Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2777 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
Prieš 1 valandą, Playera parašė:

Jus rimtai autistai visi ar kaip žmogus klause kodel ne gauna šaukimo trečia ar kelinta karta ar jau nu rašytas gal ar kad tiek uztenka savanoriu ką manot jus va ką norėjo žmogus sužinot o ne ką jus veikt ką noreti ir pnš :DD

pasidomek internete, kas yra "autistas" poto rasinek nesamones.

prieš 2 valandas(-ų), DGrow parašė:

Matosi kad aukštajį esi baiges :) Įsigilink ką rašiau :)

isigilink labiau i mano zodzius-tave dulkins ir su aukstuoju lietuvoje vien todel, kad pats ta leisi daryt ir is saves tyciotis, visiems nusispjaut bus ka tu baiges. nes visi beveik darbdaviai lietuvoje elgiasi su darbuotojais kaip tusciomis vietomis. pasakysiu kodel-nes dauguma tik tarp savu pabamba kaip blogai o nieko nedrista daryt. avine tu.

jeigu manes paprasytu per iseigine padirbt ir uz tai nenoretu sumoket kiek privalo as tiesiogiai pasiusciau ji ***ui. nepatinka-tegul ismeta is darbo. dejau as ant tokiu kadru.

Prieš 1 valandą, darrel. parašė:

Man tik įdomu, ar tie kurie sako kad vergauti čia tikrai nereikia patys daug pasiekė? :D

mano klasioke daugiau baigusi uz mane dirba toje imoneje kur as neseniai isejau ir zinot ka-ja dulkina kaip dolbajobe naktimis ir t.t. viska daro ko uzsigeidzia darbdavys. netgi bijo cypteleti kad duotu laisvu nes is darbo ismes :mucha: va tai tau KTU baigusiam zmogui su pagyrimu gyvenimelis lietuvoje.

kause buvo mokykloje, kause liko ir gyvenime. nebent kazka pasiektu ir pakeistu, kai aukletoja 5os klases neleisdavo iseit namo grizt autobusu palikda zliumbdavo klaseje spresdama matematikos uzdavinius nuo 2dienos iki 4-6vakaro, jos bailumas suda ir padare-isnaudoja nes tyli ir mizniavoja pasipriesint nors gyvena su baxuru kuris panasu ir toks pat.suprasciau flegma butu zmogus, bet speju ir tas turi astru liezuvi kai reikia rasti savigarbos nusispjaut ir eit kitur.

kai dirbau morkyne danijoje darbuotojai visas cehcas beveik 100zmoniu streika sukele ir visiems poxui buvo ka poto darbdavys giedojo atejes. lietuvoje 50 zmoniu darbovieteje issigande kaip peles cypciotu ir nemegintu priesintis kad per alga nepistu. grizinedami i chata mes zvengeme auto sededami salia vairuotojo kuris vaizeris buvo ir poto viska papasakojo jam. beje ten dirbo pagrinde lietuviai, keletas uzsienieciu-danu, korejieciu ir lenku/rusu.

Redaguota , nario Synthwavez

Chestnuts please

prieš 2 valandas(-ų), Synthwavez parašė:

isigilink labiau i mano zodzius-tave dulkins ir su aukstuoju lietuvoje vien todel, kad pats ta leisi daryt ir is saves tyciotis, visiems nusispjaut bus ka tu baiges. nes visi beveik darbdaviai lietuvoje elgiasi su darbuotojais kaip tusciomis vietomis. pasakysiu kodel-nes dauguma tik tarp savu pabamba kaip blogai o nieko nedrista daryt. avine tu.

jeigu manes paprasytu per iseigine padirbt ir uz tai nenoretu sumoket kiek privalo as tiesiogiai pasiusciau ji ***ui. nepatinka-tegul ismeta is darbo. dejau as ant tokiu kadru.

mano klasioke daugiau baigusi uz mane dirba toje imoneje kur as neseniai isejau ir zinot ka-ja dulkina kaip dolbajobe naktimis ir t.t. viska daro ko uzsigeidzia darbdavys. netgi bijo cypteleti kad duotu laisvu nes is darbo ismes :mucha: va tai tau KTU baigusiam zmogui su pagyrimu gyvenimelis lietuvoje.

