Peršokti į turinį

Hackintosh - kas bandes?


pewpeu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2241 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

3/19/2018 07:10, pewpeu parašė:

Na macOS aplomai skirta tik Apple kompiuteriams. Bet niekieno tai nesustabdė. Buvau berods ant FX-6100 kelis kartus įsirašęs. Performansas iš CPU pusės buvo visai neblogas, tik labai ilgai užtrukau, kol atradau flag'ų kombinaciją su kuria užsiboot'ino install'as, o kad pati OS su visais video kext'ais boot'intųsi - totalus užsiknisimas. Anyway, niekada nesusitvarkiau normaliai su GPU acceleration'u ir viskas kas buvo labiau graphic intense veikė tragiškai, o apie multi monitor ir tuo labiau multi GPU setup'us išvis teko pamiršt :(. Net su pele bei klaviatūra buvo nemažai problemų. Užtrukau nesveikai daug laiko, nieko prasmingo neišmokau, per daug prastai veikė for day to day use. Tai jei nori tiesiog išbandyt OS - nueik į parduotuvę ir pasimaigyk. Dar gali pasieškot VirtualBox ar VMWare image'ų su jau suinstaliuota OS, kurią greičiausiai galėsi gan nesunkiai užsibootint, bet žinoma performansas bus tragiškas. O šiaip dabar naudoju MacBook'ą, tai pereinant nuo Windows/Linux gan prastas experiance'as, kai reikia priprasti prie kito keyboard layout'o&shortcut'ų, bei pirkt/crack'int soft'ą kuris suteikia funkcijas kurios su Windows ir Linux yra "baked in", o šiaip tai OS kaip ir visi Apple produktai - turi kažką tokio įpatingo ir pritraukiančio.

 

https://forum.amd-osx.com/

https://www.hackintosh.zone/

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

atsimenu kai 1155  - g840 pentiuma turejau dar lik yr 14 man tada buvo :D tai apie hackintosha isgirdes pradejau bandyt  vos suprasdamas kazka tarp biosu prispaudinejau ir  vietoj hackintosho gavau pirkt nauja motine...  o siap  hackintoshas kaip ir sake virsuij gali but pain in the ass isirasyt ji  geriausia eit per feisbuko grupes/formus ziuret zmones su kokiom dalim daugiausiai sekmes turi ir jeigu taip nori bandyt isviso pirkt kaip tik pagal tas dalys , + dar yra daug zmoniu kurie daro guides ant tam tikru partu tai jeigu perki viska tip top isviso turetu but lengva isirasyt,  o del pacios OS , koledze turim iMacus visur :D tai apie metus naudojau ir ka galiu pasakyt kad jeigu ant pc  susitvarkyciau kad veiktu normaliai turbut prie windowsu gyvenime negrysciau.. tas pats OS ir pan jau daug patogesnis negu win ir dar pats dizainas atrodo gerai :D  bet tas hackintoshas/mackintoshas yra  darbui , jeigu ten zaidi daug ziaidmu tai geriausia prie windowsu pasilikt.  Arba dar varijantas yra ebayjuj kas uz £80 svaru jeigu neklystu yraso ir viska sutvarko pilnai bet irgi.. 80 svaru  ne centai juk :D . 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2241 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...