Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3564 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

As ant tiek, kad atvirksciai nei kiti nenaudoju browseriu, as is karto jungiu console per kuria patenku i bet kuri puslapi, pvz 15min.lt visa info gaunu, kodo pavidalu po to visa koda supaprastinu iki zemiausio c++ lygio, kad butu lengviau ir desifruoju viska per desifravimo programa - visus gautus duomenis susimetu i savo haking toola, kuris desifruota info pakeicia is textinio pavydalo i vizualini, tada nukopijuoju viska i notepad++ ir taip perskaitau sau norima 15min straipsni.

O ant kiek esate pazenge jus?

(redaguota)

Nemanau kad tai yra pažangumo įrodymas.(Youtube triukas ir tiek). Jei tu tiek laiko sugaišti vien tik rasdamas straipsnį. kiek aš 3 perskaitęs. :), Būk praktiškas. jei labai nori iššsiskirk imk kokį chronium (open source browser) ir susimodink. O jeigu apie IT žinias nori kalbėt. Sutvarkyk bios chipą kuris negyvas jtag būdu. IŠLITUOT>KITĄ SULITUOT>NEXT PC>JTAG į chipą.>DOS>UEFI SHELL>Random bios DUMP>EDIT>FlASH>FIX

Redaguota , nario URAGANAS

HARD-UCP comming soon.

(redaguota)

Manau tik itin zemos kastos zmones naudojasi tokiais dalykais, kaip APPS, windows, ios, android, linux. rimti varo per CONSOLES

*Myliu SuperGames.lt* daryt ta patį jeigu jau yra padaryta. Ir veikia žymiai efektyviau. Nebūk šprotas neišradinėk dviračio. Sakai kažką apie console? tu supranti kad consolė gali būti ir ms>cmd>powershell o linux tai pat tai kokią tu konsolę naudoji. nyk su savo nesamonėm šprote. Nes ta tavo base console turi būti sukodinta. vistiek ant kažkokios platformos.

HARD-UCP comming soon.

*Myliu SuperGames.lt* daryt ta patį jeigu jau yra padaryta. Ir veikia žymiai efektyviau. Nebūk šprotas neišradinėk dviračio. Sakai kažką apie console? tu supranti kad consolė gali būti ir ms>cmd>powershell o linux tai pat tai kokią tu konsolę naudoji. nyk su savo nesamonėm šprote. Nes ta tavo base console turi būti sukodinta. vistiek ant kažkokios platformos.

Tau dar toli iki tokio lygio kuri esu pasiekes as, as naudoju 21a SNAPCROCODILE500 24XZ CONSOLE

(redaguota)

Tau dar toli iki tokio lygio kuri esu pasiekes as, as naudoju 21a SNAPCROCODILE500 24XZ CONSOLE

:/ gali eiti į kokį univerą už tai kad kinišką konsolę naudoji kuri yra vistiek su unix sukodinta arba linux. Nes consolės komandos irgi turi būti užprogramuotos. Gyvas asilas esi 21-mame amžiuje. su tavo tokiais pasisakymais ir consolę kad moki naudotis parašęs "--help" kol tu viską padarai pusę lietuvoj viengungių sugeba nusismočint.

HARD-UCP comming soon.

šiam žmogui aš net neturiu žodžiu

aš tai naudoju quantum kompiuterį, pas mane browseris skaito mano mintis ir gauna iškart visa informaciją apie tai ką mąstau ( ͡° ͜ʖ ͡°)

:/ gali eiti į kokį univerą už tai kad kinišką konsolę naudoji kuri yra vistiek su unix sukodinta arba linux. Nes consolės komandos irgi turi būti užprogramuotos. Gyvas asilas esi 21-mame amžiuje. su tavo tokiais pasisakymais ir consolę kad moki naudotis parašęs "--help" kol tu viską padarai pusę lietuvoj viengungių sugeba nusismočint.

tu šneki ir nejauti kaip nusišneki

(redaguota)

šiam žmogui aš net neturiu žodžiu

aš tai naudoju quantum kompiuterį, pas mane browseris skaito mano mintis ir gauna iškart visa informaciją apie tai ką mąstau ( ͡° ͜ʖ ͡°)

tu šneki ir nejauti kaip nusišneki

Pofig vapshe sulyginimas bet esmė suprasta. Dėl konsolės tai aišku visiems. kad vistiek jį turi būti su informacija.  Ir p.s žmogus visiems tik pisą protą. notepad++ kiek pamenu windows ir linux platformoms... tai jis naudojasi operacinę sistema.

HARD-UCP comming soon.

Pofig vapshe sulyginimas bet esmė suprasta. Dėl konsolės tai aišku visiems. kad vistiek jį turi būti su informacija.  Ir p.s žmogus visiems tik pisą protą. notepad++ kiek pamenu windows ir linux platformoms... tai jis naudojasi operacinę sistema.

Netepad++ mano consolei atsiveria irasius komanda -startnotepadpluplunow, mano console naudoja NAUJAUSIOS karto DI.

Nemanau kad tai yra pažangumo įrodymas.(Youtube triukas ir tiek). Jei tu tiek laiko sugaišti vien tik rasdamas straipsnį. kiek aš 3 perskaitęs. :), Būk praktiškas. jei labai nori iššsiskirk imk kokį chronium (open source browser) ir susimodink. O jeigu apie IT žinias nori kalbėt. Sutvarkyk bios chipą kuris negyvas jtag būdu. IŠLITUOT>KITĄ SULITUOT>NEXT PC>JTAG į chipą.>DOS>UEFI SHELL>Random bios DUMP>EDIT>FlASH>FIX

Tu tą vadini IT pažengimu? Laiko gaišimas ir tiek...

Nemaniau, kad čia galima rast ant tiek lengvai užkimbančių ant troliųveidukas%20(35).gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3564 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...