Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3480 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kvailai darot kas netiki. Žinoma, 70% tų visų "raganų" ir "šarlatanių" yra begalė, todėl tikrai ne visos yra gabios ant tiek, kad sugebėtų tau kažką išpranašauti. Bet žinau keletą, kurios tikrai yra apdovanotos kažkokia tai Dievo dovana. Man viena žinoma būrėja yra pasakiusi kur ieškoti žmogaus, kai jis buvo dingęs. Ji pasakė, kad jis kažkur visai netoli namų ir ji mato vandenį, jokio miško ar kt. Ir tai pasitvirtino. Tad, kas netikite siųlau tikėti tokiais dalykais, nes tai yra TIKRA ir NEIŠGALVOTA.

giphy.gif

Realiai nepasakyčiau, kad tikiu, bet yra buvę variantų, kad labai tiksliai papasakodavo mano tėvams apie mane, dar kol net gimęs nebuvau, sekantį kartą užsieniyje, Karpatų kalnuose tėvų draugė važiavo pas būrėją, tėvai įdomumo dėlei užėjo tik pačio kambario jos apžiūrėt, visų tų artefaktų ir kitų nesąmmonių, būrėja juos vos pamačius papasakojo iš kokios mes šalies, kokiu keliu važiuojam, kas mūsų  laukia (brolius, seseris išvardino ir apibūdino) ir pasakė tikslią vietą kur važiuodami atgal į Lietuvą pakliūsim į didelę avariją ir visi žūsim, tuose pačiuose kalnuose nuėjom pas kunigą ar kažką tokį, pašventino, kažkokią kalbą sukalbėjo ir viskas paėjo, tai kiek sunerimęs dėl jų aš, keisti žmonės. 

Kai man buvo 13metu lankiausi ten pas kažkokia burėja ten ta papasakoje apie mano praeiti, dabarti ir ateiti.

Praeiti mate mano dedes miri, galbut atspejo tik va kad ir metus atspejo :D siaip ten apie seima papsakoje atspejo kad turiu 3 seses bei apie teti atspejo. O siaip sake 18 metu tapsiu turtingu tai va jei per 3men tapsiu turtingas tai ir tikesiu :D

Mano nuomone musu smegenis paiima visa informacija ir ja pavercia savaip o ateities info nuskenuoja ir mes net neusimastant ja pritaikaom, pvz man bureja sake busiu turtingas tai daba perku loteriju bilietus jei to nebutu sakius kazin ar pirkciau :D

Mano pirma patirtis su būrėjomis (šiuo atvėju būrėju), buvo prieš pusė metų. Tai buvo čiūvelis gatvinių pramintas "šamanu", jis man už bambalį alaus (Litrą stipriausio) su taro kortomis išbūrę ateitį - pasakė jog manęs laukia gan sunkus etapas, iškart pasakau, jog visų detalių neatskleisiu nes tai gan asmeniška.

Praėjus keliom savaitėm po išbūrimo, aš jau buvau pradėjęs apie tai pamiršti, nesupraskite neteisingai tai įdomi patirtis, tiesiog aš niekaip negalėjau jo žodžiuose atrasti savęs. Pradėjus naujus metus koledže, susipažinau su daug naujų žmonių, tarp jų ir viena mergina, šio pasokojimo labui pavadinsiu ją "Rugile". Rugilė buvo simpatiška ir labai draugiška. Tolesnės savaitės neatrodė niekuom išskirtinės, bet kad ir kaip tai keistai atrodytų pradėjau pastebėti man išpranašautus dalykus, išpradžių tai buvo dalykai kuriuos buvo labai lengva sutapatinti su tuo kas man buvo išburta; gavau šiokią tokią traumą dėl kurios kurį laiką negalėjau sportuoti, tuopačiu dalyvauti mokyklos rengiamos varžybose, man buvo sakyta jog patirsiu nelaimę kuri kuriam laikui mane "pristabdys". Dėl man minėtos priežasties aš į tai pažiūrėjau skeptiškai ir vadovavausi logika, jog jeigu galvosi vienaip - tavo pasąmonė ir ves tave to link. 

Vėliau viskas vėl ėjo sava vaga, pakol neišgirdau, kad sunkiai susirgo vienas man artimų žmonių, tai vėlgi buvo išpranašauta, deka to į šį reikalą pradėjau žiūrėt kiek rimčiau ir beperstojo galvojau apie paskutinį man išpranašautą dalyką. "Mergina kuri tau linkės blogo", tuo metu neturėjau nė menkiausio įtarimo ką jis turėjo omenyje, bet po savaitės sužinojau. Pasirodo, jog Rugilė ilgą laiką iš manęs vokdavo, viskas nuo mokyklinių reikmenų ligi pinigų. Po to mes nebesikalbėdavom ir po kelių savaičių ji išsikrautė gyventi į kitą vietą. Jai išsikrauščius sužinojau, jog negana jos vagyščių ji dar ir nuteikinėdavo prieš mane žmones, jos motyvų man taip ir neteko sužinoti.

Žiūrint atgal; tai buvo labai keista patirtis. Ar aš tikiu būrėjomis? Šiuo klausimu mano nuomonė vis dar svyruoja, nesu mėgėjes tikėt jog mūsų likimas jau nuspręstas kažkieno kito ir jog tai valdo kažkokios angamtiškos jėgos, bet tuo pačiu manau, priešingas variantas būtų labai nuobodus. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3480 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...