Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

*RPG-LIFE.LT* Pajūrio Miestas!!!


raketa

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2224 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

82f72ba5ade4c561724c4aa079bd29d3665.png Lietuvos šimtmeti ir mūsų projektas paminėjo 82f72ba5ade4c561724c4aa079bd29d3665.png

Sveiki visi SuperGames.Lt nariai, naujokai ir svečiai su jumis sveikinasi projekto Savininkas Kęstutis_Ramanauskas.

Taigi noriu jums pristatyti dar kartą savo projektą tai RPG-LIFE.LT

Taigi atėjo tas metas kaip pagaliau galiu jums jau atskleisi apie patį visą serverį.

3fab51da63a01af276d52a215f77b61f973.gif

Projekto komandą sudaro sena eSFG.LT kolektyvas,  ir dar nauji bei nematyti veidai kurie padės mums plėstis, ir toliau tobulėti samp istorijoje.

Projekto Savininkas/Skripteris: Kęstutis_Ramanauskas (24m.)

Projekto Savininkas/Pagalbininkas: Ramas_Gipsonas (42m.)  ps. Ji galėsit pamatyti pas mus retokai nes turbūt patys suprantat dėl ko.

Projekto Administratorius: Stan_Slim (20m.)

Projekto Serverio Prižiūrėtojas: Jerry_Exel (18m.)

Projekto Psichiatrė kuri gydys jūsų nervus: Noctis_Luminos (23m.)

3fab51da63a01af276d52a215f77b61f973.gif

Taigi atėjo metas jums pristatyti ir iš serverio puses.

Tik manau pasistengsiu aprašyti apie juos mažiau, nes manau, kad jūs nelabai mėgstat skaityti jei labai daug yra visko aprašyta.

Čia bus aprašomos sistemos kartu su darbais, nes visas pagr sistemas pamatysit atėję į patį serverį.

(PS. Primenu viena dalyką, kad pas mus direktorių postuose pamatysit tokius žmones kurie dirbą tikra tokį darbą ir jį pradeda atvaizduoti viska pas mus į samp serverį, su mūsų pagalba.)

3DPniix.png

Policija - Darbas yra lengvas bei sunkus, aišku kaip ir visur turi gaudyti nusikaltėlius, bei vykdyti visa teisingumą. Mūsų direktorius Gabrius_Brownas turi sukūręs tokių dalykų, kad jo darbuotojams nebus kada ilsėtis :D nes darbas yra taip visur suskirstytas kaip mokymai su atestatais kaip praktiniai uždaviniai, misijos, akademijos ir dar visko visko, tiesiog man neina visko įvardinti ko ten daug bus, tiesiog išmėginkit savo laime ir ateisit į Policijos darbą manau tikrai nenusiminsit, o kaip tik viskas dar labiau patiks.

LJXFxlL.png

Medikai - Darbas kaip darbas paprastas nesunkus, daugiausia dirba tik tiek žaidėjai kurie nori mažiausia veiklos ir paprastumo. Bet trupučiuka pas mus bus kitaip, Mūsų Direktorius Airborne_Wolf tai yra Armijos direktorius mums visiems sugalvojo tikrai daug visko, kad įtrauktų į armijos treniruotes ir ne tik. Tad medikai tai pat jau turės daugiau veiksmo, o ne žaidėjus gydyti ar suteikti Medicinos licencija. Daugiau kas įdomu apie ši darbą bus galima pamatyti forume armijos skiltį, kur surašyta apie JUNGTINĮ ŠTABĄ.

