Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Astralinės kelionės? Kas tai ? Ar tai įmanoma? PADISKUTUOKIM!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2822 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , kadangi apie tai neturėjau su kuo pasišnekėti kadangi iš aplinkinių tik aš tuo domiuosiu t.y Astralinėmis kelionėmis tai sugalvojau sukurti tema būtent čia , ir norėjau sužinot ar yra čia bendraminčių kurie domisi tuo , o gal net yra tai patyrę. Taigi norėčiau išgirsti jūsų nuomonę apie tai , jog papasakotumėt gal kažkas yra tai patyre , kodėl manot ar tai realu/nerealu ar įmanoma/neįmanoma. Tie kurie nesupranta apie ką kalbu tai astraline kelionė yra kai žmogus išeina iš savo kūno ribų , ir gali matyti save miegantį t.y būti kaip siela maždaug . 

lil peep x lil tracy

(redaguota)

Kai domėjausi sąmoningais sapnais, kažkiek buvau skaitęs šia tema. Vis dėlto, kitaip nei sąmoningi sapnai, šio fenomeno egzistavimo įrodyti neįmanoma nei praktiškai, nei teoriškai. Yra žmonių teigiančių, jog gali tai padaryti ir atseit tada, visa tai įrodant, gali perskaityti skaitmenų kombinaciją ant prieš tai paslėpto popieriaus lapo ar pnš., bet aš tuo netikiu... O gal ir nenoriu bandyti tuo patikėti :unsure:?

Redaguota , nario Tautedorus

Astralinėm "kelionėm" du draugai užsiimdavo, praktikuodavo visą tą sistemą, jiems pavykdavo, man pavykę buvo vieną kartą, per mano pirmą bandymą, kai jie man ir aiškino ką ir kaip daryti, bet viskas truko labai neilgai, nes aplinka nebuvo idealiai tyli ir mane išblaškė ant pat galo, kai jau atrodo mačiau vaizdus, kažkur keliavau, su kažkuo kalbėjau, mačiau praeity (savo be abejo), kitokius vaizdus, bet daugiau nebandžiau to daryti.

Dėl to, kad įmanoma palikus savo kūną, sąmoningai atsikelti ir perskaityti tekstą ant lapo netekę girdėti :o. Bet skamba įdomiai, nors ir neitin pats tuo tikiu, nes kiek teko pačiam tai patirti, tai manau turi būti jau sava persona astralo pasaulyje, kad iki tokio lygio daeiti, realiai tai visas tas astralas žiauri painiava, kaip sąmoningas sapnas, bent jau pirmus kartus.

O šiaip praktikavau daugybę metų sąmoningus sapnus, faktas yra tas, kad vaikams sąmoningi sapnai sudaro ko gero 85 procentus visų jų sapnų, jiems tai gaunasi savaime ir nesistengiant, man taip ir buvo, kaip ir ko gero kas antram kitam vaikui, paskui pradėjęs suvokti kas gi tai yra, pradėjau praktikuoti ir bendrauti su žmonėmis, kurie padeda praktikuoti tai kitiems ir veda sapnoraščius (sapnų dienoraščius), aš to nedariau, nes visada atsimindavau ir be užrašų, na o ir  po šiai dienai puikiai pasiseka juos "pasiekti" miegant, kalbant apie juos tai man jau kaip įprastas dalykas, bet va būtent nieko, kas susyja su astralu daugiau nebandžiau. Na o kad tai įmanoma tai faktas, tik tingiu daug rašyt, čia jau kiekvieno pasirinkimas tikėti tuo ar ne, kas to niekaip nesugeba pasiekti, dėl savo nekantrumo ar nepakantumo, tie netiki, o likusieji manau tiki ir gal kai kurie net ir patys bando. 

Manau sitam forume ne ta publika. Pats tuo tikiu ir galiu pasakyti viena dalyka, jeigu nesi jautrus zmogus, tau tai sunkiai pavyks. O ir jeigu pavyks... Nereiketu lysti i situs dalykus jeigu neturi supratimo, nes gali labai daug problemu prisidaryti. Pavyzdziui psichologine s ligos galvoji yra siaip ligos? As tikiu, kad tai nera liga... O, kad kazkas gali sekioti zmogu ir jam bandyti pakenkti, isvesti ji is proto. 

