Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Kviečiame išbandyti nauji atkurtą "Classic ZP" tipo serverį, akurtą pagal "FGS.LT" bazę!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1555 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,  šiandien kreipiuos į tą mažą dalį cs 1.6 žaidėjų, kuriem kažkada patiko, ar galbūt, vis dar patinka žaist Classic ZP serveriuose.

Kažkada tiek lietuvos, tiek užsienio šalių rinkoje topuose sėdėjo senas, bet itin geras serveris "FGS.LT", kad ir, kaip bebūtų gaila, viskam ateina pabaiga, tad dėl daugybės susikaupusių problemų ir serverio paklausos sumažėjimo jis buvo uždarytas, o visi žaidėjai, kurie vis dar mėgavosi žaisdami šiame serveryje liko, kaip ant ledo, nes serverio su panašia baze niekur aplink nebuvo, o jei ir buvo, teko žvalgytis kažkur labai labai toli.

Nuo pat šio serverio uždarymo iki dabar vienoje skype grupėje surinkti ištikimiausi žaidėjai bendravo ir laukė kada, kas nors, sugebės legendą atkurt, bet kad ir kiek bebuvo bandžiūsių, niekam taip ir nepavyko. TAČIAU DABAR KELIEM IŠ TŲ IŠTIKIMŲ GERBĖJŲ TAI PADARYTI PAVYKO!!!

Visa serverio bazė, įskaitant rate'us, opt'us, ul'us, skin'us, map'us ir galybę kitų nustatymų yra bandyti sukurti pagal senajį FGS.LT Classic ZP serverį!

Tad, perdaug, čia, neišsiplėsdamas norėčiau pakviesti visus norinčius ir mėgstančius tokio pobūdžio serverius užeiti ir pabandyti, galbūt patiks. Šis serveris nėra, tiesiog, paprastas classic zp, nes turi šiokią tokią ypatybę, kuri jį išskiria iš pilkos minios, o tai yra puikiai sukonfiguruotas parašiutas, bei rate'ai skirti kaip tik jam, tad tai yra serveris, kuriame "strafe", bei sgs mokėjimas tikrai duoda itin daug naudos.

PAPILDOMAS PASTEBĖJIMAS, ŠIAME SERVERYJE, KAIP IR SENAJAME FGS, "AMMO PACK'AI" RESTARTUOJAMI PO KIEKVIENO MAP'O, TAD KAUPTI JŲ NEIŠEIS ?

serverio discord'as: https://discord.gg/rC4rJ5f

Serverio IP Adresas: 185.80.129.157:27015

Serverio Web'as: - (Kuriamas)

Prikabinsiu kelis video iš senojo FGS.LT, kad žmonėm lengviau būtų suprasti, ką turiu omeny, sakydamas jog čia strafe is sgs duoda daug naudos ?

 

 

 

 

 

Na ir trumpas video apie naująjį, atkurtą serverį, šiek tiek supažindinantis žmones su kai kuriomis ypatybėmis.

 

 

Tai tiek, jei kas nors susidomės, lauksime visų serveryje bei discord kanale!!

 

#LET'S MAKE CLASSIC ZMI GREAT AGAIN! ???

Redaguota , nario oFFiciaL
  • Teigiamai 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • ARTacp užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1555 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...