Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2611 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Retai apsilankau šitame sait'e,tik iš įpročio ateinu pažiūrėt kaip jis degraduoja. Vietoj to,kad šūdą šnekėt,susitikit su juo. Gal normalus yra. Skirtingai nei jūs,jis drąsos bent turi tokiai temai sukurti. Turiu aš tų draugų,bet temos autoriau,duok info kaip susisiekt su tavim,neretai kaune būnu. Metų užtektinai turiu,kad atrast bendra tema.

prieš 1 valandą, ech0 parašė:

Nu tai ieskokis shulei, fb, mieste kur tu gyveni, tai zdz daug draugu gali susirast 

Nu kad žinok shule baigęs aš esu o mieste neisi nesimazinsi prie bileko :)

19 minutes prieš, cCheerSs parašė:

:Dddd stumi seniuk

Kokių draugų ieškai? Ką veiki gyvenime papasakok, atrasi bendraminčių gal, su kuo padiskutuot galėsi apie šį, bei tą. Kaip linksmintis mėgsti? Dėl ko seni draugai pamiršo tave? :D 

Ieškau normalių ne tokių kur turėjau kurie būdavo draugai kaip kažko reikėdavo tada paskambindavo su reikalu arba kaip neturėdavo su kuo būti tada būdavau reikalingas o kaip būdavo su kuo būti tada nereikalingas būdavau :) o dėl linksmibiu nelabai yra su kuo tai neturiu ka pasakyti apie tai ir seip negeriantis esu kaikurie sakydavo negeri nerukai ka su tavim tada veikti. ;D o seni paliko kaip ir sakiau kol nebuvo su kuo būti buvau reikalingas kaip atsirado tapau nereikalingų arba su reikalu paskambindavo. :)

Prieš 1 valandą, Goldass parašė:

Juokinga skaityt visus kurie gina temos autorių, sg forume rasi tik panolifint draugą, normalūs žmonės lauke ieško draugų.

man kaip tik atrodo kad save juokdariu darai savo nesamoningais komentarais :)

prieš 2 valandas(-ų), justcolaeng parašė:

Retai apsilankau šitame sait'e,tik iš įpročio ateinu pažiūrėt kaip jis degraduoja. Vietoj to,kad šūdą šnekėt,susitikit su juo. Gal normalus yra. Skirtingai nei jūs,jis drąsos bent turi tokiai temai sukurti. Turiu aš tų draugų,bet temos autoriau,duok info kaip susisiekt su tavim,neretai kaune būnu. Metų užtektinai turiu,kad atrast bendra tema.

Parašiau į PM. :)

prieš 12 valandas(-ų), Tiesiog_As parašė:

Ieškau normalių ne tokių kur turėjau kurie būdavo draugai kaip kažko reikėdavo tada paskambindavo su reikalu arba kaip neturėdavo su kuo būti tada būdavau reikalingas o kaip būdavo su kuo būti tada nereikalingas būdavau :) o dėl linksmibiu nelabai yra su kuo tai neturiu ka pasakyti apie tai ir seip negeriantis esu kaikurie sakydavo negeri nerukai ka su tavim tada veikti. ;D o seni paliko kaip ir sakiau kol nebuvo su kuo būti buvau reikalingas kaip atsirado tapau nereikalingų arba su reikalu paskambindavo. :)

Parašyk dar apie save truputį (kaip ir minėjau ankstesniame pranešime), galbūt sudominsi daugiau kažką. Kokie tavo pomėgiai, tikslai, charakterio savybės ir t. t.?

(redaguota)
24 minutes prieš, District parašė:

Parašyk dar apie save truputį (kaip ir minėjau ankstesniame pranešime), galbūt sudominsi daugiau kažką. Kokie tavo pomėgiai, tikslai, charakterio savybės ir t. t.?

pomėgiai sportavimas,žvejyba,TV ,žiūrėjimas į kase pametau vasarą istikro vienam nelabai yra ką veikti charakteris mano yra ramus esu užsispyręs siektiek.  :)

Redaguota , nario Tiesiog_As
prieš 23 valandas(-ų), Tiesiog_As parašė:

reta dabar tokiu kurie negeria neruko :D as irgi pvz nerukau/negeriu ,  tai atsimenu darbe vps vieni lietuviai prie pat dirbo sako kiek tau sakau 17 sako ka siap vieki, geri/rukai sakau nei rukau nei geriu tai pradejo klausinet ar visokios zolytes bandes sakau ne , tai vps pagalvojo kad nenormalus :D

22 minutes prieš, Ernestas`` parašė:

reta dabar tokiu kurie negeria neruko :D as irgi pvz nerukau/negeriu ,  tai atsimenu darbe vps vieni lietuviai prie pat dirbo sako kiek tau sakau 17 sako ka siap vieki, geri/rukai sakau nei rukau nei geriu tai pradejo klausinet ar visokios zolytes bandes sakau ne , tai vps pagalvojo kad nenormalus :D

Jo grinai dažnai taip būna tipo ne prie saikos jų  skaitaisi :D

• Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2611 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...