Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2750 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

7 minutes prieš, #Kenichi parašė:

Sveiki , jeigu galite skirti laiko pora sekundžių , būtų labai fainiai. Tiesiog jums reikia paspausti mygtuką ,,Subscribe" ir jūs laisvi!.

https://www.youtube.com/channel/UCeS4HmaoHE3OYnlqBXc6_Dw

Ačiū labai.

Koks tikslas is to subo, jeigu jis po to net neziures tavo tu video ir po kazkiek laiko vstk unsubins? Kas is tu 1000subu, jeigu vos surenki 100perziuru? ( cia pavizdys )

8 minutes prieš, E'Winston parašė:

Pirma to paspaudimo reik užsitarnauti, kad sudominti ;) Free tiesiog už ačiū jų tau manau niekas neduos ;) 

Gal būt.

9 minutes prieš, Robezas parašė:

Koks tikslas is to subo, jeigu jis po to net neziures tavo tu video ir po kazkiek laiko vstk unsubins? Kas is tu 1000subu, jeigu vos surenki 100perziuru? ( cia pavizdys )

Bandau vistiek.

Kiek pažiūrėjau tavo kanalą išvis nesinori dėti subscribe.

1.Vien dėl roblox video.. Žiauriai bullshit game.. Geriau kokį fortnite, kad ir cs:go dabar jis free,minecraft ar kažką...

2. Filmuoji be garso bent jau man neįdomu...

3. 'Lumber Tycoon 2 | Vlog 3 | Yellow wood [use proxo]' Iškarpa iš tavo video... Pričiom tas Vlog 3 juk ne vlogą kuri , o gameplay...

4.Matos intro template

5.Va pateikiau porą pavyzdžių dėl ko nenorėčiau nei paspausti mygtuką patinka , bei subscribe...

6. Pradėkim nuo patarimų... Jeigu kuri kontentą lietuvių kalbą tai stenkis pavadinimus irgi kurti lietuvių kalba.. Jeigu kuri kontentą anglų kalbą tai prie pavadinimo neprikimbu , tik tas vlog 3 neįtema ...

7. Patarimas filmuok būtent su balsu jog žmonėms būtų įdomu žiūrėt , nes koks tikslas žiūrėt video kai niekas nekalba...

8. Patarimas Pakeisk filmavimo tipą , jog filmuotu tik gameplay , o ne fullscreen su windows toolbar'u...

Manau kol kas tiek patarimų pakaktų kol surinksi pirmąjį šimtuką...

Forumo bernelis.

25 minutes prieš, E3ikaZ parašė:

Kiek pažiūrėjau tavo kanalą išvis nesinori dėti subscribe.

1.Vien dėl roblox video.. Žiauriai bullshit game.. Geriau kokį fortnite, kad ir cs:go dabar jis free,minecraft ar kažką...

2. Filmuoji be garso bent jau man neįdomu...

3. 'Lumber Tycoon 2 | Vlog 3 | Yellow wood [use proxo]' Iškarpa iš tavo video... Pričiom tas Vlog 3 juk ne vlogą kuri , o gameplay...

4.Matos intro template

5.Va pateikiau porą pavyzdžių dėl ko nenorėčiau nei paspausti mygtuką patinka , bei subscribe...

6. Pradėkim nuo patarimų... Jeigu kuri kontentą lietuvių kalbą tai stenkis pavadinimus irgi kurti lietuvių kalba.. Jeigu kuri kontentą anglų kalbą tai prie pavadinimo neprikimbu , tik tas vlog 3 neįtema ...

7. Patarimas filmuok būtent su balsu jog žmonėms būtų įdomu žiūrėt , nes koks tikslas žiūrėt video kai niekas nekalba...

8. Patarimas Pakeisk filmavimo tipą , jog filmuotu tik gameplay , o ne fullscreen su windows toolbar'u...

Manau kol kas tiek patarimų pakaktų kol surinksi pirmąjį šimtuką...

Sveikas dėkui turėsiu omeny.

Visų pirma, susigalvok gerą nicką, 2018 metai po velnių, nickai su skaičiais nebedėra, ypač kai vardas prie skaičių.

Visų antra, kurkis savo intro arba dar geriau - jo išvis nenaudok, filmuoji roblox ir intro toks lyg belenkokio lygio gameplay rodytum :D

Jokio įdomumo žiūrėti ką tu ten darai tame video, man sunku net buvo dėmesį tokiam video išlaikyti bent 20 sekundžių, šnekėk, arba kurk originalų contentą, kitką nei tas roblox. Csgo, fornite arba minecraft geriau, jei filmuotum minecraft, tai ne survival 6351231 epizodus kurk, o kokius factionus, arba HCF, kas tikrai reikalauja įgūdžių,

Taipogi, filmavimo kokybė. Patariu filmuoti su fraps/OBS užlockinus fps ant 30 bei editinti su sony vegas bent jau pro 14. Niekas nemėgsta žiūrėti mažos kokybės video.

Patarimas iš patirties, jeigu nori greitų subų, jų neprašyk, o sukurk pvz. sampo video. Prieš maždaug du metus kada sampas buvo "trending" sukūriau vieną epizodą iš lmg ir kitą iš sarg, lmg epizodas pirmąją dieną surinko apie 800 peržiūrių, sarg apie 2000, kas man per 3-4 dienas uždirbo apie 70 prenumeratorių - visa tai šnekant bei įkeliant video aukščiausia įmanoma kokybe (aišku ne 4K - who has a time for rendering that much).

Jeigu kuri video, kurk lietuviškai, ir nebijok balso parodyti, kada man viewai pradėjo kilti aš net gero balso neturėjau, man tuo metu buvo apie 14, tai prieš gerus 2-3 metus filmavau ;D. Kada savo fan base susirinksi, galėsi angliškai pradėti kurti ir plėsti savo "marketą" iš kurio ir uždirbti išeis.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2750 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...