Sakydamas jautrus zmogus, turiu omeny jog jautri turi buti siela, tuo labiau, kad turi buti tavo apsauginis laukas buti stiprus tom kelionem, jos labai nuvargina tave ir tu tampi labai, labai pazeidziamas, tai vadinas, kad gali prisikabinti prie taves daug kas.. Ir kas nesusidure gali is to pasijuokti, bet tai tikrai nera juokinga ir tai nera malonu, o net nekalbu, kad tai tikrai gali isvesti is proto ir priversti daryti nesamones. Tiesiog reiketu buti labai atsargiam.

Manau sitam forume galiu likti isjuoktas, bet issakiau savo nuomone. Jeigu noretum siaip pasikalbeti apie tokias temas - gali parasyti man i PM. Papasakociau biski placiau apie kita pasaulio puse. 

Hateriai - nevarkit ir neatsakinekit i sita zinute, kiek vienas turim savo nuomone apie tai. Kazkam tai durna - kazkam tai labai realu. 

(redaguota)
8 minutes prieš, Neh parašė:

Manau sitam forume ne ta publika. Pats tuo tikiu ir galiu pasakyti viena dalyka, jeigu nesi jautrus zmogus, tau tai sunkiai pavyks. O ir jeigu pavyks... Nereiketu lysti i situs dalykus jeigu neturi supratimo, nes gali labai daug problemu prisidaryti. Pavyzdziui psichologine s ligos galvoji yra siaip ligos? As tikiu, kad tai nera liga... O, kad kazkas gali sekioti zmogu ir jam bandyti pakenkti, isvesti ji is proto. 

Sakydamas jautrus zmogus, turiu omeny jog jautri turi buti siela, tuo labiau, kad turi buti tavo apsauginis laukas buti stiprus tom kelionem, jos labai nuvargina tave ir tu tampi labai, labai pazeidziamas, tai vadinas, kad gali prisikabinti prie taves daug kas.. Ir kas nesusidure gali is to pasijuokti, bet tai tikrai nera juokinga ir tai nera malonu, o net nekalbu, kad tai tikrai gali isvesti is proto ir priversti daryti nesamones. Tiesiog reiketu buti labai atsargiam.

Manau sitam forume galiu likti isjuoktas, bet issakiau savo nuomone. Jeigu noretum siaip pasikalbeti apie tokias temas - gali parasyti man i PM. Papasakociau biski placiau apie kita pasaulio puse. 

Hateriai - nevarkit ir neatsakinekit i sita zinute, kiek vienas turim savo nuomone apie tai. Kazkam tai durna - kazkam tai labai realu. 

Vaa pamiršau paminėti psichologinį pojutį viso to dalyko, nuvargina tai žiauriai, po viso to atsipeiki su nežmonišku noru miegoti, ar tiesiog gulėti ir mėgautis akimirka, na, bent jau man taip buvo. Psichologinės ligos kiekvienam savaip, kiekvieno žmogaus psichika skirtinga, bet iš esmės tai taip, niekada nežinai kokio briedo iš ten parsineši.

O šiaip visi tie, kurie užsiima astralu ir sąmoningu sapnavimu vis įspėja, kad visa tai nėra kažkoks rojus žemėje, kur gali skraidyti po kambarius ar stebėti mergas duše, visokio mėšlo ten daug, vadinti to sielomis gal nedrįsčiau, bet iš esmės ten vaizdų, garsų ir kažkokių neaiškių "praeivių" tikrai sutiksi, jeigu užsilaikysi ilgiau, man matyti neteko nieko, tik girdėjau visokias nesąmones, na o pažįstami, kurie tuo užsiima savo malonumui, tai pasakojo daug visko, kažką panašaus, lyg astralas tai paralelinė realybė, lyg kažkas tokio, kur tam tikrų žmonių sielos klaidžioja ir jos tarp mūsų, šiuo metu, stovi už ūsų nugarų ir žiūri ką mes čia rašom, tik padaryti mums nieko negali, kol mūsų pačių sielos astralo būtu nepapuola pas juos į svečius. Skamba kaip visiškas briedas, bet aš nemanau, kad visame pasaulyje žmonės lyg susitarę pasakotu tą patį, juolab dėl paralelinių realybių senai yra įrodyta, tik neaišku dar kur jos ir kaip tai veikia, tad aš pilnai visom tom nesąmonėm tikiu. 

