Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3130 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tu turbut skaityti nemoki, tik rašyti? Man buvo viskas uždėta tai ką žadėjo Lawless, tačiau kai Lawless išmetė iš projekto jie pradėjo man viską po biški mažinti.

Ką tau numažino ? Kaip ir turėjai tą forumo rangą, tai ir turi jį. O tai ,kad iš chato išmetė, tai čia jau nereikia ašarų liet. 

Dėl admino nemanau, kad kažkas sutiko, kadangi kai jam parašiau ar dar gausiu administratorių serveryje jis man imetė ignorą :)

Nu čia žinai įprastas dėsnis, dažniausiai savininkai ir ignoruoja, plius serveris dar nestartavo , tai nėr kur skubėt :)

Ką tau numažino ? Kaip ir turėjai tą forumo rangą, tai ir turi jį. O tai ,kad iš chato išmetė, tai čia jau nereikia ašarų liet. 

Nu čia žinai įprastas dėsnis, dažniausiai savininkai ir ignoruoja, plius serveris dar nestartavo , tai nėr kur skubėt :)

Gal tu nebekomentuok :D Nes matosi kad tu arba būsi tas Lukas arba koks jo draugas ir bandai gynti jo reputacija bet nelabai kas išeina.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

(redaguota)

Itartina, nes kai apie admin paklausiau imetė ignorą, o kai parašiau dėl kito dalyko iškart atrašė, tai kas čia?

Redaguota , nario .Schωartzas`

.

:DD kaip man tokie degradukai patinka, tai pyzdec :D ta prasme, tu tareisi su skripteriu ( kuris projekte yra mazdaug absoliutus 0, nes jam yra mokami pinigai, jis net administratorius nera ), nesitarei su savininku ir vaidini dabar nukentejusyji? wake up, pats kaltas :D

Įdomu kiek laiko tas serveris gyvuotu be scripterio?

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

:DD kaip man tokie degradukai patinka, tai pyzdec :D ta prasme, tu tareisi su skripteriu ( kuris projekte yra mazdaug absoliutus 0, nes jam yra mokami pinigai, jis net administratorius nera ), nesitarei su savininku ir vaidini dabar nukentejusyji? wake up, pats kaltas :D

OO pyro pakomentavo, apie tave išvis nėra ką kalbėti, kai parašiau ar reikės ką įgarsinti atrašei draugų neieškai, šiaip ar taip aišku, kad bus tavo slaptų komandų prikurta ir dar šneki kažką?

.

O tu greičiausiai būsi tas iš minios, kuris bando pritapt prie chato ir tik pastumt čia atėjo, bet tam ,kad isigilint į temą, smegenys neišsivystė dar. 

O ką ten gilintis :D čia pagrindė tik Luko fanai susirinke ir viskas.

HP Omen 15

OO pyro pakomentavo, apie tave išvis nėra ką kalbėti, kai parašiau ar reikės ką įgarsinti atrašei draugų neieškai, šiaip ar taip aišku, kad bus tavo slaptų komandų prikurta ir dar šneki kažką?

kaip as galiu spresti ar ka nors reikes igarsinti, jei as dirbu uz pinigus ir projekto klausimu nesprendziu? :D rimtai, atsigauk. o del mano slaptu komandu, tai tau maziausiai reikia rupintis

Aš jį išmečiau? Išmetimas iš projekto būtų ir forume viskas nuimta, tiesiog pašalinau iš skype čhato, nes man jis ten nereikalingas, ten reikalingi žmonės kurie užema pareigas kurie tvarko foruma, forume ir serveryje viskas kaip ir žadėta, lawlessui kaip pridėjo į čhata jau sakiau, kad įgarsintojų man ten nereikia. Taip, kad verk tu kiek nori, tareisi su idiotu su idiotu ir aiškinkis. Dexinoz tau žadėjo man apie tai ką tau jis duos nebuvo pasakyta, išmečiau viena idiota kitas prabudo. Ir iš komandos čhato išmečiau, kadangi aš tavęs nežinau gal tu esi Dexino palikuonis ir jam viska raportuoji kas pas mus vyksta, su tokias parašymais, dėl pinigų prašymo tikrai man nesuteikiai jokio pasitikėjimo ir iškart kilo abėjonės ar tu neesi su Dexinozu draugai ir ieškot būdų kaip dar iš manęs pasipelnyti, verk čia kiek nori aš tau nei cento nebuvau žadėjas mokėti, admin serveryje sakiau duosiu, vadinas duosiu. O pinigus pamiršk :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3130 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...