Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3565 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Saugu, pirkau laikrodžio dirželį už 60 eurų, tai buvo kažkas panašaus į registruotą siuntą, gavau sekimo kodą ir pardavėjas pats visad rašydavo ir klausdavo, ar prekė atėjo ir ar viskas su ja ok, nes labai lengva juos užtampyti per teismus ir tada tarkim už tai kad tave apgavo nors ir ant 2 eurų vertės laikrodžio, jiems patiems baudos 100 kartų didesnės pareis. O šiaip aišku būna kad neatsiunčia, bet ne pardavėjų kaltė, tiesiog pasimeta kur nors tas siuntinys pakeliui, tai rašai pačiam pardavėjui ir aiškini kaip viskas įvyko, jeigu neatrašo ar pnš, rašai eBay supportui ir tada jau per porą dienų jie patys viską sutvarko ir grąžina pinigus. 

(redaguota)

Drabužius išbandžiau, iš kinų net nepirk visa kita, klaviatura, pele pirkau, kilimėlį. Viskas gerai.

P.S patariu tel dangtelius pirkt.

P.S.S sxx toys patariu. (Y)

Aš kartais nusiperku kokius marškinius ar maikę ale "vienam kartui" užsidėt, visad net pats nustebdavau, kai atsiųsdavo labai geros kokybės rūbus ir net mano dydžio. Nešioju jau kelinti metai ir dar nesusidevėjo, nors mokėta buvo po daugiausiai 4 eurus. Bet kai nusipirkau striukę, iškeikiau visą ebay'ų, atsiuntė kažkokį skudurą, dabar mašinai valyt laikau. Batus irgi esu pirkęs, atsiųsdavo puikios kokybės ir tinkamo dydžio, tai dabar tik striukų ir paltų ten neperku, visa kita super.

Atsiunčia su prasta kokybe, ne visi. Bet jau geriau nepirkt elektroniniu daiktu. Nes jau buna neveikiantys. 

Labai retas atvėjis, ankščiau pirkdavau iš ebay visokius niekučius ir perparduodavau užsikėlęs kainą, įvairiausios elektronikos prisisiunčiau, viskas veikė, tiek įvairūs muzikos grotuvai, tiek holografinis red dot taikiklis mano airsoftiniam AK. Žiūrint iš ko perki visa tai.
Redaguota , nario cCheerSs
(redaguota)

Sveiki, kadangi jau turiu prekę apsisprendęs ką pirkti, tad noriu paklausti jūsų nuomonės, ar galima pasitikėti ebay, nuomonės prašau :D Pirkinio kaina ~50 USD.

pirkau vasarą iphone 5s iš ten, rašė unlock ir pan, viskas zjbs ždž, atsiunte, prirakintas, su ekranu kažkokiu įskilusiu, tai parašiau, išsiunčiau ir grąžino pinigus, atskridau į lietuvą ir ten nusipirkau tada, čia anglijoj viskas buvo. O šiaip tai retai taip būna, saugu, gali pirkti drąsiai manau. Ai o visokius dėkliukus telefonų, pleveles gali pirkti, atsiunčia greitai, gerą daiktą ir pigiai

Redaguota , nario TomyG

pirkau vasarą iphone 5s iš ten, rašė unlock ir pan, viskas zjbs ždž, atsiunte, prirakintas, su ekranu kažkokiu įskilusiu, tai parašiau, išsiunčiau ir grąžino pinigus, atskridau į lietuvą ir ten nusipirkau tada, čia anglijoj viskas buvo. O šiaip tai retai taip būna, saugu, gali pirkti drąsiai manau. Ai o visokius dėkliukus telefonų, pleveles gali pirkti, atsiunčia greitai, gerą daiktą ir pigiai

Tai ka, anglijoj iphone nera pirkti?

