Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2778 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prieš 1 valandą, Castello parašė:

Ką manote ar verta varyti savarorem pačiam krč man labai keista koki trečia karta ne gavau šaukimo o galima buti toks dalykas kad surašytas arba tu dahuja šauktiniu todel ne gaunu xd ką manot jus verta pačiam varyti ir tt.

cia kaip ir sake priklauso nuo taves..  pvz man as jau ukuose nuo 2013 ir jeigu pasauktu mane tai pasol juos nachuj , del tos bananu salies tarnaut ar pan tik gyvenima susigadynciau...  jeigu jau patinka ten ta armija ir kaip ir sake miegot miske ir pan tai varyk . 

6 minutes prieš, Ernestas`` parašė:

cia kaip ir sake priklauso nuo taves..  pvz man as jau ukuose nuo 2013 ir jeigu pasauktu mane tai pasol juos nachuj , del tos bananu salies tarnaut ar pan tik gyvenima susigadynciau...  jeigu jau patinka ten ta armija ir kaip ir sake miegot miske ir pan tai varyk . 

Tai buvo rašyta, kad negaudys po užsienį jaunimo vis tiek

1 minute prieš, .haliun parašė:

Tai buvo rašyta, kad negaudys po užsienį jaunimo vis tiek

aklas as tada :D ,  cia zinau viena kuris irgi gyvena jau pora metu , ji pasauke ir fsio sake turejo vaziuot ,  dar kazka kalbejes buvo apie 3 kartus galiu ignoruot bet bauda gaunu bet poto tipo atsisest galiu jeigu nenueinu , tai viena iseitys vaika reik darytis ir jokiu problemu :D  ( nezinau kiek tame tiesos yra bet cia as ka tik girdejes esu.  )  

(redaguota)
12 minutes prieš, Ernestas`` parašė:

aklas as tada :D ,  cia zinau viena kuris irgi gyvena jau pora metu , ji pasauke ir fsio sake turejo vaziuot ,  dar kazka kalbejes buvo apie 3 kartus galiu ignoruot bet bauda gaunu bet poto tipo atsisest galiu jeigu nenueinu , tai viena iseitys vaika reik darytis ir jokiu problemu :D  ( nezinau kiek tame tiesos yra bet cia as ka tik girdejes esu.  )  

as tikiuosi manes nepasauks *Myliu SuperGames.lt* XD

single! 

beto lietuviai yra daunai-patys leidzia save sitaip isnaudot. svogeriu krastas. ranka ranka plauna ir visada dauno ieskos :D 

sumokeciau pora simtu euru geriau kokiai klinikai lietuvoje kad israsytu negalia. tada nereiktu i kariuomene eit. nors visiskai sveikas esu.

Redaguota , nario Synthwavez

Chestnuts please

2 minutes prieš, Synthwavez parašė:

as tikiuosi manes nepasauks *Myliu SuperGames.lt* XD

single! 

beto lietuviai yra daunai-patys leidzia save sitaip isnaudot. svogeriu krastas. ranka ranka plauna ir visada dauno ieskos :D 

zinok cj ten jau butu maziau nervu bent neisdurnetum negu cia  SG su debilais kiekviena diena aiskintis :D  

(redaguota)
5 minutes prieš, Robezas parašė:

Jeigu per dieną sėdi namie, žaidi su kompu ir sėdi čia, tai nueik į tuos savanorius, gausi bent kažkokios naudos tiek į sveikatą, tiek į kišenę.

nesedziu ir beto. isvares uzdarbiaut i uzsieni uz minimalke pavergaut i lietuva negrizciau net ir saukiamas. pakysciau kysi medikams kad atsipistu tiktai kariuomene ir galeciau toliau bapkes kalt!

Chestnuts please

40 minutes prieš, Synthwavez parašė:

nesedziu ir beto. isvares uzdarbiaut i uzsieni uz minimalke pavergaut i lietuva negrizciau net ir saukiamas. pakysciau kysi medikams kad atsipistu tiktai kariuomene ir galeciau toliau bapkes kalt!

Tai šaunu, bet kreipiaus į temos autorių, aš pats po mokyklos atitarnausiu ir von į Šveicariją, nėra čia ateities jokios.

