Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Mirties baime

4gamers.lt administracija

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2994 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sorry , kad rasau be lietuvisku raidziu.

Taigi noriu uzmegsti pokalby sioje temoje apie mirties baime. Ar kada susimastete apie mirty? Kad numirs artimieji , tarkim tevai ir liksime vieni? Kad prarasime tuos kuriuos mylejome? Man kartais tokios mintys uzplusta ir tiesiog neina nebemastyti. O ar jus kada nors buvo tokia baime uztikusi? Ar kada susimastete? Sioje temoje galite apie tai issipasakoti :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Žinoma apie tai niekas nenori galvot , ir tikrai šeimai savo kad ir pykstiesi bet norėtum kad jie gyventu kartu ilgai , o ne kad kažkada paliks ir panašiaia , pačiam kartais užeina tokios mintis , bet tiesiog jas nuvyju nes apie tai nenoriu galvot , džiaugtis reik šia diena :)

3caf41e45adf2c968e5328e45cde5ace688.png

Nuoroda į komentarą

Žinoma apie tai niekas nenori galvot , ir tikrai šeimai savo kad ir pykstiesi bet norėtum kad jie gyventu kartu ilgai , o ne kad kažkada paliks ir panašiaia , pačiam kartais užeina tokios mintis , bet tiesiog jas nuvyju nes apie tai nenoriu galvot , džiaugtis reik šia diena :)

Aš tai iki 20 suskaičiuoju ir pačios praeina

Nuoroda į komentarą

Kaip buvo citata, jeigu gyveni vertinga gyvenimą mirties nebijai.

O realiai kaip bebūtų banalu, nuo mano baimės niekas nepasikeis vistiek mano kūnas kažkada numirs ir iš manęs nieko nebeliks. 
Tiesiog nematau ko bijoti, dažniausiai mąstau jog reikia susirasti ko greičiau antrąją pusę, ir nugyventi su ją ta gyvenimėli.

O šiaip esu įsikeles sau gyvenime tikslus, kuriu siekiu, ir tiesiog tokios mintis nepapuola, o jeigu kažkam sunku apie tai negalvoti pabandykite suprasti. Jus nieko nepakeisite, ir išvis mes gyvename ganėtinai ilgai.

Senovėje žmones gyveno tik 30 metų, o dabar tai net 3 kartus gyvenam ilgiau. :)

Nuoroda į komentarą

O ar kas pagalvojote , kad ateityje bus tokių atradimų , kad žmogus galės gyventi vos ne amžinai? :D

Kaip bebūtų banalu, tačiau technologijos pakeis žmones, daugiau darys kompai negu patys žmones ateityje, todėl nemanau jog žmonių rase labai pratęs ta pragyvenama amžiaus laiką, ir tai jeigu pratęs ne visiems tai bus prieinama.

Toliau, tai ir tai mes dabar ilgai gyvename, seniau žmones negyveno net 30 metų, o mes turime visus 100 :)

Nuoroda į komentarą

Mirties baimės nebijau,bijau mirti nepadaręs apie tai ką visad svajoju padaryt,neparodęs artimiem žmonėm ką jie man iš tikro reiškia ir t.t. Mirt nebijau,bijau tik išeit nenuveikęs nieko.

O kad artimieji ankščiau ar vėliau išeis tai nieko nepadarysi,stengiuos negalvot,nes poto liūdna būn.

Nuoroda į komentarą

Aš ne tai, kad bijau, bet tiesiog neįsivaizduoju mirties, man ji nėra suprantama kažkodėl. Atrodo nesąmonė, kad nieko gali nebejaust ir pnš. Laidotuvėse, visąlaik galvoju, kad tas žmogus atsikels. Keistas aš esu :D

Durnas tu, o ne keistas :D

Mirs tai mirs kas dabar daryt?

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2994 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...