P.S o dėl auditorijos tai būk ramus, naktį vaikai parpia, bet ryte pamatysi daug nesąmoningų postų šioje temoje :lol::lol:

Redaguota , nario cCheerSs
3 minutes prieš, cCheerSs parašė:

Vaa pamiršau paminėti psichologinį pojutį viso to dalyko, nuvargina tai žiauriai, po viso to atsipeiki su nežmonišku noru miegoti, ar tiesiog gulėti ir mėgautis akimirka, na, bent jau man taip buvo. Psichologinės ligos kiekvienam savaip, kiekvieno žmogaus psichika skirtinga, bet iš esmės tai taip, niekada nežinai kokio briedo iš ten parsineši.

O šiaip visi tie, kurie užsiima astralu ir sąmoningu sapnavimu vis įspėja, kad visa tai nėra kažkoks rojus žemėje, kur gali skraidyti po kambarius ar stebėti mergas duše, visokio mėšlo ten daug, vadinti to sielomis gal nedrįsčiau, bet iš esmės ten vaizdų, garsų ir kažkokių neaiškių "praeivių" tikrai sutiksi, jeigu užsilaikysi ilgiau, man matyti neteko nieko, tik girdėjau visokias nesąmones, na o pažįstami, kurie tuo užsiima savo malonumui, tai pasakojo daug visko, kažką panašaus, lyg astralas tai paralelinė realybė, lyg kažkas tokio, kur tam tikrų žmonių sielos klaidžioja ir jos tarp mūsų, šiuo metu, stovi už ūsų nugarų ir žiūri ką mes čia rašom, tik padaryti mums nieko negali, kol mūsų pačių sielos astralo būtu nepapuola pas juos į svečius. Skamba kaip visiškas briedas, bet aš nemanau, kad visame pasaulyje žmonės lyg susitarę pasakotu tą patį, juolab dėl paralelinių realybių senai yra įrodyta, tik neaišku dar kur jos ir kaip tai veikia, tad aš pilnai visom tom nesąmonėm tikiu. 

P.S o dėl auditorijos tai būk ramus, naktį vaikai parpia, bet ryte pamatysi daug nesąmoningų postų šioje temoje :lol::lol:

Tai nera briedas, as apie sitas keliones nieko daug nezinau, kiek skaiciau tai dauguma raso, jog tam pasaulyje sutiksi savo didziausias baimes. As daugiau domejausi dazniau sutinkamais dalykais kaip isprotejimai, arba garsu girdejimai, vaidenimaisi, pranasingais sapnais. Be to, apie pranesingus sapnus, tai 110% galiu patvirtinti... O siaip mano drauge yra jautros sielos zmogus, ji jaucia daznai tokius dalykus. Buna, kad pamato zmogu ir iskarto nuo jo traukiasi kuo toliau, privaziuoji kokia vieta, buna retai,kad pasako as ten neisiu, bet ataskyti kodel negali. Tiesiog sako as jauciu kazka ir neisiu ten. Pats irgi atsiveriau tam dalykui labiau ir irgi teko susipazinti su tuo dalyku. Kai tiesiog pabundi nakti, atsimerki ir pradeda asaros begti. Manau tai nenormalu? O pojutis, kad kazkas salia manes... Nors nematau, bet atrodo ir jauciu taip. Aisku tai buvo po tevuko mirties , gal keli menesiai. Cia daug dalyku kuriuos galima gal ir paaiskinti, bet ir teko susidurti kur tikrai neiseina logiskai ismastyti. 

Bet paziurekit - snekat tokia tema, niekas konkreciai kazko nepasako. Kaip ir as su tuo dalyku... kazkas.. tai pasaulis turintis daug , daug paslapciu.. O mes jame ir gyvename :) 

(redaguota)
21 minutes prieš, Neh parašė:

Persiskaitė visa tai labai įdomei , o tu turi tą "kažkas" omeny jog realiai gali kažkas pakenkti būtent specelei padaryti blogesne situacija realybėje ar būtent iš kitos pasaulio pusės? Klausiu nes įdomu , nes pastebėjau jlg rašai itin rimtai.

