Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki , planuoju greitu metu užsisakyti prekių iš aliexpress , tačiau mane kamuoja keli klausimai.

1.Kur buna prekės pristatomos , jeigu perki nemokamu atsiuntimu. Kai bandžiau pasidomėti sako lyg pristato į namus , kiti sako jog į paštą , net nežinau kuo tikėt. Ir kaip detaliai vyksta prekės atsiėmimas iš pašto

2.Ar prekes gali nupirkti kitas žmogus? Nes pats neturiu savo banko kortelės.

3.Jeigu esu nepilnametis , bet noriu pirkti dalykus kurie legalus tik nuo 18 metu. (pvž e cig ) ar man įšeitų tai padaryti? Nes kiek girdėjau siuntinį gali patikrinti tik muitininkai , o kyla klausimas , jeigu randą kažką tokio kas yra legalu tik nuo 18 ar tikrina žmogaus amžių? 

Atsakiusiems labai dėkingas :)

Redaguota , nario Rodžeris2007

Bent jau man dažniausiai atveža paštininkė į namus (nuosavas namas), kartais į pašto dežute ateina lapelis su kuriuo einį į pašta pats pasiimt ir bebejo reikia turėti pasa ar kitą asmens dokumentą.

Kas pirks preke yra nesvarbu, svarbiausia, kad preke turi atsiimt tas žmogus su kuriuo vardu užsakinėjai tą preke..

Jei ne tu užsakinėji preke o tarkim (mama) su jos kortele, tai pagal viską jį turės eiti ir atsiimt ją, bet dėl šito tikrai nežinau.

Ir beto ne įtema, bet dabar atsirado (gal ir ankščiau buvo nežinau), kad preke užstrigsta ir tau pareina laiškas kuris prašo deklaruoti preke turi įrodyti, kad tu tikras asmuo ir tau jį priklauso.. turi užpildyti prekes svorį, kainą, pardavėja, savo varda, pavarde ir t.t.. Bet tai būna retai čia sekmės reikalas. Taip rašau, kad žinotum tokie čiūdai būna. Bent jau man buvo tik 1 kartą.

5 minutes prieš, Arn3lis parašė:

Bent jau man dažniausiai atveža paštininkė į namus (nuosavas namas), kartais į pašto dežute ateina lapelis su kuriuo einį į pašta pats pasiimt ir bebejo reikia turėti pasa ar kitą asmens dokumentą.

Kas pirks preke yra nesvarbu, svarbiausia, kad preke turi atsiimt tas žmogus su kuriuo vardu užsakinėjai tą preke..

Jei ne tu užsakinėji preke o tarkim (mama) su jos kortele, tai pagal viską jį turės eiti ir atsiimt ją, bet dėl šito tikrai nežinau.

Ir beto ne įtema, bet dabar atsirado (gal ir ankščiau buvo nežinau), kad preke užstrigsta ir tau pareina laiškas kuris prašo deklaruoti preke turi įrodyti, kad tu tikras asmuo ir tau jį priklauso.. turi užpildyti prekes svorį, kainą, pardavėja, savo varda, pavarde ir t.t.. Bet tai būna retai čia sekmės reikalas. Taip rašau, kad žinotum tokie čiūdai būna. Bent jau man buvo tik 1 kartą.

Įmanomą , kad tik į emailą parašytu informacija ,arba į telą? Nes kiek pirkęs prekių brolis buvo visos sugrustos budavo į pašto dėžę..

Kaip būna dažniausiai pas mane.

1. Dažniausiai pas mane prekes įdeda į pašto dėžutę, bet jei prekė yra per didelė, gaunu lapelį į pašto dėžutę, kad siuntinys atėjo ir reikia atsiimti.
  2. Kitas žmogus gali nupirkti prekes už tave. Tiesiog nepamiršk nurodyti savo Vardo ir Pavardės, taip pat adreso.
  3. Kiek aš pats girdėjau ir siunčiausi visokius e-cig dalykus, niekados muitinė netikrino. Manau dėl amžiaus tai tikrai nėra skirtumo, nes muitininkai yra atsakingi už tai kas yra viduje, o ne už tai koks yra savininkas. Vieną kartą sakiausi iš https://www.fasttech.com/, tai atsiimant prekę iš pašto, reikėjo pateikti asmens dokumentą, šiuo atveju kortelę arba pasą ir darbuotoja užpildė duomenis, bet manau, kad ten buvo tik atsiėmimo duomenys, kadangi siunta buvo registruota.

Jei kils dar kokių klausimų, parašyk man į a.ž. Sėkmės perkant!

Front-End Developer || trofix.me

5 minutes prieš, TROFIX parašė:

Kaip būna dažniausiai pas mane.

1. Dažniausiai pas mane prekes įdeda į pašto dėžutę, bet jei prekė yra per didelė, gaunu lapelį į pašto dėžutę, kad siuntinys atėjo ir reikia atsiimti.
  2. Kitas žmogus gali nupirkti prekes už tave. Tiesiog nepamiršk nurodyti savo Vardo ir Pavardės, taip pat adreso.
  3. Kiek aš pats girdėjau ir siunčiausi visokius e-cig dalykus, niekados muitinė netikrino. Manau dėl amžiaus tai tikrai nėra skirtumo, nes muitininkai yra atsakingi už tai kas yra viduje, o ne už tai koks yra savininkas. Vieną kartą sakiausi iš https://www.fasttech.com/, tai atsiimant prekę iš pašto, reikėjo pateikti asmens dokumentą, šiuo atveju kortelę arba pasą ir darbuotoja užpildė duomenis, bet manau, kad ten buvo tik atsiėmimo duomenys, kadangi siunta buvo registruota.

