Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3124 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas skaitantiems, įdomumo dėlei norėjau pasidalinti įspūdžiais nuo žaidimo ir taip pat išgirsti jūsų nuomonę į tai. 

Tiesą sakant labai ilgai laukiau šio žaidimo, kadangi esu labai didelis šių serijų fanas. Tiek pirmą, tiek antrą dalį esu perėjas mažiausiai du kartus ir iki dabar skaitau antrą dalį kaip geriausia žaidimą už sugalvota žaidimo scenarijų. Išleidus kūrėjams antrą dalį, iškarto - pirmą dieną nusipirkau ir pradėjau žaisti, galima sakyt jau esu perėjas visą žaidimą. (Taip, aš esu pamišęs šiuo žaidimu.). Tačiau daugumoje nusivyliau dabar išleistu žaidimu ir pasidalinsiu savo nuomonę, kodėl būtent šis žaidimas manęs taip nesužavėjo, kaip senesnės dalys. 

Išties, mafija trečia yra pilna visko, kas krenta į akį ir priverčia pasakyti: wow, gražu, fantastiška, įdomu. Tačiau žaidžiant man vis kažko trūkdavo. Gal būt gyvesnio miesto, gal būt labiau sukonfiguruotos grafikos (Kalbu apie dienos atmosferą). Saulėlydžiai ir saulėtykiai nėra tokie gražūs po GTA 5 žaidimo, nėra jaukumo kitaip sakant. Net negaliu išsireikšti ko man būtent trūko ties šia vieta, bet faktas jog truko. Antras dalykas, man nepatiko tai jog Mafija visada buvo tas žaidimas, kuriame mes žaidžiam viską griežtai pagal scenarijų. Visada viskas vyksta tik siužetu ir jokių pašalinių misijų ar užduočių nebuvo, kas šį kartą pasikeitė ir vertė daryti tai, ko visiškai nenori. 

Nežiūrint į tai, jog žaidimas turi savo trukumų - galiu drąsiai sakyti jog jame yra ir daug pliusų. Pirmas iš man patikusių dalykų tai didelis žemėlapis su kiekviename kampelyje sava atmosfera. Patiko ganėtinai nebloga variavimo fizikų sistema. Patiko ir tai, jog dauguma pastatų turi savą interjerą, kuriame galima pabūti, apžiūrėti. Kitaip sakant patiko man atidarytas pasaulis, kuriame nepritrūko kažko tuo metu, kai kažkur tam tikru laiku norėjosi patekti ir apsižvalgyti. 

Dabar pasakysiu tai, kas man labiausiai patiko - Tai vėl gi žaidimo siužetas. Siužetas šį kartą gal būt nėra standartinis šio žaidimo pavadinimui. Kadangi pirmoji ir antroji dalys buvo tikrų tikriausiai apie mafiją, kas labai patiko. Trečia dalis vis gi jau gal būt neatitinka pavadinimui "Mafija" tačiau scenarijus čia labai aiškus, įtraukiantis ir duodantis savo atmosferą. Būtent tokia atmosfera kuria turi kiekviena mafijos dalis - Tai pagrindinis dalykas, pasakantis jog tai yra mafija, akcentuojantis tai. 

Kaip ten bebūtu, žaidimas yra Mafija o žaidžiant to net nesuvoki. Tuo pačiu, noriu pasidalinti epizodu, kuriame aiškiai parodomos galimybių, kad ir smulkių sąlygos - parodoma tai, kas buvo iškirpta, kas buvo visiškai pamiršta. Ir tuo pačiu noriu paklausti, kokia jūsų nuomonė apie žaidimą ? 

https://www.youtube.com/watch?v=gSngCpGpw4k

• Teigiamai 5
(redaguota)

Neesu didelis Mafia fanas, tačiau abi pirmąses dalis esu perėjęs ir jos man tikrai paliko neblogą įspūdį. Ką galiu pasakyt apie trečiąją dalį, tai pamatęs pirmuosius trailerius ir supratęs siužeto esmę iškart nurašiau šį žaidimą, kadangi jo idėja buvo visiškai priešinga pačiam žodžiui "mafia". Todėl net nelaukiau šio žaidimo, nieko iš jo nesitikėjau. Na, bet jau trečia diena kaip jį žaidžiu ir galiu pasakyt jog tikrai buvau susidaręs blogą įspūdį. Nors vis gi, tai nebėra "mafia", bet žaidimas tikrai labai geras. Siužetas įdomus, atviras pasaulis nuostabus, o galimybė pasirinkti kaip pereiti per visą žaidimo istoriją - man tikrai labiau patinka, nei fiksuotas gameplayjus, nepaliekantis žaidėjui pačiam nieko nuspręsti, ar pakeisti. Labiausiai nepatinkantis dalykas, tai vairavimo fizikos bei kamera, nors vis gi matosi pažanga lyginant su praitomis dalimis. 2k vis vien ownina R*, galėjo jiem ir duot vairavimą padaryt, GTA man visad labiausiai patiko tuo aspektu.

