Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2979 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi , taigi šiuo metu populiari tema tai yra šaukimas į kariuomene. Echhh , spėkit ką manau? Tai yra visišką nesamonė , daugelis spangsta , kad turiu tarnauti tėvynei , ginti ją , nebe tie laikai žmonės... Ką ta lietuva davė mums? Nieko , vat ir nieko. Ir dar negana to jūs esate kaip vergai , turite ginti ją , kai net lietuva nugraužto kaulo pamesti negali. Jie jumis naudojasi kaip skydu. Štai mano nuomonė , o jūsų?

(redaguota)
6 minutes prieš, Lukez parašė:

Kartais tau ne 13metų kad rašai tokius dalykus? Valstybei turi duoti tu, o paskiau tau ji duos :/ Nu vaikučiai nesuprantu aš jūsų, tokių metų dar jums turi kažką duoti valstybė? Žiaukis kad į mokykla gali dar eiti!

LOL , metai ne kriterijas deja , jeigu tau tiek ir tiek metų tu turi būti durnas ir žaisti su mašinėlėm ir panašiai nors tau tiek metų? LOGIC 2017 :) P.S Metų neatspėjai.

Redaguota , nario RelaXSounds
Dabar, Adomaz parašė:

jūs tik džiaukitės jog šaukia, nes ir toliau prie pc kaistų kiaušiniai :D ten bent raumenų užsiauginsit, draugų naujų susirasit :D vieni pliusai :D 

Nesijaudink tikrai neužsiauginsi. Visų pirma nėra preteksto kodėl jie turėtų augt jei ištisas raumenų deginimas ir netinkamas maistas.

(redaguota)

Mano būsenos atnaujinime buvo nemažai diskutuojama šiandien, galite paskaityti, jeigu įdomu.

4 minutes prieš, Adomaz parašė:

nu gal ir neužsiauginsi, bet tai yra tikrai geras dalykas. :D

Kuo jis toks geras?  Jei yra žmonių, kuriems ši veikla patinka (o jų tikrai yra) tai puiku, aš džiaugiuosi už juos. Bet kam į visa tai per prievartą įtraukti kitus, kurie to daryti nenori? Per prievartą įtraukimas į kažkokią veiklą, laisvės suvaržymas ir pasirinkimo nebuvimas nėra gerai.

Redaguota , nario Tautedorus
(redaguota)

Ką aš manau: Pasportuosiu, sutvirtėsiu, ištvermingesnis būsiu. Aš nesu šauktinis aš esu savanoris. Jeigu jūs nemylit mylimos Lietuvos tai išvažiuokit iš čia ir man, bei visiems kitiems bus žymiai geriau. Aš eisiu pats tarnauti ir nieko nesiskundžių. Atitarnausi gausi euru + darbą drąsiai gali susirąsti daug lengvatų, o jūs čia keliat bangas, dėl nieko atseit Lietuva mums nieko nedavė? Mums stoga davė, apsauga duoda ir panašiai. Jeigu jums Lietuva taip jau labai nepatinka patariu nuvykti į Šiaurės Korėja ir apsigyventi kokius 1 metus. Patirti jų gyvenima. Ten jūs tikrai galiu pasakyti, kad neištvertumėt tiek laiko. Tai geriau džiaukitės ką turit. Šaukimas ne pasaulio pabaiga. Atitarnausi ir viskas.  Jeigu nebūtų Pasauly tokių nesąmonių tai nereikėtų jokių šauktinių ir panašiai.

Nesu verktinis, kaip dauguma jūsų kurie bijo eiti. Čia kariuomenė žymiai lengvesnė yra, negu Rusų laikais buvo.

Redaguota , nario Thug Life

Tupac-Lives-3.jpg

3 minutes prieš, Barz parašė:

Nesijaudink tikrai neužsiauginsi. Visų pirma nėra preteksto kodėl jie turėtų augt jei ištisas raumenų deginimas ir netinkamas maistas.

Bet seniuk pripažink kad sutvirtėja rauminys ir t.t.

10 minutes prieš, RelaXSounds parašė:

LOL , metai ne kriterijas deja , jeigu tau tiek ir tiek metų tu turi būti durnas ir žaisti su mašinėlėm ir panašiai nors tau tiek metų? LOGIC 2017 :) P.S Metų neatspėjai.

Nežadu spėlioti tavo metų :D bet žinau kad tam tarpe nuo 12-14m. Va pas tave logika š verta, jam dar valstybė turi duoti, jai kas nors nepatinka tai varyk į Afrika angliakasiu padirbėti duos pora centu, dar kokiam negrui pažindoti galėsi.

(redaguota)

Aš tai savanoriu eisiu, tai.. neverkit čia, nors iš jūsų, tešlių, vyrus padarys :D

Redaguota , nario M`HilL

Nuoroda: https://lmg5.lt?ref=Martin_Hill

Užsiregistruok ( užtenka tiesiog su discord'u, į žaidimą nebūtina jungtis ), parašyk man kokiu nick ir gauk 100 forumo eurų arba 1 eur į banką.