Jei kils dar kokių klausimų, parašyk man į a.ž. Sėkmės perkant!

Tik muitininkai gali pažiūrėti kas viduje yra,  kas pašte yra negali.

1 minute prieš, Rodžeris2007 parašė:

Tik muitininkai gali pažiūrėti kas viduje yra,  kas pašte yra negali.

Jų darbas yra užtikrinti, kad nepraleistų siuntas į Lietuvą neapmokėtas (t.y. nesumokėjus už PVM) ir siuntos saugumą (ar nėra narkotikų ir t.t.) (gali būti dar daugiau, nežinau iš tikro). Nuo kada įstatymas neleidžia importuoti elektronines prekes į šalį? Jeigu pirksi pvz. iš https://www.fasttech.com/, ten ant jo parašys electrical components. Muitinė dėl vape tikrai nekibs, gali nebijoti, nebent gali muitą uždėti.

Front-End Developer || trofix.me

Dabar, TROFIX parašė:

Jų darbas yra užtikrinti, kad nepraleistų siuntas į Lietuvą neapmokėtas (t.y. nesumokėjus už PVM) ir siuntos saugumą (ar nėra narkotikų ir t.t.) (gali būti dar daugiau, nežinau iš tikro). Nuo kada įstatymas neleidžia importuoti elektronines prekes į šalį? Jeigu pirksi pvz. iš https://www.fasttech.com/, ten ant jo parašys electrical components. Muitinė dėl vape tikrai nekibs, gali nebijoti, nebent gali muitą uždėti.

pazek az biski :D

2. dėl antro taip, kitas žmogus gali užsakyti svarbiausia kad nurodytu tavo vardą pavardė ir adresą. Man taip užsakynėjo kitas žmogus ir gavau prekė.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)
On 2/4/2017 at 00:23, Rodžeris2007 parašė:

Sveiki , planuoju greitu metu užsisakyti prekių iš aliexpress , tačiau mane kamuoja keli klausimai.

1.Kur buna prekės pristatomos , jeigu perki nemokamu atsiuntimu. Kai bandžiau pasidomėti sako lyg pristato į namus , kiti sako jog į paštą , net nežinau kuo tikėt. Ir kaip detaliai vyksta prekės atsiėmimas iš pašto

2.Ar prekes gali nupirkti kitas žmogus? Nes pats neturiu savo banko kortelės.

3.Jeigu esu nepilnametis , bet noriu pirkti dalykus kurie legalus tik nuo 18 metu. (pvž e cig ) ar man įšeitų tai padaryti? Nes kiek girdėjau siuntinį gali patikrinti tik muitininkai , o kyla klausimas , jeigu randą kažką tokio kas yra legalu tik nuo 18 ar tikrina žmogaus amžių? 

Atsakiusiems labai dėkingas :)

1. Pašte atsiimsi. Reikės kad pirkėjas/kam registruota siunta pateiktų savo asmens tapatybės kortelę.

2. Nėra jokio skirtumo.

3. Nėra jokio skirtumo.

4. Elektroninėms prekėms atsižvegiant į jų kainą, taikomi kiti mokesčiai. Muito nereiks susimokėt jei prekės kaina neviršys 75lt ar pnš. Reik dometis.

Redaguota , nario Kakas69

1. Pardavėjas iš kinijos siunčia į paštą o paštas atneša namo arba praneša kad atvažiuoti atsiimti. Kaip kada, buvo pasitaikę kad didesnius dalykus atnešė namo, o visiškai mažų prašė atvažiuot atsiimt.

2. Taip gali.

3. Čia reik daugiau domėtis. Kiek girdėjau uždraudė į europą siųstis fiziniams asmenims ar kažkas tokio, arba čia tik gandai, bet tėvas siunčiasi, tai visada pardavėjo paprašo kad ant siuntinio nežymėtų kaip elektroninės cigaretės, o kaip pvz laivo modelio dalis, tai labai paprasta ir kad atsiųs garantija 100%. Prekių vidaus netikrina. 

c3e7e3f946aef31f45c0b5c34f8a6b40887.png

Gali nusipirkti su kito žmogaus kortele (billing), tačiau gali padaryti, kad prie adreso rašytų tavo vardą (delivery address).

Nesvarbu siuntimas mokamas ar nemokamas, visada pristatys į namus, nebent būna parašyta kitaip. Jei tuo metu kai paštas atneš siuntinį tavęs nebus namie ir nebus kur jo palikti, paštininkė paliks kortelę ir turėsi nueiti atsiimti į paštą.

Prekes for over 18s gali pirkti, nes jie netikrina tavo amžiaus, jiems tereikia tavo adreso ir kad už prekę sumokėtum.

Su SuperGames nuo 2013.11.10!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...