Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3131 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi sia tema meginsim isiaiskinti kuris forumietis yra pats nemegstamiausias, taigi sioje temoje, menesio eigoje rasom savo nemegstamiausius forumiecius o daugiausiai kartu paminetas narys bus isrinktas nemegstamiausiu forumieciu.

Kas jo laukia? Tesiog bus garsiai isjuoktas ir atmestas.

Maximaliai galima pateikti 3 kandidatus.

Nuomones turi buti pateiktos argumentuotai, kitaip balsai bus neiskaiciuoti.

Taigi turiu as sudares kelis savo nemegstamus vartotojus

augustas9991 -  ko gero vienintelis SG vartotojas kuris mano, kad aplink ji visi vaikai o jis vienas tik protingas, svarbiausia nors jis nera moderatorius, bet jis vis tiek pranes temoj, kokia tu taisykle pazeidej ir kaip tave turi nubaust. 99% jo tokiu pasisakymu buna veltuj.

IamTheDanger - Tesiog vartotojas spejas pakliuti per jo depresijas kelancias temas, visos jo temos praktiskai tokios pacios tik kitaip parasytos, pagal tai sprendziu, kad truksta jam demesio.

Turiu dar viena vartotoja galvoje apie kuri pranesiu siek tiek veliau, kadangi noriu isitikinti galutinai, kad jis troksta demesio ir bando apsimesti tuo kuom nera...

3993968.jpg

Bet šiaip tai, tavo ši tema tai iš vis be ryšio, ir tu pats esi keistas žmogus, nežinau kiek metų ir nežinau ant kiek tu išsilavinęs, bet manau yra dar kur tobulėt tau ir su kaupu - skaityk knygas. Čia "shit" nepostines. O aš ir mano "problemos" :)  - ne tavo supistas reikalas.

Redaguota , nario IamTheDanger

2d68aa92d936eef0e643cd90e1ca2f95.gif

(redaguota)

O jus prikolinat snd

Ne apie tave aš turbūt, gal kitoks5 jo nick. Tkg.lt kur turėjo, nu krč kur jau seniai scaminimu užsiima neatsimenu aš jo nicko. M hillas turi žinot nes pirko tą projektą o tas susigražino paskui arkaip ten :D

Galbut,nesu dar neivieno acc apart sito turejes ir niekad nesu projekto pirkes :D

Redaguota , nario denoxer

3993968.jpg

Bet šiaip tai, tavo ši tema tai iš vis be ryšio, ir tu pats esi keistas žmogus, nežinau kiek metų ir nežinau ant kiek tu išsilavinęs, bet manau yra dar kur tobulėt tau ir su kaupu - skaityk knygas. Čia "shit" nepostines. O aš ir mano "problemos" :)  - ne tavo supistas reikalas.

Su kiekvinu pranesimu tu man vis labiau nepatinki. ir as nesikisu i tavo problemas "rimtuoli", nes man ant ju p...

Castello — neįmanoma susišnekėt, rašyba apgailėtina, kažkoks nenuspėjamas, rusas(tikriausiai).

O ką, rusai ne žmonės? Visi toje pačioje planetoje gyvenam ir iš tų pačių primatų kilę. 

Šiaip visi čia su savais zajobais, visus reikia priimti tokius kokie jie yra, nors tiesą sakant Viršėnas užpisdavo verkti visose temose ir įrodinėti, kokie visi kvaili ir koks jis protingas, na bet realiai žmogaus nepažįstant nieko ir sakyt negali :)

(redaguota)

darell ir kiti tie mažvaikiai kurie freepostiną ir bando parodyti daug išmanančius. Arba tie kuria kuria beviltiškas temas klausdami vaikišku dalykų. 

Kažkaip tiesa sakant tikėjaus savę šitoj temoj pamatyt. Parodyk tu bent viena mano freepost'ą kuriame aš bandžiau įrodyt daug išmananti ir paskui kalbėk šudą apie žmogų kuri tu mažai pažysti, tiksliau išvis nepažysti  :)

Redaguota , nario darrel.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

"UAB Žlugdom" - [MODERATED], kuriam trūksta dėmesio, arba šiaip yra nuskriaustas gyvenimo.

RoeX - dar vienas [MODERATED], kuris reiškiasi daug, bet yra vpš [MODERATED], kuriam pienas nuo lūpų dar nenudžiuvęs

awww. Aciu, as irgi myliu tave :wub:

Niekas mano vardo neįrašė. Jaučiuosi užmirštas.

Nekenciu taves!

《Moon》 - Narys kuriam nuo pranešimų skaičiaus didėją e-penis, pamenu labai daug rašė gfx skiltije, buvo praneštas, bet taip ir nenubaustas, nuo to laiko jo nemėgstų.

RoeX - žmogus iš ateities - dar tiksliau bando apsimestį tuo kuom nėra. Pirmą karta balsavo rusgėjo 27 d https://www.supergames.lt/topic/276642-uz-ka-balsuosite/

nebalsavau ;)

Kažkaip tiesa sakant tikėjaus savę šitoj temoj pamatyt. Parodyk tu bent viena mano freepost'ą kuriame aš bandžiau įrodyt daug išmananti ir paskui kalbėk šudą apie žmogų kuri tu mažai pažysti, tiksliau išvis nepažysti  :)

Jis gal turėjo omenyje, kad tu bandai pasirodyti per daug "poetišku" (neparenku kitokio žodžio) kaip trylikametis. Kad ir šiame post'e, viską taip grakščiai išdėstei, nu krč nežinau kaip pasakyti, tiesiog kai mūsų karta buvo trylikos metų mes dar buvom žali vaikai, valgėm smėlį ir vos pratardavom r raidę. Gal suprasi ką turėjau omenyje. 

Niekas mano vardo neįrašė. Jaučiuosi užmirštas.

Nu man irgi įdomu, tiek riedavausi ankščiau su forumiečiais ir vis dar neįrašytas. 

Jis gal turėjo omenyje, kad tu bandai pasirodyti per daug "poetišku" (neparenku kitokio žodžio) kaip trylikametis. Kad ir šiame post'e, viską taip grakščiai išdėstei, nu krč nežinau kaip pasakyti, tiesiog kai mūsų karta buvo trylikos metų mes dar buvom žali vaikai, valgėm smėlį ir vos pratardavom r raidę. Gal suprasi ką turėjau omenyje. 

Nu man irgi įdomu, tiek riedavausi ankščiau su forumiečiais ir vis dar neįrašytas.

Kalbėk už save ble, 13 metu jis smėlį mat valgė :D

Eik Namo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3131 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...