Nuoroda: https://lmg5.lt?ref=Martin_Hill

Vienam iš užsiregistravusių iki 2023-09-30 pervesiu 10eur į betkurią sąskaitą :)

6 minutes prieš, Barz parašė:

Na taip, dalis tiesios yra, kadangi armijoje dažnai bėgiosi/judėsi, tai skatins raumenų deginimą, bet pirmiausiai ne raumuo degs, o sukaupti riebalai (taigi žmonėms su papildomu svoriu čia yra pliusas), dėl netinkamo maisto tai norėčiau pasiginčyti, armijoje turbūt daugelis gautu geresnį maistą nei namie valgo (košės, mėsa - angliavandeniai/baltymai). Nepamirškim to, kad ten bus svarmenys ir jų kilnojimas sukels raumeniui stresą, tada jis pradės augti, aišku su tokiu maisto nuolatos netapsi švarcnegeriu, bet pradžia niekam nesportavus būtų. :)

giphy.gif

(redaguota)

Visada galime lyginti vieną objektą ir sakyti, kad egzistuoja toks objektas, kuris yra kažkuo prastesnis. Taip darydami mes dažniausiai sakysime tiesą, bet ar tai mums padės? Atvirkščiai, tai stabdys kažkokio objekto ar srities vystymą. Čia tas pats. Sakot, kad yra valstybės, kuriose gyventi yra blogiau. Tai tiesa. Vis dėlto, tiesa yra ta, kad egzistuoja ir tokios valstybės, kuriose gyventi yra geriau. Tai paklauskite savęs, į ką mes turime lygiuotis?

Ir šiaip, galime visą gyvenimą mąstyti taip: "ai, būna ir blogiau nieko tokio". Bet jei taip visada žmogus mąstytų, jis netobulėtų, jei su viskuo susitaikytų.

Redaguota , nario Tautedorus
4 minutes prieš, Thug Life parašė:

Ką aš manau: Pasportuosiu, sutvirtėsiu, ištvermingesnis būsiu. Aš nesu šauktinis aš esu savanoris. Jeigu jūs nemylit mylimos Lietuvos tai išvažiuokit iš čia ir man, bei visiems kitiems bus žymiai geriau. Aš eisiu pats tarnauti ir nieko nesiskundžių. Atitarnausi gausi euru + darbą drąsiai gali susirąsti daug lengvatų, o jūs čia keliat bangas, dėl nieko atseit Lietuva mums nieko nedavė? Mums stoga davė, apsauga duoda ir panašiai. Jeigu jums Lietuva taip jau labai nepatinka patariu nuvykti į Šiaurės Korėja ir apsigyventi kokius 1 metus. Patirti jų gyvenima. Ten jūs tikrai galiu pasakyti, kad neištvertumėt tiek laiko. Tai geriau džiaukitės ką turit. Šaukimas ne pasaulio pabaiga. Atitarnausi ir viskas.  Jeigu nebūtų Pasauly tokių nesąmonių tai nereikėtų jokių šauktinių ir panašiai.

Žinoma gausi prezidento postą po tarnybos ir visas garantijas ką jie tau pažadėjo. Jeigu gimiau ir egzistuoju, matau, jaučiu,  labai svarbu išmokti būti šiame pasaulyje laisvu, suvokti savo savarankiškumą: aš darau, aš sprendžiu, aš atlieku. Visa tai vyksta su manimi ne todėl, kad kažkas nori, jog aš daryčiau. Sprendžiu aš, o ne kažkas už kulisų. Man labai svarbu jausti savo laisvę, nepriklausomybę. Bet šiuo priverstiniu šaukimu žmogus negauna teisės rinktis.

Turbūt galim pastebėt kiek karų vyksta tarp žmonių, tik todėl, kad žmogus būtų nepriklausomas, bet pažiūrėkim ką mes darom patys, priverčiam mus daryti tai ko mes nenorim, tai norėčiau paklaust ar tai dėl to mes kovojam?

(redaguota)
6 minutes prieš, Barz parašė:

Žinoma gausi prezidento postą po tarnybos ir visas garantijas ką jie tau pažadėjo. Jeigu gimiau ir egzistuoju, matau, jaučiu,  labai svarbu išmokti būti šiame pasaulyje laisvu, suvokti savo savarankiškumą: aš darau, aš sprendžiu, aš atlieku. Visa tai vyksta su manimi ne todėl, kad kažkas nori, jog aš daryčiau. Sprendžiu aš, o ne kažkas už kulisų. Man labai svarbu jausti savo laisvę, nepriklausomybę. Bet šiuo priverstiniu šaukimu žmogus negauna teisės rinktis.

Turbūt galim pastebėt kiek karų vyksta tarp žmonių, tik todėl, kad žmogus būtų nepriklausomas, bet pažiūrėkim ką mes darom patys, priverčiam mus daryti tai ko mes nenorim, tai norėčiau paklaust ar tai dėl to mes kovojam?

Dėl išteklių kovojama, dėl žemės. Karas tai belekokie pinigai tai žinai. Nu jeigu tau sunku atitarnaut tuos 9 mėnesius tai nekažką. Tiesiog manęs niekas nevertė eiti savanoriu. Pats eisiu ir viskas liko tik paskutinius poperius pasirašyt ir viskas.  Taigi, kad ir šauktinis gali nevykti gausi bauda ir susimokėsi ir viskas :D. Ko čia nervuojatės? Mes nekovojam mes tiesiog ruošiames jeigu mus pultų tada tektų kariauti. Reikia save ir savo šeima apginti.

Redaguota , nario Thug Life

Tupac-Lives-3.jpg

Dabar, Thug Life parašė:

Dėl išteklių kovojama, dėl žemės. Karas tai belekokie pinigai tai žinai. Nu jeigu tau sunku atitarnaut tuos 9 mėnesius tai nekažką. Tiesiog manęs niekas nevertė eiti savanoriu. Pats eisiu ir viskas liko tik paskutinius poperius pasirašyt ir viskas.  Taigi, kad ir šauktinis gali nevykti gausi bauda ir susimokėsi ir viskas :D. Ko čia nervuojatės?

Tokie žmonįs kaip tu nuvestų mus į žmonijos išnykimą. Ištekliai ir žemės yra tik pretekstas karui, o priežastys yra daug svaresnės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2979 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...