Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2676 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Sveik mielieji forumo lankytojai, su šia persona praleidau tikrai daug laiko ir man yra labai gaila visų tų valandą ir minučių. Asmuo yra nepatikimas, KODĖL? 

Su šiuo asmeniu kūriau projektą suncity.lt, žlugom du kartus per jo klaidą ir duomenų nutekėjimą , tiesą projekto duomenis paviešino dėl jo kaltės, ną bet turbūt dėl mano naivumo aš bandžiau dar kartą, jis manęs atsiprašė ir maniau susiims, bet tiesą jog žmonės retai keičiasi.

Vėl šis asmuo "pasišūdino" kitaip tariant ir sugriovė projektą, tada man trūko kantrybė ir išmečiau aš jį.

Dabar neseniai šis asmuo kūrė projektą suncity.lt , bet jau be manęs , ir vėl "pasišūdino" prieš pat starta, galit paklausti šio asmens, skype: mantas0954 , jis buvo bendrasavininkas projekto. Asmuo nervingas ir nėra tinkantis atlikti darbus.

kNXwBSr.png

man yra gaila kiekvienos brangios minutės praleistos su šiuo asmeniu būnant kartu komandoje, 

Tai pat noriu paminėti jog jis nemokėjo prieš savaitę visiškai skriptinti, tai abejojiu ar mokės dabar, prieš imant į projektą ar prašant paslaugų paprašykit jog pateiktų pavizdžių , manau atsisakys arba atsiūs ne savo.

Tai pat pažiūrėjo paprastą pamoką kurią jau atsiuntė marius,

Tai pat asmuo yra neatsiskaitęs už paslaugas nei svetainės kūrėjui nei kitiems asmenis.

Asmens informacija:

Slapyvardis: Moe_Keikunas.

supergames.lt profilis: https://www.supergames.lt/profile/49083-kleckus/

NEREKOMENDUOJU.

Redaguota , nario Arminass
  • Teigiamai 7
22 minutes prieš, Arminass parašė:

Sveik mielieji forumo lankytojai, su šia persona praleidau tikrai daug laiko ir man yra labai gaila visų tų valandą ir minučių. Asmuo yra nepatikimas, KODĖL? 

Su šiuo asmeniu kūriau projektą suncity.lt, žlugom du kartus per jo klaidą ir duomenų nutekėjimą , tiesą projekto duomenis paviešino dėl jo kaltės, ną bet turbūt dėl mano naivumo aš bandžiau dar kartą, jis manęs atsiprašė ir maniau susiims, bet tiesą jog žmonės retai keičiasi.

Vėl šis asmuo "pasišūdino" kitaip tariant ir sugriovė projektą, tada man trūko kantrybė ir išmečiau aš jį.

Dabar neseniai šis asmuo kūrė projektą suncity.lt , bet jau be manęs , ir vėl "pasišūdino" prieš pat starta, galit paklausti šio asmens, skype: mantas0954 , jis buvo bendrasavininkas projekto. Asmuo nervingas ir nėra tinkantis atlikti darbus.

kNXwBSr.png

man yra gaila kiekvienos brangios minutės praleistos su šiuo asmeniu būnant kartu komandoje, 

Tai pat noriu paminėti jog jis nemokėjo prieš savaitę visiškai skriptinti, tai abejojiu ar mokės dabar, prieš imant į projektą ar prašant paslaugų paprašykit jog pateiktų pavizdžių , manau atsisakys arba atsiūs ne savo.

Tai pat pažiūrėjo paprastą pamoką kurią jau atsiuntė marius,

Tai pat asmuo yra neatsiskaitęs už paslaugas nei svetainės kūrėjui nei kitiems asmenis.

Asmens informacija:

NEREKOMENDUOJU.

labai puiku, kad pranesei, bet jeigu nemoki lietuviu kalbos, kam vargsti naudojant lietuviskas raides? pasunkini skaityma

Žmogus iš pradžių buvo patikimas na nors man, bet po to tapo labai nepatvarus ir susipykdavo tai su arminuku tai su jeffu (serverio komandos nariai) nesi patikimas sorriukas čia boris :) Prasiunčiau pinigus vos ne kiekviena savaite išleidau per daug ant taves ... O dabar nieko nebegavau esi žiurkė nes prapisai mano pinigus tikiuosi sužlugsi :)

• Teigiamai 2

Sveiki, kaip ir minėjo arminas ir kiti žmones kurie turėjo kenteti nuo šito žmogaus. SunCity istorija ir šio žmogaus yra tikrai labai plati ir nesekminga. Iš pradžių kaip atėjau į jo projekta pavadinimu suncity.lt iškarto pradėjo patikti bei pasirodė pasiturintis normalus žmogus bet kaip pradėjo keitinėti modifikacijas ir viska gadinti tai man pirma nesinorėjo čia likti bet susijemiau ir pasilikau. Po to užsidarė projektas, po kiek laiko vėl pamačiau skype kad vėl šitas žmogus su arminu kuria projekta o ką pagalvojau nėra kur žaisti vėl prisijungsių padėsių su projektu bet vėl buvo viskas kaip buvo anksčiau  niekas nepasikeitė. Po kiek laiko antrojo užsidarimo vėl aš jam pasiuliau ko tu laikai ta domena ko tu sėdi daryk ka nors ! Tai galvojau žmogus susijeme ir pasikeitė bet klidau. Nepatikimas šitas žmogus egojistas, savanaudis. 

• Teigiamai 3
1 minute prieš, Arminass parašė:

labas, ačiū man irgi malonu, tik įdomu kurioje vietoje čia klaida?

Visur, prie to kur pazymejau pridek dar tai, kad tavo zodiziai sakiniuose netinkamai sudelioti ir ne visada imanoma suprasti ka turi omenyje

25 minutes prieš, Arminass parašė:

Dabar neseniai šis asmuo kūrė projektą suncity.lt , bet jau be manęs , ir vėl "pasišūdino"(,) prieš pat starta, galit paklausti šio asmens, skype: mantas0954 , jis buvo bendrasavininkas projekto. Asmuo nervingas ir nėra tinkantis atlikti darbus.

kNXwBSr.png

Tai(p) pat noriu paminėti(,) jog jis nemokėjo prieš savaitę visiškai skriptinti, tai abejojiu ar mokės dabar, prieš imant į projektą ar prašant paslaugų paprašykit(,) jog pateiktų pavizdžių , manau atsisakys arba atsiūs ne savo.

Tai(p) pat pažiūrėjo paprastą pamoką kurią jau atsiuntė marius,

Tai(p) pat asmuo yra neatsiskaitęs už paslaugas(,) nei svetainės kūrėjui(,) nei kitiems asmenis.

Asmens informacija:

NEREKOMENDUOJU.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2676 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...