arba prarasti savo pinigus. Jeigu bijote išeiti į gatvę su savo nuosavais daiktais, jums padės kokybiškai perdaryta namų sistema. Namuose galėsite laikyti savo turtą, kurio taip lengvai neprarasite, o jeigu ir iškiltų problemos su įsilaužimais, jums padės policija ir apsauga. Serveryje egzistuoja darbai, kaip ,,Argus'' - apsauga kuri saugos bankus, parduotuves ir kitus objektus. Armija - ji yra atsakinga stabdant nelegalias veiklas, ginklų gaminimais ir specialiųjų siuntinių transportavimu. Policija - atsakinga už viešąją tvarką. Mechanikai - už jūsų automobilio atnaujinimus, pagalba kelyje, automobilio tvarkymus. Medikai - kada tik jums prireiks medicininės pagalbos jie atvažiuos pas jus ir jums suteiks būtinąją pagalbą. Nepatiko ar pabodo  nusipirktas automobilis? Tada jums padės automobilių turgus kur galėsite savo automobili įdėti už tam tikra kaina ir gal jį parduosite.  Patinka nelegalus gyvenimas? Serveryje galėsite įstoti į organizacijas kuriose jūsų lauks karai, nelegalūs verslai ir dar daug įdomių nuotykių. Jeigu jūsų tas nedomina, tuomet keliaujate iki darbo biržos ir darbinatės statybininku. Pagrindinis veiksmas vyks dviejuose vietose,  Paleto Bay miestelyje ir Sandy Shores kaime. Prieš jungdamiesi į serverį būtinai perskaitykite serverio ir žaidimo taisykles mūsų discord grupėje http://playhub.lt/fivem

  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1392 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...