Redaguota , nario LAIMIS A.

lil peep x lil tracy

1 minute prieš, LAIMIS A. parašė:

Persiskaitė visa tai labai įdomei , o tu turi tą "daug" omeny jog realiai gali kažkas pakenkti būtent specelei padaryti blogesne situacija realybėje ar būtent iš kitos pasaulio pusės? Klausiu nes įdomu , nes pastebėjau jlg rašai itin rimtai.

Na kaip paaiskinti.. As pats minimaliai zinau, bendrauju su tam tikru zmogum kai pats kazka pajauciu ar man sunku yra, tai daug ka paaiskina kas ir kodel gali buti. O jeigu kazkas prilips prie taves.. Bloga davese.. Ji gali tave net nuzudyti. Ta prasme tiesiog tau girdesi tarkim visokie balsai? Kiek laiko manai galetum istverti? Arba tarkim kaip "anonimui" sedi ramiai, ramiai. Ir pyst pradeda metiti akis po kambari. Ir pats anonimas pasakojo, kad saukia jo varda.. Jis neatsiliepia saukia vis garsiau ir garsiau, pikciau ir pikciau, o ilgainiui ignoruojant, sako atrodo vaizdas jog klyia i ausi... Arba tarkim atsistoja, nueina pasiimti peili ir stovi... O paskiau tiesiog sako as nieko neatsimenu, kad taip butu... Tai galima sakyti, kad su galva negerai, bet ar tikrai? Ar galima tai patvirtinti? 

Ka as noriu pasakyti visu situ, jog tau jos bandys pakenkti realiam gyvenime. Todel tikrai reikia saugotis to, as asmeniskai pats nusipirkes turiu apyranke nuo "blogos akies", turiu namuose smilkalu nuo blogos akies ( kuriuos gamino ziniuonis) nesu as 100% tikintis, bet as saugausi, kadangi megstu landzioti po apleistas vietas... Apsisaugau su smilkalais masina kartais ir ypac savo namus. Kad niekas cia nelystu... Nors dabar kazkas irgi atrodo jog namuose yra.. Nesireiskia, bet nemaloni aplinka susikure. 

Dar patarimas vienas - jeigu pamatytum kazkada kazka tokio... Nebendrauk su ja,juo!!! NEBANDYK TO ! Tiesiog ignoruok, neissigask ir ji dings :) 

Apie sutinkamas didžiausias baimes astrale tekę girdėti, bet kadangi pats nesupratau ką ten patyriau, truko neilgai, tai viskas ką pats pajutau tebuvo pradžiai juodas vaizdas ir aš jame "plūduriavau", tada balsai ir vaizdai iš mano gyvenimo ir kažkokie vos ne aptarinėjimai viso to. Bet kadangi viso to pats nesupratau, tai nesureikšminau ir nepaveikė manęs tai, gal jeigu būčiau tai kartojęs, viskas būtu buvę kitaip, kas ten žino.

