Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3154 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Po viso No Man's Sky hype, žmonės nusivilie pamatė tikrajį žaidimą, pusė pažadų buvo neišpildyta.

Nepaisant nesekmės, mes turime naują vilti! Kompaniją System Era Softworks pristatytas žaidimas Astronner atkeliauja į Xbox One ir Steam Early Access paltformas, Gruodžio 16d. 

Trumpas žaidimo aprašymas iš oficialaus puslapio (verskitės patys).

As an Astroneer, you must find a way to dig out a life on one of a multitude of harsh new worlds. Blast through the terrain to uncover precious artifacts and materials you can use to fuel your quest to become a wealthy baron in the stars. Along the way, discover oddities, raise questions, and uncover mysteries. Perhaps not all is as it seems

Žaidimas turės CO-OP režimą iki keturių žaidėjų, ko No Man's Sky taip ir nesulaukemė.

Šaltinis

JEI NEPATIKO MANO VERTIMAS - VERSKITES PATYS.

Redaguota , nario darrel.
  • Teigiamai 3

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Nieko gero... Kaip ir su tuo pačiu No Man's Sky, pažaisi porą valandų ir atsibos.

Nepažaidus negali sakyti taip :)

Star citizen bus rimtas žaidimas, o čia vaikiška nesąmonė. 

Kad jau low poly tai jau vaikiška nesamonė? bruh... O dėl pirmo argumento nieko pasakyt negaliu, iš nuotraukų kurias mačiau google vaizduose atrodė tikrai neblogai  :lol:

• Teigiamai 1

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Atrodo įdomiai, būt gerai kad ir ant xbox 360 būtų bet nebus čj ;D

Pamirškit jau tuos xbox 360 ir ps3 jie gal ir legendos bet jau mirusios.

HP Omen 15

• d0Se užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3154 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...