Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

(Quel mapping) - Dovanoju visus savos pagrindinius darbus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3654 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

OMG :o Kodėl? :o Galėjai parduot... :o

Nematau tikslo. Tuo labiau man į naudą atiduoti viską, kad galėčiau kurtis ir krautis naują galeriją. Pakeisti senų darbų kokybę į geresnę ir taip toliau ir panašiai. Darau ir darysiu tai savo malonumui. Kas nori, gali man mokėt. Kam reikia ir kam jaučiu, jog bus naudinga, galiu ir atiduot. Čia priklauso nuo žmogaus ir mano pagarbos jam. Elementarūs pavizdys  Es'as. Siūlė man pinigus už kelis darbus. Bet pinigų nepasėmiau. Atidaviau tai, ko jis norėjo nemokamai. Nes žinau jo siekius ir tikslus su serveriu. Esmė tame, kad tai man patinka daryti. Nėra privalu mokėti už tai. 

Nerealūs darbai :o Ankščiau kažkur užmatydavau vieną, ar kitą tavo mapp'ą, o dabar jų čia tokia daugybė ir jie visi iki vieno įspūdingi, pilnai išbaigti ir verti dėmesio. Man patinka tavo stilius, tavo darbai, tavo požiūris į mappinimą. Esi puikus pavyzdys, į kurį turėtų lygiuotis dauguma mūsų šalies maperių. Šaunuolis! Lauksim naujų tavo meno kūrinių ;)

(redaguota)

Asmeniškai man yra keistas tavo poelgis, bet ką padarysi. Kartais reikia išgarsinti savo vardą, kad galėtum atverti šviesesnes ateities duris. Manau bus skaudu daug kam matyti tavo mapp darbus naudojamus niekam vertuose serveriuose, bet tuo pačiu atlikai ir gerą darbą suteikdamas pradinukams pavyzdinių darbų. Tuo pačiu užsilikdamas ties praeitimi nepasieksi ateities. Truputi filosofijos, kuri nieko verta ;) Būtų smagu pamatyti projektą, kuriame dirbtų tokie nuostabūs žmonės kaip tu, bet čia jau sapnuose tai įgyvendinsi, nes daugelis yra egoistai, kurie tik trokšta pelno, o ne gerovės žaidėjams.

Anyway, manau užteks tuščiažodžiavimų. Let me know what's up seniai girdėjau jau kažką iš tavęs.

Redaguota , nario Rin

Seniai jau ir bendravom mes su tavim Rinai. Tiesiog šitie darbai man nebėra reikalingi, nebeturiu tikslo juos saugoti. Kas nori tegu pasiima, kas nori tegu naudoja. Galvos neskauda nei dėl praleisto laiko prie darbų, nei jėgų, vaizduotės išliejimo ir panašiai. Tai buvo ir yra ir visada bus man į naudą ir be pinigų būtent toje vietoje, kad su šitais darbais tobulėjau, praktikavausi ir panašiai.

150 atiduotu darbų per visus 3 metus darbo.

Dėkingas už tavo išreikšta nuomonę. Tikiuosi dar kada susikirs keliai. 

Seniai jau ir bendravom mes su tavim Rinai. Tiesiog šitie darbai man nebėra reikalingi, nebeturiu tikslo juos saugoti. Kas nori tegu pasiima, kas nori tegu naudoja. Galvos neskauda nei dėl praleisto laiko prie darbų, nei jėgų, vaizduotės išliejimo ir panašiai. Tai buvo ir yra ir visada bus man į naudą ir be pinigų būtent toje vietoje, kad su šitais darbais tobulėjau, praktikavausi ir panašiai.

150 atiduotu darbų per visus 3 metus darbo.

Dėkingas už tavo išreikšta nuomonę. Tikiuosi dar kada susikirs keliai. 

Keliai galėtų susikirsti jei būtų atrastas bendras tikslas, bet nežinia ar yra reikalo jo siekti ir ar yra motyvacijos bei noro tai daryti.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3654 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...