Sąmoninguose sapnuose, nors tai labiau pasąmonės dalykas, nei kažkoks paralelinis pasaulis (nors dauguma įrodinėja, kad sapnai tai yra savita prasme paralelinis pasaulis, kas yra labai logiška) sutinkamos baimės taipogi. Bet dažniausiai jos būna užslėptos ir kartais jų net nepastebi, pavyzdžiui labiausiai pastebimi dalykai yra tokie, kad sąmoningame sapne laikas sustojęs, laikrodžiai sustoję, neretai į juos pažiūrėjus lokacija keičiasi, arba jie tiesiog balti, tušti, arba juose kažką matai, na arba jie kaip ir minėjau tiesiog stovi vietoje, kitas dalykas, tai kad veidrodžiuose niekad nematai savo atspindžio, jie būna arba tušti, arba matai juose savo didžiausias baimes, ką galiu patvirtinti pats, kadangi man tie sąmoningi sapnai būna nuolatos. Būna ir taip, kad baimės niekur nesislepia ir visa tai matai priešais save, kad ir ką sapne beveiktum, kad ir užvakar, sapnavau tiesiog savo kiemą, naktis, kitam kiemo gale kažkoks siluetas, ilgiau žiūrint jis pradeda į mane bėgti, jeigu pasiduodu "provokacijai", išsigąstu, tada psichologiškai mane tai užvaldo ir galiausiai prabundu išpiltas šaltu prakaitu ir su panika, bet jeigu įveikiu baimę, būtent tada tiesiog pirmas dalykas kuris šovė į galvą buvo bėgti į tą padarą, kuris bėga į mane, galiausiai susidūrus jis išnykdavo ir ateidavo diena, matydavau savo šunį, kaimynus, viskas ok, tik tik sapnas rutuliuojasi toliau ir visas tas sąmoningumas išblėsta, vėl dangus aptemsta ir kur nors matau tą padarą, siluetą, jeigu į jį nežiūriu, jis taip ir stovi, jeigu tik ilgiau pažiūriu, vėl bėga į mane, ir tada arba vėl pasimetu ir baimė mane užvaldo, arba sąmoningumas įsijungia ir kovoji prieš tai, kas vėl viską panaikina ir sapną padaro ramiu tom keliom sekundėm, iki kol vėl sąmoningumas sapne pasibaigia, na ir taip per tą naktį gal 15 kartų buvo, kol atėjo rytas, užpiso tos nesąmonės ir kėliausi. 

(redaguota)
prieš 3 valandas(-ų), cCheerSs parašė:

Apie sutinkamas didžiausias baimes astrale tekę girdėti, bet kadangi pats nesupratau ką ten patyriau, truko neilgai, tai viskas ką pats pajutau tebuvo pradžiai juodas vaizdas ir aš jame "plūduriavau", tada balsai ir vaizdai iš mano gyvenimo ir kažkokie vos ne aptarinėjimai viso to. Bet kadangi viso to pats nesupratau, tai nesureikšminau ir nepaveikė manęs tai, gal jeigu būčiau tai kartojęs, viskas būtu buvę kitaip, kas ten žino.

Sąmoninguose sapnuose, nors tai labiau pasąmonės dalykas, nei kažkoks paralelinis pasaulis (nors dauguma įrodinėja, kad sapnai tai yra savita prasme paralelinis pasaulis, kas yra labai logiška) sutinkamos baimės taipogi. Bet dažniausiai jos būna užslėptos ir kartais jų net nepastebi, pavyzdžiui labiausiai pastebimi dalykai yra tokie, kad sąmoningame sapne laikas sustojęs, laikrodžiai sustoję, neretai į juos pažiūrėjus lokacija keičiasi, arba jie tiesiog balti, tušti, arba juose kažką matai, na arba jie kaip ir minėjau tiesiog stovi vietoje, kitas dalykas, tai kad veidrodžiuose niekad nematai savo atspindžio, jie būna arba tušti, arba matai juose savo didžiausias baimes, ką galiu patvirtinti pats, kadangi man tie sąmoningi sapnai būna nuolatos. Būna ir taip, kad baimės niekur nesislepia ir visa tai matai priešais save, kad ir ką sapne beveiktum, kad ir užvakar, sapnavau tiesiog savo kiemą, naktis, kitam kiemo gale kažkoks siluetas, ilgiau žiūrint jis pradeda į mane bėgti, jeigu pasiduodu "provokacijai", išsigąstu, tada psichologiškai mane tai užvaldo ir galiausiai prabundu išpiltas šaltu prakaitu ir su panika, bet jeigu įveikiu baimę, būtent tada tiesiog pirmas dalykas kuris šovė į galvą buvo bėgti į tą padarą, kuris bėga į mane, galiausiai susidūrus jis išnykdavo ir ateidavo diena, matydavau savo šunį, kaimynus, viskas ok, tik tik sapnas rutuliuojasi toliau ir visas tas sąmoningumas išblėsta, vėl dangus aptemsta ir kur nors matau tą padarą, siluetą, jeigu į jį nežiūriu, jis taip ir stovi, jeigu tik ilgiau pažiūriu, vėl bėga į mane, ir tada arba vėl pasimetu ir baimė mane užvaldo, arba sąmoningumas įsijungia ir kovoji prieš tai, kas vėl viską panaikina ir sapną padaro ramiu tom keliom sekundėm, iki kol vėl sąmoningumas sapne pasibaigia, na ir taip per tą naktį gal 15 kartų buvo, kol atėjo rytas, užpiso tos nesąmonės ir kėliausi. 

tas siuliuetas gali buti tavo kazkokia baime, arba gali buti kazkas stipriau. Bet saunuolis, kad su tuo kovoji. Tai nera labai gerai, kad tenka sapnuoti tai. Ir dabar pasakyk man tokie sapnai atsirado po to bandymo? 

