Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2979 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 3 valandas(-ų), Tiesiog_As parašė:

Aš Manyčiau kad jis elgiasi dėl to kad nori išlieti savo pyktį ant kažko turbūt su juo kažkas negerai.

Finansų tam nėra. arba baime gal turiu.

Su tokiais patarimais patylesiu.

Proto turi tu ? Su peiliu žiaurus.

XD kokių finansų, mano mieste penki eurai mėn ir pajėxali

Su peiliu gerai sako gi, nk baisaus nematau

O jei baimę turi tai ir bijok toliau, niekas tau nesugebės suteikt pagalbos jei to nenorėsi ^^ o yt vidosose ką rodo, tai reiktų jau bent keliuose street fightuose sudalyvaut, kad žinot kas kaip:S krč best way kaip čia komentavo tai sakyk, kad tėvas mentas

prieš 1 valandą, liight parašė:

XD kokių finansų, mano mieste penki eurai mėn ir pajėxali

Su peiliu gerai sako gi, nk baisaus nematau

O jei baimę turi tai ir bijok toliau, niekas tau nesugebės suteikt pagalbos jei to nenorėsi ^^ o yt vidosose ką rodo, tai reiktų jau bent keliuose street fightuose sudalyvaut, kad žinot kas kaip:S krč best way kaip čia komentavo tai sakyk, kad tėvas mentas

Mano tėvus Žinos  nes jis iš mano rajono nepaeitu.

26 minutes prieš, Playaa parašė:

Graudu ir skaityt :DD dvacokinis prieš kažkokį šešiolikinį bijo ranką kelt.... Tai kimarink prie to kompo ir nelysk į tą lauką, ypač vakare,jeigu nemoki apsigint ar už save pakovot.

kur jis apie 190 kur aš 180 plius ūgio skirtumas.

24 minutes prieš, Playaa parašė:

Graudu ir skaityt :DD dvacokinis prieš kažkokį šešiolikinį bijo ranką kelt.... Tai kimarink prie to kompo ir nelysk į tą lauką, ypač vakare,jeigu nemoki apsigint ar už save pakovot.

Čia trolis. Trolina jis sg, arba trolis kuris gyvena po tiltu. Žmogus beviltiškas, be jokios ateities. Buvo sukuręs tema kad draugų ieško, dabar jau jį vaikai skriaudžia.

goldas..png

prieš 1 valandą, Tiesiog_As parašė:

Mano tėvus Žinos  nes jis iš mano rajono nepaeitu.

kur jis apie 190 kur aš 180 plius ūgio skirtumas.

Nu ir kas,kad tas ūgis 10 cm? :DD Pisi viena į saulutę jeigu jau toks medinukas esi,susiriečia ir iš kelio į nosį ir akis užpylęs krauju bėgs į mentūrą rašyt zajavos,po tokių čiūdų jau tikrai niekas nebesikabinės,o ir rajone gal nebebūsi pastumdėlis.

3 minutes prieš, Playaa parašė:

Nu ir kas,kad tas ūgis 10 cm? :DD Pisi viena į saulutę jeigu jau toks medinukas esi,susiriečia ir iš kelio į nosį ir akis užpylęs krauju bėgs į mentūrą rašyt zajavos,po tokių čiūdų jau tikrai niekas nebesikabinės,o ir rajone gal nebebūsi pastumdėlis.

Alei nks nerašys, nebent belekaip pamoini pacanai kai lįsdami pirmi prasileidžia ir zajavą paduoda:D čia jau gėda jiem patiem

Prieš 1 valandą, Playaa parašė:

Šiandien ji sutikau jau pradėjo sveikintis nesuprantu tokių dviveidziu. 

Bijoti nėra kažkas tokio ko turėtum gėdytis, vieni moka pažaboti savo savyginos instinkta, kiti - ne. Nekreipk dėmesio į tuos kurie čia gydo tau dėl paštyrinimo ir kitos chuinios, visokio šūdo patyriau, tiek valėra, tiek peilį teko rodyti kad savo sveikatą išsaugoti, kol tereikia parodyti manau nieko baisaus nėra, bet geriau tikrai nenaudoti, prieš mentaurus problemų turėsi.

Šiaip sportas tikrai labai labai padeda, negaliu garantuoti apie street workout'ą, kiek suprantu iš ankščiau, būtent tuo užsiemi, bet gym'as tikrai savigarbos ir pasitikėjimo savimi prideda. 

