Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2546 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)
28 minutes prieš, Graphic parašė:

Tai jei jau supjovei medį, gavai malkų į rankas, kodėl jis ten dar lieka ar čia pjauk kiek nori jį ir gausi visados ?

kas 2 minutes po nupjovimo medis atsistato į paprasta poziciją ir vėl jį galima pjaut

9 minutes prieš, Dr. Arnas parašė:

kodel negalima pjauti betkokio medzio, kodel pjaunama parasius komanda, o ne nuspaudus m1 prie medzio?

Ne prie bet kokios nes tai labai daug darbo, o pjauti su kokius nors mygtuku tikriausiai padarysiu

Redaguota , nario Svaika'
(redaguota)
36 minutes prieš, liight parašė:

Tausokime ir saugokime gamtą; o tu dar siūlai, kad kiekvieną medį iškirstų?! Gi pritrūks deguonies žaidėjai..

Aš turėjau omeny jog kur tas medis nukrito ir ar ji visalaika ji pjaudamas gausi malkas..

@Svaika' aš ta prasme jog pvz tu nupjoviai medi tada ateinu as ir visi ten pjaustom ji ir visi gaunam ar tik tu gauni ?

Redaguota , nario Graphic
4 minutes prieš, Graphic parašė:

Aš turėjau omeny jog kur tas medis nukrito ir ar ji visalaika ji pjaudamas gausi malkas..

@Svaika' aš ta prasme jog pvz tu nupjoviai medi tada ateinu as ir visi ten pjaustom ji ir visi gaunam ar tik tu gauni ?

I mašiną telpa 6 kruvos malkų, o jeigu tu nupjovei tai ir tu pjaut tik gali kiti ne.

Kam kelti tokias sistemas, kaip parodomasias? Atrodo visiškai nebaigta, net nepradėta. Aišku GRP serveriui ir tavo sugebėjimams čia maksimumas buvo, kaip ir su restoranų sistema.

• Po nupjovimo medis turėtų nukristi, o ne tiesiog pakeisti jo kordinates.
  • Supjaustai medį į malkas, naikini objektą, palieki kelmą - neatrodo pilnesne mintis tokia?
  • Per daug važinėjimo, bet 101/min. viską paaiškina.

Daugiau idėjų neduosiu, bet yra daugiau funkcijų kurias galima naudoti, kam rodyti tai, kas jau samp'e turbūt nuo 2010 metų?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2546 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...