P.S.

Vyrai, ateikit i chata, pratesim kalba :) http://www.chatzy.com/17888257515499

Redaguota , nario Reklameris1
Redaguota: Sujungti 2 pranešimai į vieną.

Nėra čia nieko mistinio http://www.lucidipedia.com/lucid-dreaming-research/ 

Įdomus procesas, ypač iš neuropsichologinės pusės, tačiau kaip ir su visais dalykais gyvenime, yra žmonių, kurie tokius dalykus ''nutempia'' iki ekstrymo ir pradeda išvedinėti savas teorijas, neturėdami jokių psichologinių žinių. Ir tuomet iš visiškai subjektyvių patyrimų pradedamos kurti tokios fantazijos kaip ''paraleliniai pasauliai'', ''nušvitimai'' kol galų gale viskas ''daeina'' iki to, kad žmonės pradeda gauti įvairias žinutes iš kitų pasaulių ar vadinamųjų ''paralelinių visatų''.

O jei tai tęsiasi dar ilgiau, žmogus žinoma dar labiau užsidaro, tampa socialiai izoliuotas, ko pasekoje įgauna lengvos stadijos šizofreniją. O tyrimai rodo, kad šizofrenija turi aukštą koreliacijos lygį su ''vaiduoklių matymų'', ''jausmu lyg kažkas šalia tavęs'' ir panašiais bjauriais dalykais, kurie žmones tiesiog išveda iš proto, išsekina ir sugadina gyvenimus iki tokio lygio, kad jau nebeįmanoma pilnai tokiam žmogui gyventi visuomenėje. Psichologinės ligos padaro daug daugiau žalos ir yra daug baisesnės, nei fizinės, tiek tam žmogui, tiek aplinkiniams.

Todėl tokiais dalykais užsiimant patariu išlaikyti sveiką protą ir jei jau domiesi šiuo dalykų, pasidomėk ir psichologų darbu ties tuo. Labai lengva viską vertinti subjektyviai ir manyti jog tavo protas nežaidžia su tavim žaidimų.

Aš asmeniškai nepatarčiau užsiiminėti tokiais dalykais, kol dar esi jaunas, be kitų žmonių priežiūros ar bent bendraminčių šalia. Suaugusius žmones dažnai paveikia tokie dalykai, ka jau bekalbėti apie jaunus žmones.

Įdomiai pasiskaičiau visus pranešimus, ir tiesą sakant, mane tai sudomino. Kadangi čia matau yra protingų asmenų, bei išmanantys šį reikalą. Noriu paklausti, ar sapnų kartojimasis, tuoj pačioj situacijoj, tuoj pačioj aplinkoj, viskas vystosi kone taip pat, tai ką nors reiškia ? Juolab, kad paskutinį kartą tą sapną sapnavau prieš labai daug laiko, pakankamai daug, kad aš jo neprisiminčiau (Įvardijant konkrečiai, tai prieš 10-11 metų), bet vos pradėjus sapnuoti, supratau tai kad aš jau čia buvau. :D Be to, tą sapną priskirčiau prie košmarų.

Tie kurie tuo užsiiminėjo, pasakykit, kaip jūs ten ruošiatės, ar tai labai sunku, reikalauja daug pasiruošimo ?

prieš 3 valandas(-ų), finiti parašė:

pasakos ne daugiau kol nebus moskliskai irodyta kad cia ne pasakos.

dabar kiekveinas gali pasakot kaip ant sofos guledamas nuejo rusin bulviu parnesti.

Ne visi dalykai turi būti įrodyti. Yra daug dalykų, kurie dar nėra įrodyti ir galbūt niekada taip ir nebus. Jeigu tuo netiki, apie ką dabar eina tema, vienintelis įsitikinimas, - tiesiog pabandyk.. 