Jeigu turi galimybę pradėk lankyti kovų menus, kokius - priklauso nuo tavęs, kas tau patinka.

Na o šiaip, pats pastabėjau ne kartą, kad tikrasis vidinis žvėris pabunda kai kokie lochai prie tėvų lenda, kelis kartus buvo, kad velniai lindo prie mano tėvų, tada buvau pasiryžęs visiems gerklęs perrėžt plikom rankom, tai ir buvo momentas, kada supratau kas esu, tai ir tau taip bus, kada kas nors pripisis prie tavo mamos, tėvo, močiutės, sesės, panelės, pats pastebėsi, kokia nežmoniška galia užvaldys tave, kad ir kaip vaikiškai tai gali skambėti, taip jau yra. Nesidrovėk jeigu išsigandai gauti į žabtus, kaip ir minėjau, visi skirtingai susitvarko su savisaugos instinktu, 

2018-04-02 00:11, cCheerSs parašė:

Bijoti nėra kažkas tokio ko turėtum gėdytis, vieni moka pažaboti savo savyginos instinkta, kiti - ne. Nekreipk dėmesio į tuos kurie čia gydo tau dėl paštyrinimo ir kitos chuinios, visokio šūdo patyriau, tiek valėra, tiek peilį teko rodyti kad savo sveikatą išsaugoti, kol tereikia parodyti manau nieko baisaus nėra, bet geriau tikrai nenaudoti, prieš mentaurus problemų turėsi.

Šiaip sportas tikrai labai labai padeda, negaliu garantuoti apie street workout'ą, kiek suprantu iš ankščiau, būtent tuo užsiemi, bet gym'as tikrai savigarbos ir pasitikėjimo savimi prideda. 

Jeigu turi galimybę pradėk lankyti kovų menus, kokius - priklauso nuo tavęs, kas tau patinka.

Na o šiaip, pats pastabėjau ne kartą, kad tikrasis vidinis žvėris pabunda kai kokie lochai prie tėvų lenda, kelis kartus buvo, kad velniai lindo prie mano tėvų, tada buvau pasiryžęs visiems gerklęs perrėžt plikom rankom, tai ir buvo momentas, kada supratau kas esu, tai ir tau taip bus, kada kas nors pripisis prie tavo mamos, tėvo, močiutės, sesės, panelės, pats pastebėsi, kokia nežmoniška galia užvaldys tave, kad ir kaip vaikiškai tai gali skambėti, taip jau yra. Nesidrovėk jeigu išsigandai gauti į žabtus, kaip ir minėjau, visi skirtingai susitvarko su savisaugos instinktu, 

Supranti aš ramus esu dėl to nelabai mėgstu mustys ir pns. :)

4/1/2018 22:11, cCheerSs parašė:

apie ta " galia " is dalies tu teisus visada viduj toks jausmas buna :D bet jeigu tu nieko nelankes ir pan ir kazkoks mma padares prisipisineja tai viduj gali jaust betkiek tos jegos vistiek supis kai obuoli . 

2018-04-08 21:40, Tiesiog_As parašė:

Supranti aš ramus esu dėl to nelabai mėgstu mustys ir pns. :)

Aš irgi ramus, irgi nemėgstu muštis, realiai net nesu nei karto dar "rimtai" su kažkuo susipliekęs, vienintėliai kartai būdavo kai atrodo verdi, tai kai skriaudžiami seni žmonės, arba tie, kurie papraščiausiai nepajėgtu apsiginti, na bet yra kaip yra, jeigu visi būtu ramus niekam ir muštis nereikėtu, kitiems atvirkščiai patinka, diena be muštynių jiems ne diena :D 

2018-04-09 00:42, Ernestas`` parašė:

apie ta " galia " is dalies tu teisus visada viduj toks jausmas buna :D bet jeigu tu nieko nelankes ir pan ir kazkoks mma padares prisipisineja tai viduj gali jaust betkiek tos jegos vistiek supis kai obuoli . 

Tai žinoma kad gautu į slyvą, bet gautu ir žinotu koks tai jausmas, bei galbūt suvoktu kur jo klaida buvo, kuriuo momentu, kurią ranką pakelti reikėjo, sekanti karta nebe taip baisu būtu, arba atvirkščiai išsigąstu nežmoniškai ir gyvenime į gatvę neišlystu, kas čia žino, visiems savaip. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2979 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...