Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki! 

galvoju būtų įdomu sužinot ar jūs turit viena ta žaidima, kuris ėda nervus taip kaip hitleris žydus. Pradedant nuo manes tai žaidžiu "TIBIA" tai turbūt tokio žaidimo dar nesu žaidęs kuris taip kirstų per nervus. Priežastis būna tokia, kad keli jibana lygį 24h, o kažkoks bedantis Lenkas su Brazilu ateina ir nupisa ir supranti, kad prapisai visas 24h lygio kėlimo. Turbūt sakot, kad reiktų nežaist, bet norisi ir pačiam supyzdint kokį Lenką. Kas nežinot tibia, tai toks šūdukas su 2d grafikom kur keli lvl, skill, ir ėdiesi prieš Lenkus, Brazilus, Ispanus, dominuojanti šalis šiam žaidime tai yra Lenkai didžiausi kandonai.

bla.png

Redaguota , nario Barz

Man tai labiausiai csgo ėda nervus, kai vos ne visad sumatchina su rusais arba lenkais prakeiktais, o blogiausia, kad negali atsijungt nes bana gausi dažniausiu atveju. + csgo nervus ėda dar dėlto, jog jeigu dingsta internetas, irgi baną prasileidi ir turi eiti žaist kitus žaidimus vien dėlto, nes ką veikt jau ir nebėra, tik community servus lošt ir casual/dm.

Ole amigo, manau įdomus žaidimas, suprantu, kad nervus didelius ėda :D Bet vis dėlto yra manau dėl ko stengtis ir vėl iš naujo keltis, gal parašysi man į skype ar čia į pm ar blogiausiu atveju savo kaip nors numesi ? Norėčiau pabandyti kartu su tavim pažaisti šitą grajų ir manau gal išeis užsikabliuoti, kadangi esu toks kuris greitai pagaunu kablį :D

3 minutes prieš, ConTerezo parašė:

Ole amigo, manau įdomus žaidimas, suprantu, kad nervus didelius ėda :D Bet vis dėlto yra manau dėl ko stengtis ir vėl iš naujo keltis, gal parašysi man į skype ar čia į pm ar blogiausiu atveju savo kaip nors numesi ? Norėčiau pabandyti kartu su tavim pažaisti šitą grajų ir manau gal išeis užsikabliuoti, kadangi esu toks kuris greitai pagaunu kablį :D

Kaip tik ir reik narių į komanda nes išvis esam 4 iš Lietuvių, o Lenkų šimtai, o tik su vienetais eina susikalbėt :D Skype mano "henkas8", pakviesk pamokysiu kas kaip.

5 minutes prieš, Dieduska parašė:

Žmonės jeigu jums žaidimai ėda nervus, tai jūs jau nustokit gal žaist tą game, nes tai jau tikrai prastai yra išeikit tuomet į lauką, nes žaidimai ėst nervų neturėtų:). poto tampat agresyvus ir savo nervus išliejat ant šeimos narių ar draugų, panelių ir .t.t

Jei tau žaidimai kerta tiek per nervus, kad dubasini šeimos narius tai prastai tau čia :D Nes manau iš gyvenimo patirties argumentuoji.

prieš 14 valandas(-ų), E.A. parašė:

Didesnė dalis nulemia ne žaidimas o pats žmogus manau, vienam gali visiškai nesvarbu būti nei pralaimėjimas, nei rusai nei kas, o kitam gali viskas būti blogai. :D

Tai tokius vadinu daržovėm :D kiekvienas žmogus turi instinktus būt geriausiu ar turėt norą laimėt, nesvarbu  ar tai žaidimas ar ne. Jei nejauti jokių emocijų tai kaip minėjau būsi daržovė.

Labai mėgstu taktinius, slow paced, slow combat žaidimus, tokius kaip Rising Storm Red Orchestra 2, Rising Storm 2: Vietnam (nors šis jau labiau fast paced, bet visgi neblogas), tai va būna dienų kaip tyčia, kad visiškai nesiseka, nušaunu kokius du vokiečius/japonus/vietnamiečius, o mane nušauna 20 kartų, ir tiesiog to susikaupimo visiškai nėra, nepaeina match'as nors tu ką, tai va tada žiauriai, žiauriai nervina, Froza Horizon 3 kai lenktyniaujant, arba tiesiog ramiai, gražiai važinėjant su draugais atsiranda tokių, kurie kelyje stūmdosi, užkišinėja, tyčia avarines situacijas sukelia, baisiai per nervus duoda. Su BF4, COD tas pats, kaip ir RS, būna tiesiog, kad nemano diena, nepaeina niekas ir baisiai sunervina

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...