Man išgirdus šiuos pramogos padarinius, nedrįsčiau to daryti. :D

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

prieš 3 valandas(-ų), Reklameris1 parašė:

Įdomiai pasiskaičiau visus pranešimus, ir tiesą sakant, mane tai sudomino. Kadangi čia matau yra protingų asmenų, bei išmanantys šį reikalą. Noriu paklausti, ar sapnų kartojimasis, tuoj pačioj situacijoj, tuoj pačioj aplinkoj, viskas vystosi kone taip pat, tai ką nors reiškia ? Juolab, kad paskutinį kartą tą sapną sapnavau prieš labai daug laiko, pakankamai daug, kad aš jo neprisiminčiau (Įvardijant konkrečiai, tai prieš 10-11 metų), bet vos pradėjus sapnuoti, supratau tai kad aš jau čia buvau. :D Be to, tą sapną priskirčiau prie košmarų.

Tie kurie tuo užsiiminėjo, pasakykit, kaip jūs ten ruošiatės, ar tai labai sunku, reikalauja daug pasiruošimo ?

Ne visi dalykai turi būti įrodyti. Yra daug dalykų, kurie dar nėra įrodyti ir galbūt niekada taip ir nebus. Jeigu tuo netiki, apie ką dabar eina tema, vienintelis įsitikinimas, - tiesiog pabandyk.. 

daug dalyku nera irodyta, bet turi teroija kaip tai gali veikti.isvestos formules ir panasiai

mes nezinome kas yra juodosiose skylese, bet turime yrodymus kad jos egzistuoja. 

astralines projekcijos ar visokie samoningi spapnai tai tik zmoniu pasakojimai.niekur ten jie "neiseina" is savo kuno, viskas ju galvose, ju fantazijoje

prieš 3 valandas(-ų), finiti parašė:

daug dalyku nera irodyta, bet turi teroija kaip tai gali veikti.isvestos formules ir panasiai

mes nezinome kas yra juodosiose skylese, bet turime yrodymus kad jos egzistuoja. 

astralines projekcijos ar visokie samoningi spapnai tai tik zmoniu pasakojimai.niekur ten jie "neiseina" is savo kuno, viskas ju galvose, ju fantazijoje

Nebūk durnas, suprantu, kad visi pasirenkam patys, kuo tikėti, kuo netikėti, bet visi sąmoningi sapnavimai, astralinės kelionės, paralelinės visatos, pasauliai, jau daug metų viskas yra įrodyta ir tiriama, tik tau matau galvelė nelabai visa tai suvokia, nes tai nėra kažkoks fizinis dalykas, viso to apčiuopti neįmanoma ir kiekvienas visa tai gali patirti savaip, dėl to pasakojimai gali skirtis, bet atvesti prie vieno ir to paties galo, tikslo, ar klausimo. Už tai ir yra visa tai stebima impulsais, prijungus įvairius įrenginius prie galvos, tiksliau smegenų (tik ne tiesiogiai kas be ko), yra atskiros mokslininkų grupės, kurios užsiima būtent vien tik šia sritimi tik JAV, tiek Rusijoje, tik Vokietijoje ir t.t.. Plačiau žiūrėk į aplinką ir suprasi viską, remkis ne tik tuo, ką mes naktį prasėdėję prirašinėjom, mes tai be abejo galim prikalbėt bet ko, bet jau daugybę metų yra įvairios teorijos, psichologiniai faktai, padedantys to išvengti, arba atvirkščiai, pasiekti, arba tiesiog paaiškinti. Tiems kas tuo domisi net dokumentinių filmų visas ciklas apie tai yra.

prieš 7 valandas(-ų), Reklameris1 parašė:

Ką reiškia to paties sapno sapnavimas neturiu supratimo, bet buvo man du kartus taip, savaitėmis tą patį sapną sapnuodavau, pačiam įdomu, kažin ką tai galėtu reikšti :D

(redaguota)
Prieš 1 valandą, cCheerSs parašė:

