Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2690 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

16 minutes prieš, darrel. parašė:

ModInstaller nebūtinai SA:MP gali būti, jis gali būti ir kokiam Skyrim, GTA IV, ETS2 ir panašiai. Žiūrėk įrašytas programas ir pratrink visas kurios nereikalingos.

perkorviau pc ir padare disc fragmenta kazkoki db lyg ir viskas gerai nzn 1% tenaudojamas ir visokiu mod installer nera zbs viskas.

ble vistiek kartais uzeina 80% pradeda naudoti brave browseris nesuprantu :X

f817357802dc7ebf4c1dc648bfe479f4683.png

9 minutes prieš, ッ ッ parašė:

perkorviau pc ir padare disc fragmenta kazkoki db lyg ir viskas gerai nzn 1% tenaudojamas ir visokiu mod installer nera zbs viskas.

Bugai su Brave jau gan žinomi dėl resursų naudojimo, jų forumuose pilna pranešimų apie tai. Rašo, kad ištrynus viskas susitvarko.

# full-stack developer

Prieš 1 valandą, ッ ッ parašė:

1. Nederėtu SSD fragmentuoti.
2. Apskritai, pas tau tikrai SSD? 

3. Jei pas tau tikrai SSD, siūlyčiau jo būklę pasitikrinti.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Prieš 1 valandą, ッ ッ parašė:

Prieš 1 valandą, deestem parašė:

Bugai su Brave jau gan žinomi dėl resursų naudojimo, jų forumuose pilna pranešimų apie tai. Rašo, kad ištrynus viskas susitvarko.

Bent jau iš mano pusės, atrodo lyg jum abiem būtų čik čirik galvoj. Akivaizdžiai iš pirmos numestos nuotraukos matosi, kad žmogui visas disko išnaudojimas pareina iš System. Ta browseri palikit ramybėj, gali būt pilna priežasčių kodėl jis ryja tiek resursų, reik stebėt ar pastoviai laikosi.

Kai System naudoja resursus reikia jau gilintis dėl ko, gal dar vienas microsoft'o mėgiamas background procesas čia.

Dabar, Zero Two parašė:

Bent jau iš mano pusės, atrodo lyg jum abiem būtų čik čirik galvoj. Akivaizdžiai iš pirmos numestos nuotraukos matosi, kad žmogui visas disko išnaudojimas pareina iš System. Ta browseri palikit ramybėj, gali būt pilna priežasčių kodėl jis ryja tiek resursų, reik stebėt ar pastoviai laikosi.

Kai System naudoja resursus reikia jau gilintis dėl ko, gal dar vienas microsoft'o mėgiamas background procesas čia.

Tuos čik čirik tai gali sau pasilaikyt, aš parašiau common problemą, nes pastaruoju metu jų forumas pilnas temų būtent dėl šito. Gali būt, kad jis įjungęs hardware acceleration, priežasčių milijonas ir įvairiausių, taip kad tiesiog reikia bandyt viską iš eilės ir ieškot, kur problema, nes iš piršto čia nieko neišbursi.

# full-stack developer

Dabar, deestem parašė:

Tuos čik čirik tai gali sau pasilaikyt, aš parašiau common problemą, nes pastaruoju metu jų forumas pilnas temų būtent dėl šito. Gali būt, kad jis įjungęs hardware acceleration, priežasčių milijonas ir įvairiausių, taip kad tiesiog reikia bandyt viską iš eilės ir ieškot, kur problema, nes iš piršto čia nieko neišbursi.

o aš tau pasakiau, kad problema ne browseryje, o kitur, o tu vėl apie browserį

image.png.270f02c9a68685471bed906846044b79.png

1 minute prieš, Zero Two parašė:

o aš tau pasakiau, kad problema ne browseryje, o kitur, o tu vėl apie browserį

image.png.270f02c9a68685471bed906846044b79.png

Nieko tu čia neparodai, nebent savo rodyklių braižymo galimybes. Tegul pabando pirma, o tada pats parašys, kas gaunasi. Kaip ir sakau, čia visko gali būt, gal ir background processes sukasi kokie, tik jis nemato ir nenutuokia. Mums belieka tik iš tirščių spėliot, ką galėjom, tą parašėm, daugiau info tu jam vis tiek nesuteikei, tik šiaip užsimanei parodyt, koks protingas esi.

# full-stack developer

1 minute prieš, deestem parašė:

Nieko tu čia neparodai, nebent savo rodyklių braižymo galimybes. Tegul pabando pirma, o tada pats parašys, kas gaunasi. Kaip ir sakau, čia visko gali būt, gal ir background processes sukasi kokie, tik jis nemato ir nenutuokia. Mums belieka tik iš tirščių spėliot, ką galėjom, tą parašėm, daugiau info tu jam vis tiek nesuteikei, tik šiaip užsimanei parodyt, koks protingas esi.

Image result for facepalm gif

as tiesiog pasisalinsiu, net verygos uzdraustieji laseliai neisgelbetu manes

• Parašė po 2 savaičių...
2019-02-03 00:13, deestem parašė:

What? What? :oho: Blyn pas manęs tokios būna problemos bet ezz susitvarkyti ką aš darau tai praeinu su Malwarebytes pasižiūriu vistiek jeigu tas pats tai kas belieka viska BACKUP'a daryti susikelt visus failus ir persirašau windowsus ir sėdžių ramūs kokios čia problemos man neviena kartą kad "System" pjauną grybą , nes nuo virusų arba nuo kažkokių kitų programų susipjauna , Ir tas čiuvėlis teisingai parodė , jeigu man chrome pats naudoją tiek http://prntscr.com/mjtn5o bet čia mažai nežinau kur tu tokias pievas trauki aš nesuprantu geriausiai CLEAR windowsus persirašai ir sėdi ramūs , nereikia vaikščiot po visus ten po** t.t ir mažiau bus tokių pievų kaip vienas žmogutis bandė įsirašyti žaidimą kažkokį tai jam pradėjo nuo "System" grybaut , pasakiau kad su Malwarebytes praeitu ir padėjo viskas nereikia net kažkokių pievų. Nes ten fotkėj matosi kad pats Diskas 100% ir nuo ko ? Tai nuo "System" tai fsio.. Biški prajuokinai :nice:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2690 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...