kause buvo mokykloje, kause liko ir gyvenime. nebent kazka pasiektu ir pakeistu, kai aukletoja 5os klases neleisdavo iseit namo grizt autobusu palikda zliumbdavo klaseje spresdama matematikos uzdavinius nuo 2dienos iki 4-6vakaro, jos bailumas suda ir padare-isnaudoja nes tyli ir mizniavoja pasipriesint nors gyvena su baxuru kuris panasu ir toks pat.suprasciau flegma butu zmogus, bet speju ir tas turi astru liezuvi kai reikia rasti savigarbos nusispjaut ir eit kitur.

kai dirbau morkyne danijoje darbuotojai visas cehcas beveik 100zmoniu streika sukele ir visiems poxui buvo ka poto darbdavys giedojo atejes. lietuvoje 50 zmoniu darbovieteje issigande kaip peles cypciotu ir nemegintu priesintis kad per alga nepistu. grizinedami i chata mes zvengeme auto sededami salia vairuotojo kuris vaizeris buvo ir poto viska papasakojo jam. beje ten dirbo pagrinde lietuviai, keletas uzsienieciu-danu, korejieciu ir lenku/rusu.

nusileisk ant žemės piemenį :) Tvarkykis žodyną ir nervus, kad čia parėkausi nieko nereiškia, visiems nieko neįrodysi. Kodėl darbdaviai elgiasi sakai blogai? Man neteko susidurti :) Tikriausiai pats auka kažkada buvai ;)

kanceliaras-kanceliariniu-prekiu-parduotuve-logo-1629956975.jpg.73f67dac566b020eb40dedc129a3e06c.jpg

2 minutes prieš, DGrow parašė:

nusileisk ant žemės piemenį :) Tvarkykis žodyną ir nervus, kad čia parėkausi nieko nereiškia, visiems nieko neįrodysi. Kodėl darbdaviai elgiasi sakai blogai? Man neteko susidurti :) Tikriausiai pats auka kažkada buvai ;)

leisk tau paaiskinti-turbut tu nesuvoki kiek lietuviu mentalitetas krites. jie leidziasi isnaudojami, baidosi darbdaviu ir visaip kitaip leidzia dergt jiems ant galvos. nesakau, kad visi ta daro bet dauguma. atsibusk ir grizk i realybe, negyvename tokiame pasaulyje kur uzgaidas  uz nieka darbuotojas gauna, viskam reikia indelio. bet kadangi yra durneliu kurie leidziasi isnaudojami-tai ju paciu problema. as nenudegiau, pasirinkau tokiu darbuotoju grupems nepriklausyt. viskam yra ribos ir atsisakyt turiu pilna teise, ar patiks darbdaviui ar ne.

jeigu tave tenkina apgrauztas desrigalis tai nemanyk, kad kitus tai tenkina.

kiekvienas pasirinkimas turi padarinius ir pasekmes. as nematau nieko blogo nepaklusti vadovybei, kadangi esu ta pats padares. ir ka? iseinu is darbo, randu kita. gyvenu toliau lyg nieko nebutu ivyke. 

Chestnuts please

2018-11-09 01:20, Synthwavez parašė:

leisk tau paaiskinti-turbut tu nesuvoki kiek lietuviu mentalitetas krites. jie leidziasi isnaudojami, baidosi darbdaviu ir visaip kitaip leidzia dergt jiems ant galvos. nesakau, kad visi ta daro bet dauguma. atsibusk ir grizk i realybe, negyvename tokiame pasaulyje kur uzgaidas  uz nieka darbuotojas gauna, viskam reikia indelio. bet kadangi yra durneliu kurie leidziasi isnaudojami-tai ju paciu problema. as nenudegiau, pasirinkau tokiu darbuotoju grupems nepriklausyt. viskam yra ribos ir atsisakyt turiu pilna teise, ar patiks darbdaviui ar ne.

jeigu tave tenkina apgrauztas desrigalis tai nemanyk, kad kitus tai tenkina.

kiekvienas pasirinkimas turi padarinius ir pasekmes. as nematau nieko blogo nepaklusti vadovybei, kadangi esu ta pats padares. ir ka? iseinu is darbo, randu kita. gyvenu toliau lyg nieko nebutu ivyke. 