Aš tai eisiu vien dėl smalsumo ir įdomumo, kadangi noro ir valios yra, norisi visko patirt :) Galbūt netgi siekt toje srityje kažko daugiau :) o taip kad šnekat kad va dėl bananų šalies vargt, tiesiog esat troliai kurie dėl pinigų tik gyvenat ;) Jei nemokat suktis Lietuvoje tai toliau ir užsienį savo žuvų fabrikuose varginkites :)

kanceliaras-kanceliariniu-prekiu-parduotuve-logo-1629956975.jpg.73f67dac566b020eb40dedc129a3e06c.jpg

(redaguota)
5 minutes prieš, DGrow parašė:

Aš tai eisiu vien dėl smalsumo ir įdomumo, kadangi noro ir valios yra, norisi visko patirt :) Galbūt netgi siekt toje srityje kažko daugiau :) o taip kad šnekat kad va dėl bananų šalies vargt, tiesiog esat troliai kurie dėl pinigų tik gyvenat ;) Jei nemokat suktis Lietuvoje tai toliau ir užsienį savo žuvų fabrikuose varginkites :)

as turiu praktikos is krikstamotes apmokymu pries darba agurkyne su ekologija(ji pati ekologe-technologe kitaip sakant viena is vyresniuju danijos viename is agurkynu),-kaip atskirti plantus isesdinamus vabalu kai reik lapus isskabyti. ir su risimu. jeigu ne karscio nepakelimas ciuju ten darbuociausi! saltis man labiau prie sirdies!

Chestnuts please

2 minutes prieš, Synthwavez parašė:

as turiu praktikos is krikstamotes apmokymu pries darba agurkyne su ekologija(ji pati ekologe-technologe kitaip sakant viena is vyresniuju danijos viename is agurkynu),-kaip atskirti plantus isesdinamus vabalu kai reik lapus isskabyti. ir su risimu. jeigu ne karscio nepakelimas ciuju ten darbuociausi! saltis man labiau prie sirdies!

ir ką tu tuom norėjai man čia pasakyti?

kanceliaras-kanceliariniu-prekiu-parduotuve-logo-1629956975.jpg.73f67dac566b020eb40dedc129a3e06c.jpg

Mano manymu, kad pamėginti vis tiek verta, patirsi visai kitokį gyvenimą, ne tokį, kad čia sėdi ant sofkutės šiltai ir žiūri TV, užsigrūdinsi ir t.t. Beto jei neklystu tai vėliau ateityje jei esi praėjes tarnyba tai lengviau ir darba susirasti, nes darbdaviai gauna ten kažkokia priemoką už tai, kad tave įdarbino. O tie kurie čia stumia ir sako, kad nėra ateities čia tai tie nežinau, apgailėtini kažkokie...  Gerbkit kitus kurie bent bando kažką pakeisti, ir ta pati tarnyba, per tą laikotarptį galėsi taip pat apgalvoti ką norėsi ateityje veikti.

(redaguota)
3 minutes prieš, DGrow parašė:

ir ką tu tuom norėjai man čia pasakyti?

maziau knisk prota apie fabrikus kai lietuvoje net ir su aukstuoju zmones vos ne uz minimuma dirbti buna daznai priversti!

pvz vilkaviskyje, varles filialo(gintrejos-elektromarkt) shope zmones su aukstuoju po ~500euru gauna i rankas ar net maziau :mucha: isvares i vistienos fabrika grozio salone dirbes gydomaji masaza atliekantis masazistas uzkala norgeje 2000eur/men po mokesciu. vien del pinigu kuriam laikui isvyko, metes darba po 600-700/men lietuvoje.

Chestnuts please

18 minutes prieš, Synthwavez parašė:

maziau knisk prota apie fabrikus kai lietuvoje net ir su aukstuoju zmones vos ne uz minimuma dirbti buna daznai priversti!

pvz vilkaviskyje, varles filialo(gintrejos-elektromarkt) shope zmones su aukstuoju po ~500euru gauna i rankas ar net maziau :mucha: isvares i vistienos fabrika grozio salone dirbes gydomaji masaza atliekantis masazistas uzkala norgeje 2000eur/men po mokesciu. vien del pinigu kuriam laikui isvyko, metes darba po 600-700/men lietuvoje.

Matosi kad aukštajį esi baiges :) Įsigilink ką rašiau :)

Prieš 1 valandą, DGrow parašė:

del pinigu gyvenam  ? tai cia mes visi gyvenam del pinigu , ir nereikia cia jokiu ten " pinigai ne dziaugsmas " ... pinigai yra dziaugsmas gyvenime , turi sunu/dukra ar tau bus linksma kai tavo saskaitoj £0.00 ir reikia jam maista pirkt o saibu ner ? nelinksma, ar tau bus linksma kai tavo vaikas irgi laimingasa, pavalges, turi ka reikia..

Tau labai smagu sedet toj pacioj vietoj ir nieko neveikt nes dirbi nuo algos iki algos ? ir po mokesciu lieka £ 0.00

ar butu smagiau turet £500 kiekviena alga pavaistyt ant betko 

maloniau vazinet su pezuku ar su kokiu bambaliu arba gal net mazda ( @Synthwavez:D  

jei nemokat suktis  lietuvoj dar vienas kuris online taip sako kuris atseit uzkala pora stukyciu LT kaip nieko.. btw   as budamas visiskai bukas ukuose kaip ir @Synthwavez sake ,  zuvu fabrike ,budamas bukas galiu uzsikalt daugiau negu kad aukstaji baiges lietuvoj...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2778 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...