Redaguota , nario ProGreen
  • Teigiamai 2

Filthy-Frank.jpg

Žiūrėjau 2 gameplay serijas, ir ką apie tai galvoju.

Pats veikėjas, pagal mane jis gan realistiškai sukurtas bet jis nerodo jokių emocijų, visiškai nepanašus į mafijozą.

Kiek domėjausi vis dar nesupratau kuriam laike žaidimas, ar jis mūsų laikų? Tai kad puse mašinu senoviškos, mafijos laikų? Iš kur tokie drabužiai? Armani tais laikais siuvo tokius?

Per misijas tu tiesiog šaudai gaudai, kur kiti mafijos reikalai? Cigaretės ir pnš?

Tiesiog žaidimas nesižiūri taip kaip watch dogs 2 ar gta V.

• Teigiamai 1

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

Galiu laikyti save Mafia žaidimo fanu, bet ši dalis manęs kažkaip netraukia.. Antrojo dalis tiesiog super, visos tos smulkmenos pragalvotos iki galo, įvairūs, atrodo net neaktualūs dalykai, bet visgi labai pagyvino žaidimą. Pažiūrėčiau šitą video kur temoje įkėlei, tai kas labai nepatiko, kad Mafia 3 personažas visad laksto kaip pasiutęs, vos iš vietos pajuda iškarto rauna į priekį kaip per šimto metrų bėgimą.. Veidrodžiai kaip iš siaubo filmo, dūmai primena garus iš senos senos elektroninės cigaretės, kojos kiaurai lavonus lenda, nors jau ir Mafia 2 to nebuvo, pažiūrėjau kelis gameplay, tai visiškai nebeprimena Mafia žaidimo. Antroja dalyje buvo moterys, cigarai, viskis, kostiumai, rimti automobiliai ir kiti mafijoziški dalykai, o čia tai šiaip atrodo kaimietis siaučia mieste ir tiek. Dabar tikrai nepirksiu, norėčiau pradžiai susirasti kur nors piratinę versiją, kad pasibandyti ir pažiūrėti ar patiks.

• Teigiamai 2
(redaguota)

Pažaidus pora dienų štai ką galiu pasakyt. NĖRA KĄ VEIKT !
Žaidime pliusų yra pvz kaip atmosfera skirtinguose kvartaluose,susišaudymai, artimos kovos, cutscenes bei žinoma story mode kiek teko iki šiol žaist.

Bet minusu šiame žaidime yra daug daugiau negu pliusu. Pirmiausia tai optimizavimas šio žaidimo yra nk gero. Grafika irgi kažkokia irgi ne tokia kaip siūlė iš duotų gameplay video ir t.t Sekantis dalykas tai botai ir priešai vpš be jokio dirbtinio intelekto kažkokie neišbaigti. Orų sistema yra tragiška, pažiūrėkit gameplay arba patys pažaiskit suprasit. Kitas dalykas, kad šiame žaidime esi pats kiečiausias lyg dievas, darai ką nori ir kada nori, pvz jeigu pavogei mašina ir praneša kad eina kažkas kviest policijos a tai pxj, išlipi iš mašinos pasigauni tą veikėja kuris nori skambint policijai, paspaudi Q raidę ir fvsio iš vieno smūgio žmogus negyvas, o visiems aplinkui yra pxj, jokiu emocijų, nieko. Pasaulis žaidimo yra gan didelis, bet viešpatie, veiksmo jokio, nei gatvėje nei kelyje. Ždž kalbant apie veikla žaidime, tai ką galite daryti žaidime tai vykdyti istorijos misijas ir pašalinęs misijas, bet blmb o ką toliau be viso šito žaidimas gali pasiūlyt, o gi visokiu playboy žurnalų paieškas ir kt smulkius šudukus, kurie žaidimo nei kiek nepagyvina ir neatneša tuo labiau įdomumo ar įvairovės. Ždž žaidimo istorija ir gameplay man visai patiko, bet kiti dalykai tai nu nafik. + Žaidimas bugovas neina vykdyti pašalinių misijų :)

Redaguota , nario Aleksas
  • Teigiamai 2

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Nenorėjau kurti atskiros temos šiam klausimui, tai prikelsiu šią:

Man vienam jis nežmoniškai lagina? Atsisiunčiau iš torrentų codex versiją ar kaip čia teisingiau pasakius, pirmas dalykas, tai kad baisiai lagina važiuojant mieste, duok Dieve 10-15 fps, nors tarkim BF4, GTA V ir panašūs žaidimai 30-50 FPS ant beveik maksimalių nustatymų sukasi, o kitas dalykas, tai kad automobiliai keliuose sukasi ratais, važiuoja priešinga eismo juosta, daužosi, sprogdinasi, nu krč baisu, aplamai va kiek pažaidžiau, tai baisiai nusivylęs likau.

• d0Se užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3124 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...