Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1977 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

20 minutes prieš, Dovydas01 parašė:

Sveiki, man reikia apie 1000~ eurų  iki kovo mėnesio, kadangi pirksiu motorolerį, bei laikysiu teises. Gal galit pasakyti būtų iš kur gauti pinigų? 

Kompu moku windowsus perrašinėti bei truputi svetainės kurti?! 

Dirbt eik windowsas, iš dangaus nekrenta eurai.

$_45.jpg

20 minutes prieš, #nanami parašė:

bet jei esi mokinys, tai su darbais sunkiai, nesusiderins su mokslais.

54 minutes prieš, Dovydas01 parašė:

Sveiki, man reikia apie 1000~ eurų  iki kovo mėnesio, kadangi pirksiu motorolerį, bei laikysiu teises. Gal galit pasakyti būtų iš kur gauti pinigų? 

Jei niekur nesimokai ar mokais, mėgink į maxima įsidarbint priima nepilnamečius, aišku jei tu mokais reikia derintis grafikomis dėl mokslų ir mokyklą turi dar derintis ten tarkim į diena po 5-6 val galėtum dirbti, nes jei nepilnametis tu negali dirbti po 12 val.

Siuksles isnesinek. Po 50 ct uz isnesima pasiskaiciuok kiek turesi isnest per diena kad iki pavasario susirinktum.

“Svarbeusia kazka dariti.”FDB2EE0E-FD62-44DC-A972-CA8A94D8034B.thumb.png.babb58c5e07ef607f11048c674d72323.png

359E513E-26ED-4453-A180-50E86B2B314B.png.adc25106ae3e04ebf6e89df9d65ff702.png

Užsisakydami VPS, VDS serverių nuomos paslaugas per mano rekomendavimo nuorodą https://www.dedikuoti.lt/rekomenduoti.php?enN2THk4ek8JMQk0MDA5 , nuo užsakymo sumos gausite 50% IV premijos į savo balansą.

Turbut geriausias variantas butu pasisneket su giminemis, pazistamais ar siaip netolimais gyvenantiems zmonemis, kurie apsiima kazkokiu darbu ir butu neprosal pagalbos. Pats pas pazistama garaze padejau. Atejau visiskai zalias, visiskai nesigaudziau ir is dalies net geda buvo, kadangi buvau visiskas 0 toj srityje. Is pradziu padavinejau irankius, o veliau ir pats rankas susipurvinau, tai isejau nemazai ismokes, igaves daug patirties ir dar pinigine storesne pasidare. Vasara darbo daug lengviau susirast, nes tai ukininkams pagalbos reikia, tai dar kazkam ar taip kokiam vyresniam zmogui ties iprastais darbais padet ar pns. Windowsus perrasinet siais laikais visi moka, nebent kokiai mociutei prireiks ir scaminsi po 20eur imdamas kaip senais laikais po 20lt. Tad pasakymas, kad bsk moku svetaine kur ar programuot nepadeda, nes yra tikrai daug zmoniu, kurie si darba atlieka kokybiskai. Manau, kad paklausyk mano pirmo punkto ir galbut pasiseks, o ten i tuos kur pajuokaut atejo, tai nekreipk demesio. Gl

Btw, skubejau per tlf rasyt, tai sori, jeigu kazko nejo aiskiai suprast.

HvUkUhu.gif

// Naujas Counter-Strike 1.6 projektas NUKE.LT

realiai neblogas sezoninis darbas pardavinėt fejerverkus. pats jau antrą sezoną dirbu. per kelias savaites nuo 12/15 - 12/31, jeigu dirbsi su kolega laisvai sau užsidirbsi 400€. pasiskambink į blikas.lt, pasidomėk ar yra laisvų prekybos taškų. kiek žinau, jie prekiauja po visą lietuvą, jeigu šalia tavęs yra ikiukas, tikrai turėtum pamatyt bliko fejerverkų tašką.

jeigu laikysies motorolerio teises, turbūt būsi nepilnametis, tai nežinau ar tave nepilnametį priims.

Jei didmiestyj gyveni eik su dviraciu maista isveziot. Kadangi dirbau ten su masina galiu papasakot placiau. Jei domina pm

359E513E-26ED-4453-A180-50E86B2B314B.png.adc25106ae3e04ebf6e89df9d65ff702.png

Užsisakydami VPS, VDS serverių nuomos paslaugas per mano rekomendavimo nuorodą https://www.dedikuoti.lt/rekomenduoti.php?enN2THk4ek8JMQk0MDA5 , nuo užsakymo sumos gausite 50% IV premijos į savo balansą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1977 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...