Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3674 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Dirbu,sportuoju, savaitgalius leidžiu prie vandens, jei yra tokios karštos dienos kaip pastarosios. Kažkiek vargina ta pati rutina kasdien, bet stengiuosi paįvairinti tą vasarą vis naujais dalykais :D Tik žinoma, galėtų taip stipriai nekaitint saulė, kai šilta smagu, bet čia jau per daug :D Taip pat yra planų nuvykti į kokį festivalį , bet kažin kaip bus :D

Redaguota , nario ElecTR

Parduodamas FB puslapis (~800like)

Pigiai parduodamos LoL paskyros!

Tokie orai jau įgriso. Sėdžiu namuose visas suprakaitavęs, išlindi į lauką jau po poros minučių raudons kaip vėžys, kol nueini iki to ežero, tai jau visas šlapias. Tai dabar, tai tik prie ežero gali išgyvent, o kokia 22h tik išeinu į lauką, nes dabar, net negaliu išlįsti. Tikėkimės, kad liepa ir rugpjūtis bus orai ne tokie karšti kaip šiuo metu...

(redaguota)

O man va visai patinka Šilta smagu. Su panelėmis prie ežero, ar prie jūros nuvažiuojam tai visai smagu. Namie ištikro retai būnu kol atostogines dabar tai bandau džiaugtis kol galiu ^^ Na dar prie štanginės nuainu paprakaituot ar prie skersinio :) Smagi tokia vasarėlė <3

Nors kažkam gerai gyvenimas susiklostė :D o aš nevienos mergos neturėjas :D ždž vargas man ;D

Redaguota , nario surfneris2
(redaguota)

Che Che. Taigi easy su tom panelem   :D Imi ir fsio uzkalbini ir fsio tavo :D 

p.s Sorry kad rasau su klaidomis nera LT kalbos per ta PC . 

Bet tik ne man :D man kažkas nerealaus yra užkalbinti, nors niekad ir nebandžiau, bet abejoju ar pavyktu nes esu labai drovus žmogus nepasitikintis savimi :D o dar su priekiniais dantimis problema turiu iškritę, metų metus einu, vieną padaro po to reik laukti 2sav ar mėn, po to kita pradeda skaudėti , kita taiso ir pasaka be galo kol iškrito, išvis mano dantis ir jautrūs pasidarė po balinimo... sako reik higienos tipo, na nebent privačiai lieka bet kosminės kainos, man metų metus reiktu dirbti vien dėl dantų, o ir šiaip nieko nebaigęs esu darbo nerandu, net negalėčiau merginai padovanoti kažko ar nueiti į kavinę, nes problema ir su pinigais man, kokia mergina norėtu vaikino be pinigų ir be dantų turbūt kad jokia :D ir nesvarbu ar tu mielas ar ne :D na tai vat tikrai nepavydėtina mano situacija yra turbūt taip ir nugyvensiu :D vienišas ir š.ū.d.inai, net pradėjau naudotis HotNot.lt bei draugas.lt pažintis, bet vistiek naudos iš jų jokios neviena neatrašo nors būna prisijungusios o jei ir atrašo kažką ir tuo pasibaigia ir daugiau nebeatrašo lyg žinotu mano situacija :D ždž nusivyliau  :cry:

Redaguota , nario surfneris2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3674 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...