Pirkau labai daug kartų, apie 50 pirkinių esu pirkęs ir du kartus apgautas. Pirmą kartą atsiuntė kitą prekę, vpš moterišką diržą rožinį kažkokį :DD O kitą kartą pirkau mamai UV led lempa nagams, mokėjau 25USD ir apgavo, neatsiuntė prekės, bet dėl abiejų pirkinių susigrąžinau pinigus. Ebay pliusas tame, kad jei negauni prekės, visada atgauni pinigus. Arba jei ir gauni prekę, vis tiek gali susigrąžint pinigus, visi čia žino tai.. :D Ebay saugumas tuo pačiu gerai, bet tuo pačiu ir fucked up, nes daug kas taip ir daro norėdami gaut nemokamas prekes, ir jas gauna aišku be jokių didelių pastangų :DDDD 

tumblr_nt5ipiWdgH1s40t92o1_500.gif

Kaip galima sakyt saugu ar ne, jei pardavejai tai skirtingi? Pats pirkau kazkada kazka uz 9€, neatsiunte per 1men, rasiau, jie tempe laika kol baigesi tas laikotarpis. Is kito irgi pirkau uz 8, atsiunte, tai cia sakau, priklauso nuo pardaveju, ziurek atsiliepimus, patikimuma ir t.t

Tai tuos 9€ galėjai per paypalą susigrąžint jei paypalu atsiskaitai, aš tuos 25€ susigrąžinau per paypala, nes pardavėjas po mano nupirktos prekės tai ištrynė savo acc ir vsio, nebesugausi.

tumblr_nt5ipiWdgH1s40t92o1_500.gif

Kaip matau esi naujas pirkėjas...Turiu keletą patarimų perkant.

• Atkreipk dėmesį į pardavėjo reitingą, profilį (kuo didesnis, tuo geresnis).
  • Jeigu negauni prekės iki nurodyto laiko geriau atsiimk pinigus.
  • Jei negauni prekės ir bandai atsiimti pinigus, o pardavėjas parašo kad palauktum JOKIU BŪDU NELAUK, jie taip temps laiką kol praeis kažkoks tam tikras laikotarpis kai "Paypal" ar "eBay" negalės gražinti tavo pinigų. (Man taip neseniai buvo, nelaukiau)
  • Pirk per "Paypal", surišk savo kreditinę kortelę su "Paypal" paskyra ir bus viskas saugiau.

Bet šeip tavo klausimas nelabai teisingas, nes "eBay" yra platformą kurioje prekes parduoda individualus žmonės. Taip kad viskas priklauso nuo pardavėjų.

*Jau 4 metai su SuperGames.lt!!!*

Mano sukurtas Android žaidimas:  Spausk Čia

Mano YouTubę kanalas:  Spausk Čia

Kaip matau esi naujas pirkėjas...Turiu keletą patarimų perkant.

• Atkreipk dėmesį į pardavėjo reitingą, profilį (kuo didesnis, tuo geresnis).
  • Jeigu negauni prekės iki nurodyto laiko geriau atsiimk pinigus.
  • Jei negauni prekės ir bandai atsiimti pinigus, o pardavėjas parašo kad palauktum JOKIU BŪDU NELAUK, jie taip temps laiką kol praeis kažkoks tam tikras laikotarpis kai "Paypal" ar "eBay" negalės gražinti tavo pinigų. (Man taip neseniai buvo, nelaukiau)
  • Pirk per "Paypal", surišk savo kreditinę kortelę su "Paypal" paskyra ir bus viskas saugiau.

Bet šeip tavo klausimas nelabai teisingas, nes "eBay" yra platformą kurioje prekes parduoda individualus žmonės. Taip kad viskas priklauso nuo pardavėjų.

Faktiškai jei perki ne iš atskiro asmens, o kokios nors įmonės, ar parduotuvės (pačiame ebay'uje), visad reitingas būna + -  99.8%, galima drąsiai pirkti iš jų, jeigu paskui grybauja su atsiuntimo data, visad grąžina pinigus, jeigu perki iš atskiro asmens, šiaip ebay vartotojo, tada nesunkiai gali likti apgautas. O šiaip gerai kad priminei dėl PAYPAL surišimo su kreditine kortele, taip tikrai žymiai patogiau, perkant įvedi tik slaptažodį ir viskas, pinigai nuskaičiuoti. Perkant iš kinų dažnokai būna kad svolačiai neatrašo, kai kyla bėdų, bet dažniausiai kaltos būna šventės, pas juos tų švenčių šimtai, dažnai būna kad dėl tų švenčių jie nedirba ir dėl to neatrašo.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3565 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...