Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3611 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Zole  

37 balsai

1. 1. Esat zoles paruke?

• Taip
      13
    • Ne
      25

Recommended Posts

(redaguota)

*Myliu SuperGames.lt* kiek čia daug pedagogų turim :D. Šiaip prieš narkotikus aš, žolė toks pats narkotikas kaip ir visi kiti, tik netoks stiprus, aišku ten kažkur Pasaulyje yra žolytės kuri beabėjo kad kenkia nedaugiau nei cigariukas ir gal net kažką gydo, esu buvęs ankščiau ant to šūdo užsikabinęs, dažnai eidavo į trasą bongelis 1.20m ilgio, kibirai, jointukai, burkos, gervutės, ai kažkaip *Myliu SuperGames.lt*, buvo tai buvo, rūkydavau ir hašišą ir leman haze ir dar ten kažkokių, bet per daug nesigilindavau, svarbu kad natūra būtu, chemijos nepernešu, tfu. Pabandyti gyvenime visko reikia, tik reikia būti labai atsargiam, beabėjo labai svarbu su kuo tai darai, su metais patikrintais draugais, tada viską galima, bet tik ne kokioj nors nepažįstamų kompanijoj, draugai jau pasimokė, man proto užtekdavo, šiaip kžn rūkydavau metus gal ar daugiau laiko, nieko neatsitiko, atmintis tik suprastėjo, nei ten sudžiuvau, nei smegenys išsausėjo nei ką, ir sportui nieko netrukdė, apetitas visada yra, visada pakankamai skyčių gerdavau, žodžiu tik pliusas.  :D. Poveikis skirtingas būdavo, bet šiaip visada smagu, visada pramuša ant kėšariuko.  O proto jūs man, pedagogai, nepiskit, gyvenu pirmą kartą.

Redaguota , nario cCheerSs

*Myliu SuperGames.lt* kiek čia daug pedagogų turim :D. Šiaip prieš narkotikus aš, žolė toks pats narkotikas kaip ir visi kiti, tik netoks stiprus, aišku ten kažkur Pasaulyje yra žolytės kuri beabėjo kad kenkia nedaugiau nei cigariukas ir gal net kažką gydo, esu buvęs ankščiau ant to šūdo užsikabinęs, dažnai eidavo į trasą bongelis 1.20m ilgio, kibirai, jointukai, burkos, gervutės, ai kažkaip *Myliu SuperGames.lt*, buvo tai buvo, rūkydavau ir hašišą ir leman haze ir dar ten kažkokių, bet per daug nesigilindavau, svarbu kad natūra būtu, chemijos nepernešu, tfu. Pabandyti gyvenime visko reikia, tik reikia būti labai atsargiam, beabėjo labai svarbu su kuo tai darai, su metais patikrintais draugais, tada viską galima, bet tik ne kokioj nors nepažįstamų kompanijoj, draugai jau pasimokė, man proto užtekdavo, šiaip kžn rūkydavau metus gal ar daugiau laiko, nieko neatsitiko, atmintis tik suprastėjo, nei ten sudžiuvau, nei smegenys išsausėjo nei ką, ir sportui nieko netrukdė, apetitas visada yra, visada pakankamai skyčių gerdavau, žodžiu tik pliusas.  :D. Poveikis skirtingas būdavo, bet šiaip visada smagu, visada pramuša ant kėšariuko.  O proto jūs man, pedagogai, nepiskit, gyvenu pirmą kartą.

Jau tau nepapisim nes matau, kad jis jau dapistas.

Pasidalinau patritimi, pasipasakojau ko esu gyvenime bandęs, ankščiau, ir dėl to kad aš kadaise buvau nukrypęs nuo kelio ir galbūt per daug su leidau žaisti su tom nesąmonėm esu dabar dapisto proto? :D. Puikus mąstymas, žmogau, taip ir toliau. Tema būtent apie tai.

Išsiliek pasijausi geriau.

(redaguota)

Kurie rasot, kad cia zjbs, pasijuoksi, pasidziaugsi gyvenimu..

o tai nuo alkoholio ne tas pats? Lygiai taip pat juokas ima, lygiai taip pat i galva duoda. O jeigu su gerais draugais uz stalo, tai ir gyvenimu pasidziaugsi, galu gale i kluba nueisi, su merginom pasoksi, gal kokia ir susirasi ir manau bus daug linksmiau nei zolyte rusy traukt. Alkoholi isgersi, prasiblaivysi, uzvalgysi ir viskas (na nebent dar pykintu is ryto, butu negera, nors zinotum, kad nereikes daugiau nusigert, bent atkratys) Na o tiems kurie neturi valios gali ne 2 ir ne 4 kartus kaseka laikyt rankoj. Nieko nesakau tiems zmonem kurie pabande ir viskas.

Redaguota , nario Hatice

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3611 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...