Bet palauk, aš nesakau kad ir reikia pasiduot darbdaviuj ir būti pastoviai durniaus vietoje :D 

kanceliaras-kanceliariniu-prekiu-parduotuve-logo-1629956975.jpg.73f67dac566b020eb40dedc129a3e06c.jpg

2018-11-08 23:13, Synthwavez parašė:

Tai cia pagal viena istorija sprendi apie visa Lietuvos padeti?

2018-11-08 21:55, Ernestas`` parašė:

del pinigu gyvenam  ? tai cia mes visi gyvenam del pinigu , ir nereikia cia jokiu ten " pinigai ne dziaugsmas " ... pinigai yra dziaugsmas gyvenime , turi sunu/dukra ar tau bus linksma kai tavo saskaitoj £0.00 ir reikia jam maista pirkt o saibu ner ? nelinksma, ar tau bus linksma kai tavo vaikas irgi laimingasa, pavalges, turi ka reikia..

Tau labai smagu sedet toj pacioj vietoj ir nieko neveikt nes dirbi nuo algos iki algos ? ir po mokesciu lieka £ 0.00

ar butu smagiau turet £500 kiekviena alga pavaistyt ant betko 

maloniau vazinet su pezuku ar su kokiu bambaliu arba gal net mazda ( @Synthwavez:D  

jei nemokat suktis  lietuvoj dar vienas kuris online taip sako kuris atseit uzkala pora stukyciu LT kaip nieko.. btw   as budamas visiskai bukas ukuose kaip ir @Synthwavez sake ,  zuvu fabrike ,budamas bukas galiu uzsikalt daugiau negu kad aukstaji baiges lietuvoj...

500 svaru yra, o kad valgyt maista kur maxej apatinese lentynose sudeda(tiesa UKai turi ju atskyra parduotuve) ir dalintis chata su kokias 2 ciuvais ir taip visa likusi gyvenima ir galu gale palikti savo vaikams 2 kambariu buta, zeba gyvenimas tik, kad be perspektyvu

(redaguota)
prieš 7 valandas(-ų), sanchezz parašė:

Tai cia pagal viena istorija sprendi apie visa Lietuvos padeti?

500 svaru yra, o kad valgyt maista kur maxej apatinese lentynose sudeda(tiesa UKai turi ju atskyra parduotuve) ir dalintis chata su kokias 2 ciuvais ir taip visa likusi gyvenima ir galu gale palikti savo vaikams 2 kambariu buta, zeba gyvenimas tik, kad be perspektyvu

vieno zmogaus istorija kaip pavyzdys-kai tokiu yra desimtys tukstanciu lietuvoje, kurie baidosi darbdavio. ne tik pagyvenusio ar vyresnio amziaus, bet ir jaunu zmoniu. tu garantuotai nesi dirbes, kad bandai irodyt kitaip-padirbt tiek kvailifikuotus, tiek nekvalifikuotus darbus provincijose ar kur zmones yra kaip durneliai laikomi ir suprasi. as pateikiu slykscia tiesa ir kiti gali irodinet kitaip. nors kaiptik taip ir yra ka as parasiau. tiesiog zmones arba lengvai paperkami graziais zodziais arba bijo.

tarp tu emigravusiu desimtys ar simtai tukstanciu, ir dauguma lyginai taip pat masto.

Redaguota , nario Synthwavez

Chestnuts please

2018-11-08 18:15, Castello parašė:

Ką manote ar verta varyti savarorem pačiam krč man labai keista koki trečia karta ne gavau šaukimo o galima buti toks dalykas kad surašytas arba tu dahuja šauktiniu todel ne gaunu xd ką manot jus verta pačiam varyti ir tt.

Aš pats norėjau eit kaip savanoris, bet nepraėjau medicinkės dėl lūžusios kojos ir sutrupinto krumplio :D laisvas visam laikui.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2777 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...