oD7V0Mx.png

Mechanikai - Vienas įdomesnių darbų bei daugybės darbų darbas :D O tiksliau tai, kaip ir suprantat, kad darbas taisyti sugedusias mašinas juos tampyti į servisus ir t.t. Bet vėl primenu, kad pas mus nėra vien tik toks jų darbas, pas mus jau kitaip viskas ir įdomesnis ir dar daug darbo turintis. Mechanikai taip jie tampys automobilius ir kitas transporto priemones ir juos nutems į Konfiskuotų mašinų aikštele (KMA) bet vienas dalykas darbo ties čia bus daug nes mūsų serverį žaidėjų nuosavos transporto priemonės niekur nedings o liks serverį nors ir tos transporto priemonės savininkas nėra prisijunges serverį. Kiti darbai pas juos vyks ir pačiuose garažuose, jie galės į benzinine mašina įdiegti dujų sistema su kuria galės važinėti mašina ir naudoti tik dujas, o ne benziną, tai pat jei žaidėjas nusiperka pavz mašina su dyzelinu varikliu ir jei netyčia degalinei įpila benzino, o ne dyzelino, tada žaidėjui jo mašinos variklis užlinksta ir turi kviesti mechanikus, kad jis ta mašina nuvilktų į garažą ir galėtų pakeisti variklį, kad ir toliau galėtų mašina naudotis. Tai pat Mechanikus priskyrė irgi kaip ir Medikus prie JUNGTINIO STABO kurie tai pat dirbs su Armija ir vykdys tam tikras užduotis ir misijas, tad tikrai bus veiksmo ir Mechanikuose.

ub12hTj.png

Taxi - Darbas vienas iš paprasčiausių ir lengviausių, ši darbą daugiausia renkasi naujokai, nes taxi padeda labiau viska apžiūrėti ir daugiau įsisavinti viso projekto tikslą ir siekius bei atrasti dar nematytus dalykus, nes darbo gali turėti ir neturėti, bet tai pat kaip minėjau darbo pradžia yra tokia, bet kiekvienas mūsų direktorius yra jau pasirengęs su dar nematytais apmokymais, misijomis ir kitomis užduotimis.

yaXIk0M.png

Fūristai - Vienas iš dar įdomiausių darbų pas mus serverį, darbas kaip ir visur veži tam tikrus krovinius, iš vienos vietos į kita, bet darbas tikrai nėra toks daugiausia jis yra sujungtas su degalais ir pačiomis degalinėmis. Nes kaip pasiimi sisterną galvojat iškart nuvarai prisipildai ir nuveži į degaline? TIKRAI NE!!! Pas mus pirma reikia nuvažiuoti į naftos platforma iš kurios tu prisipildysi savo sisterną nafta, o tik tada tu galėsi jau važiuoti į kita vieta, sekanti vieta iš naftos platformos keliauji į naftos perdirbimo fabriką. Tenai tu nafta išpilsi ir aišku iškart dar negalėsi pildytis dyzelino arba benzino nes juk turi fabrikas tai pagaminti iš naftos, tai turėsit tam tikra laiką dar palaukti kolei pagamins kurą. Tai pat Fūristais veš ir pavojingus krovinius kaip ginklus pas dylerius, bet gali jų laukti ir staigmenos kaip brigados ir reidai kur teisėsauga stabdo ir tikrina visa krovinį, jei jau randa tada jau problemų tikrai jų turėsi :D Bet ir uždirbamumas kitoks aišku yra tik rizika garantuota.

26q6Wck.png

ETA-RADIO - Darbas yra skirtas tiems kam labiau patinka klausytis muzikos, labai labai daug šnekėti ir bendrauti su bet kokio amžiaus žmonėmis. Darbą reguliuoja pats Savininkas nes darbas nėra jau toks kad tipo ten tik skelbimus praneši ir viskas. Ne darbas nėra vien toks, jis yra ir taip padarytas, kad 1 RANGAS yra skelbėjas o 2 RANGAS rvedėjas tiksliau ką jis daro tai rengia įvairiausius žaidimus, skelbia užduotis klausimus ir turi juos įvykdyti žaidėjai ir už tai gaunami prizus. Tai pat dirba su programa Sam BroadCaster veda laidas eterį ir kalbasi su svečiais, žaidėjais.

vW6fni6.png

Dyleriai - Pinigų šaltinis :D Darbas nėra sunkus bet ir nėra nuobodus, pagrindinis jų tikslas tai pardavinėti ginklus. Būna jiems dar ir sandėlių grobimas, kaip iš jo galima išvokti narkotikų ir tai pat juos pardavinėti, bet kaip grobi sandėlį tai jūs negalvokit kad taip lengva nes jūs konkuriuojat su mafijomis ir dar gali sutrukdyti teisėsauga, nes ji gali sunaikinti jūsų narkotikų paketus.