Nebūk durnas, suprantu, kad visi pasirenkam patys, kuo tikėti, kuo netikėti, bet visi sąmoningi sapnavimai, astralinės kelionės, paralelinės visatos, pasauliai, jau daug metų viskas yra įrodyta ir tiriama, tik tau matau galvelė nelabai visa tai suvokia, nes tai nėra kažkoks fizinis dalykas, viso to apčiuopti neįmanoma ir kiekvienas visa tai gali patirti savaip, dėl to pasakojimai gali skirtis, bet atvesti prie vieno ir to paties galo, tikslo, ar klausimo. Už tai ir yra visa tai stebima impulsais, prijungus įvairius įrenginius prie galvos, tiksliau smegenų (tik ne tiesiogiai kas be ko), yra atskiros mokslininkų grupės, kurios užsiima būtent vien tik šia sritimi tik JAV, tiek Rusijoje, tik Vokietijoje ir t.t.. Plačiau žiūrėk į aplinką ir suprasi viską, remkis ne tik tuo, ką mes naktį prasėdėję prirašinėjom, mes tai be abejo galim prikalbėt bet ko, bet jau daugybę metų yra įvairios teorijos, psichologiniai faktai, padedantys to išvengti, arba atvirkščiai, pasiekti, arba tiesiog paaiškinti. Tiems kas tuo domisi net dokumentinių filmų visas ciklas apie tai yra.

galbut as kvailas, bet gal gali man kvailam parodyti mokslinius straipsnius kuriuose irodo astraliniu projekciju egzistavima?arba bent jau strapsnius apie ju galima egzistavima.

kalbant apie mokslininkus tai yra "mokslininku" kurie tiria kaip ateiviai egipto piramides state.kai kuriems zmonems net astrologija yra mokslas.

https://www.livescience.com/27978-astral-projection.html

Redaguota , nario finiti
(redaguota)

Taip pat pasidomėkite apie Mandelos efektą.
Pamoka vadinasi matieka ir visi sakė matieka. Kas tai sąlygojo? Ar tai tiesiog kolektyviniai netikri prisiminimai? Bet kas juos sukūrė, illuminati? Ar tai tiesiog galima paaiškinti paralelinėmis visatomis? Juk jei būtų pažiūrėję į tvarkaraštį, būtų pamatę - MATEMATIKA.

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

prieš 14 valandas(-ų), Tautedorus parašė:

Kai domėjausi sąmoningais sapnais, kažkiek buvau skaitęs šia tema. Vis dėlto, kitaip nei sąmoningi sapnai, šio fenomeno egzistavimo įrodyti neįmanoma nei praktiškai, nei teoriškai. Yra žmonių teigiančių, jog gali tai padaryti ir atseit tada, visa tai įrodant, gali perskaityti skaitmenų kombinaciją ant prieš tai paslėpto popieriaus lapo ar pnš., bet aš tuo netikiu... O gal ir nenoriu bandyti tuo patikėti :unsure:?

Pamenu, jog seniau skaičiau straipsnį apie atliktą eksperimentą su ant popieriaus lapo užrašytais skaičiais. Na, rezultatai įdomūs.

Citata

...

Buvo padarytas žavingas eksperimentas, atliktas prof. Charles'o Tart'o, kuris yra psichologijos profesorius Kalifornijos universitete. Tyrimas buvo paskelbtas su psichikos tyrimais susijusiame leidinyje (angl. American Society for Psychical Research).

Mokslininkas fiksavo jaunos moters, tyrime pavadintos MissZ, išėjimo iš kūno patirtį. Moteris buvo kambaryje, kuriame nieko daugiau nebuvo be lovos, lentynos, laikrodžio ir stebėjimo lango, per kurį iš kito kambario buvo stebima ši moteris. Jai ant galvos taip pat buvo pritaisyti davikliai, registruojantys smegenų bangų veiklą - eksperimento schemą galima matyti pateiktoje iliustracijoje.

Šią išėjimo iš kūno būseną pasak prof. Tart'o, ypatinga daro tai, kad moteris galėdavo palikti savo fizinį kūną ir perskaityti penkiaženklį skaičių 25132, kuris buvo užrašytas ant popieriaus skiautelės, padėtos ant lentynos virš jos.

...

Pilnas straipsnis čia.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2822 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...