8KUBm17.png

Armija - Serverio armija vadovaujama direktoriaus sukaupusio nemažą patirtį šioje srityje ne tik žaidime, tačiau ir realybėje užėmusio vadovaujamas pareigas Lietuvos jėgos struktūrose. Pati serverio armija organizuoja ir vykdo padėties stabilizavimo operacijas serverio viduje. Kariai ruošiami veikti priešo kontroliuojamoje teritorijoje, jų užduotis užklupti priešiškas pajėgas nepasiruošusias. Moderni ginkluotė ir technika tik priemonės pasiekti užsibrėžtiems tikslams, didžiausias dėmesys skiriamas karių komandiniams ir individualiems įgūdžiams tobulinti. Armija vykdo pavojingų, ginkluotų žaidėjų sulaikymo operacijas, įkaitų gelbėjimo operacijas, užgrobtų objektų išlaisvinimo operacijas, teikia pagalba policijai, atlieka žvalgybą bei dalyvauja rengiamose misijose.  Armija turi tris veiklomis skirtingus padalinius: Pėstininkų, kurie yra armijos smogiamoji jėga, parengti reaguoti į bet kokias grėsmes serveryje. Priešui galvos skausmą keliančio žvalgų padalinio, kurį sudaro žvalgų skyrius, reikalui esant skaidomas į snaiperių grandį. Padalinio veikla: Topografinės informacijos apie vietovę rinkimas, priešo pozicijų nustatymas, informacijos rinkimas, priešo patrulių veiklos varžymas, dėmesio nukreipimas, paramos ugnies (antskrydžių) koregavimas, vietovės blokavimas, diversijos ir sabotažai,  kita armijos veikla.  Aprūpinimo ir paramos padalinys, kurį sudaro dvi komandos: aprūpinimo ir paramos. Pačią aprūpinimo komanda sudaro: vairuotojai, sraigtasparnių pilotai, transportinio lėktuvo pilotai, šių karių užduotis gabenti karius bei technika, reikalui esant papildyti kitų padalinių sudėtį. Paramos komanda sudaryta iš kovinių lėktuvų pilotų, šių karių užduotis paremti antžemines pajėgas ugnimi, reikalui esant perimti aprūpinimo komandos veikla ar papildyti kitą armijos padalinį.

Šiuo metu armija rengia dvi misijas savo darbuotojams- Oro policijos misiją, kurios metu kariai stebi ir kontroliuoja serverio oro erdve, šalina galimas grėsmes, naikina oro taikinius esančius tam tikruose neskraidymo zonose, remia ugnimi kitus padalinius, atlieka antskrydžius. Stabilumo palaikymo misijos kariai organizuoja ir vykdo planines operacijas, sulaikymus, padėties stabilizavimo operacijas. Ši misija jungtinė visų trijų armijos padalinių misija, kurios metu priskirti vadai planuoja ir įgyvendina iškeltus uždavinius, tai nėra paprastas darbuotojų patruliavimas mieste, kiekvienas padalinys atlieka jiems iškeltus uždavinius, kuriuos nurodo vadovybė ar misijos vadai, atlieka žvalgybą, sekimą, situacijos vertinimą, reaguoja į galinčius kilti ir esamus konfliktus.

 

Taigi matot patys kad Armijoj sėdi rimtas dėdė kuris iš jūsų net ir samp serverį padarys tikrus vyrus :D ir išmokys to ko dar nežinote. Tiesiog pasirinkę būtent šį darbą jūs pakilsit tikrai į geresnes vietas nes jau poto patys suprasit kaip viskas veikia ir jau logiškai galvosit kaip daryti su taktika viska apgalvojus. Visus Armijos darbus ir užduotis galite pamatyti pas mus forume Armijos skiltį ir viska pasiskaityti kas jau yra jums suruošta ir kas laukia, pramogos dar tik prasideda, o toliau mes dar ir dar viska tobulinsim, kad tik jums būtų dar labiau įdomiau pas mus žaisti.

CuIv7KW.png (363×91)IR XsSa4dD.png

Yardies ir Corleone - Na kaip pasakius Mafijos darbas manau nieko nesiskiria kaip ir kitų tik, kad čia juk prasideda nusikalstamumas, jie tarpusavį kariauja katrie geresni, grobia įkaitus, prašo išpirkos, užminuoja pastatus, vogę pinigus ir konkuruoja dėl narkotikų sandėlio, kad jiems visi narkotikai papultų, bet būna kartais taip kad teisėsauga juos ir sunaikina, tada mafija gali ir taip padaryti. Pas mus yra padaryta Policijos bazėj interjere padarytas konfiskuotų narkotikų saugykla ir tenai mafija gali prie durų padėti bomba ir jei jiems pavyks susprogdinti duris galės vėl atsiimti savo konfiskuotus narkotikus. Tad tikrai nemažai darbo turi ir pačios mūsų mafijos.

 

Tad prieš renkantis darbą su direktoriaus pakvietimu gerai nuspręskite kur jus traukia ir kur galvojat bus jums tikrai įdomu ir faina žaisti.

O tik po serverio starto prasidės pagrindiniai mūsų didieji darbai su pačiu serveriu, kaip ir minėjau dėl naujų idėjų įgyvendinamų iki naujausių sistemų sukūrimu. Aš pasirūpinsiu viskuo ko jums labiausia reikės serverį, kad viskas būtų įgyvendinta ir kad mėgautumėtės projekto teikiamomis pramogomis bei visu mūsų bendravimu dėl jūsų.

3fab51da63a01af276d52a215f77b61f973.gif

Projekto duomenys:

b42dba6767420dfeafea39e2b90c9382874.gif

Projekto nuosava Internetinė radijo stotis ETA-RADIO: http://rpg-life.lt/ETA-RADIO.pls

f5d2fcb3a9ee805f4e227d5b8ecbbd41186.png

82f72ba5ade4c561724c4aa079bd29d3665.png Nes Projekto požiūris skirtas serveriui ir jo žaidėjams. 82f72ba5ade4c561724c4aa079bd29d3665.png

Redaguota , nario raketa
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Komanda tikrai maloni. Žinau, kad Kęstas gali išspausti daug iš savęs. Pats pas Kęsta ilgai žaidžiu ir galiu pasakyti jog verta čia žaisti. O dar kai bus Ramas ir iš senojo esfg gryžę kiti nariai, manau projektas klestės ir pasiseks viskas! Laukiame jūsų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

taigi sveiki visi supergames draugai esu visems pazystamas gal ir ne visems esu Valera_Kentas ir man gerai nes jau atejo laikas pascucui ka jis jusm jau parose is man jau viska pasake ir as nustebau tai kodel visem nepabandyti jusu turesit isirasyti toke programa kuri apsaugo nuo cytu nes jai neisirasisit po programos jus nepais pazaisti rpg-life.lt serveri taigi ateinam visi i musu komandos senos ir praleiskim gera ir nustabu laika su jumis buvau as Valera_Kentas sekmes jus projekte :hi:

Redaguota , nario Cigonas
Cigonas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tikrai siūlau užeiti į šį projektą, užsiregistruoti bent forume, tai vienas iš asmenų (t.y Kęstūtis) kuris tikrai nepasiduoda greitai, ir šūdo nepadaro, turiu omenyje, kad neliksite niekad apgauti. Bei sena gera komanda, pats esu žaidęs pas jį ilgai ir manau dar žaisiu, ar bent užsuksiu. Sėkmės su projektu!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2224 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...